imidik
Yasaklı Kullanıcı
- Web Sitesi
- blog.mynet.com
Bu konu daha önceden açıldı mı bilmiyorum ama ben yinede aktarayım bu konuda fikirlerinizi bekliyorum
Slm ve Dua ile..
Peygamberİmİz (s.a.v.) Vasİyetİdİr!...
Medİne-İ MÜnevvere’den Gelen Bu Vasİyetnameyİ Okuyun Ve
Okutunuz.
Bİsmİllahİrrahmanİrrahİm
Medİne-İ MÜnevvere’de TÜrbe-İ Şerİf Hatİbİ Şeyh Ahmet Dİyorkİ:
“vallahulazİm Bu Vasİyetnamede Zerre Kadar Yalan Yoktur.” Bİr Cuma Gecesİ Namazimi Eda Edİp Uyumaya VarmiŞtim. Harem-İ Şerİf Tarafindan;”
Ya Şeyh Ahmet” Dİye Bİr Nİda Geldİ.
“lebbeyk Ya Rasullallah” Deyİp Peygamber Efendİmİz (s.a.v.)’İn Şahsini GÖrdÜm.
Rasullallah (s.a.v.) Efendİmİz ŞÖyle Devam Ettİ:
Ya Şeyh Ahmet !...
Allah-u Teala Huzurunda YÜzÜm Kalmadi.. Sana Haber Verİyorum Kİ
GeÇen Cumadan Bu Cumaya 16000 KİŞİ ÖldÜ İÇlerİnden Bİr Tek MÜslÜman Çikmadi. Gelenlerİn Amel Defterlerİnİ Kara Ve Sol Elİnde GÖrdÜm.
Ya Şeyh Ahmet !...
Evvela Ana Ve Babalarini Asİ Oldular Ve ZekÂtlarini Men Ettİler. Haci Olup Haram Yemeyİ Adet Ettİler, Herkes Nefsİnden BaŞka BİrŞey DÜŞÜnmedİ. YÜzlerİnde Haya Kalmadi.. DÜnya Mali İle Nasİp Olan Tartilarina Hiyanet Etmeyİ Adet Ettİler.
Ya Şeyh Ahmet!...
Benİm Ümmetlerİme Haber Eyle “yaptiklari GÜnahlardan Tevbe Ve İstİĞfar Etsİnler, Namaz Kilsinlar, Zekat Vermesİnİ Adet Edİnsİnler.”
Ya Şeyh Ahmet!...
Ümmetlerİme Haber Eyle , “kiyamet Alametlerİ Zuhur Edİyor. Hak Teala’ya Asİ Olmasinlar.
Çok Yakin Bİr Zamanda,
3 Gece GÜneŞ Tutulacak. 3 GÜnden Sonra MaĞrİbten DoĞup, MaŞrik’a
Batacak..
Kuran-i Kerİm İnsanlarin GÖzÜne GÖzÜkmeyecektİr.
Ümmetİme SÖyle GÜnahlarina TÖvbe Etsİnler.
Yakin Zamanda İsa (a.s.)’nin İnmesİ Zuhur Edecek..”
Ya Şeyh Ahmet!...
Ümmetlerİme Haber Eyle, “kudret Kalemİyle Her Kİm Bu Vasİyetnameyİ
Bİr KÖyden, Bİr Kazadan Kazaya, Bİr İlden Bİr İle , Bİr Devletten Bİr Devlete GÖnderİrse Huzur-u MaŞerde GÜnahlari Affedİlİr.
Hazret-İ Muhammet Mustafa (s.a.v.)’yi Şahsi İle GÖrÜŞmÜŞ Olur. Kİm Vasİyetnameyİ İŞİtİpte Yazmassa, Bİr KÖye Veya Bİr BaŞka Yere GÖndermezse, YÜzÜ Kara Ola.
TÜrbe-İ Şerİf’İn Hatİbİ Şeyh Ahmet 3 Defa Yemİn Edİp,
“vallahulazİm Bu Vasİyetnamede YanliŞ Bİr Bİlgİ Verİrsem, Bu DÜnyadan ÖbÜr DÜnyaya İmansiz Gİdeyİm” Dedİ. 15 GÜnde Medİne-İ MÜnevvere’de YazilmiŞ Olup “tÜm MÜslÜmanlara GÖnderİlmİŞtİr.
Not: “bunu Her MÜslÜman’in Okumasi İÇİn Elİnİzden Gelenİ Yapiniz.
Slm ve Dua ile..
Peygamberİmİz (s.a.v.) Vasİyetİdİr!...
Medİne-İ MÜnevvere’den Gelen Bu Vasİyetnameyİ Okuyun Ve
Okutunuz.
Bİsmİllahİrrahmanİrrahİm
Medİne-İ MÜnevvere’de TÜrbe-İ Şerİf Hatİbİ Şeyh Ahmet Dİyorkİ:
“vallahulazİm Bu Vasİyetnamede Zerre Kadar Yalan Yoktur.” Bİr Cuma Gecesİ Namazimi Eda Edİp Uyumaya VarmiŞtim. Harem-İ Şerİf Tarafindan;”
Ya Şeyh Ahmet” Dİye Bİr Nİda Geldİ.
“lebbeyk Ya Rasullallah” Deyİp Peygamber Efendİmİz (s.a.v.)’İn Şahsini GÖrdÜm.
Rasullallah (s.a.v.) Efendİmİz ŞÖyle Devam Ettİ:
Ya Şeyh Ahmet !...
Allah-u Teala Huzurunda YÜzÜm Kalmadi.. Sana Haber Verİyorum Kİ
GeÇen Cumadan Bu Cumaya 16000 KİŞİ ÖldÜ İÇlerİnden Bİr Tek MÜslÜman Çikmadi. Gelenlerİn Amel Defterlerİnİ Kara Ve Sol Elİnde GÖrdÜm.
Ya Şeyh Ahmet !...
Evvela Ana Ve Babalarini Asİ Oldular Ve ZekÂtlarini Men Ettİler. Haci Olup Haram Yemeyİ Adet Ettİler, Herkes Nefsİnden BaŞka BİrŞey DÜŞÜnmedİ. YÜzlerİnde Haya Kalmadi.. DÜnya Mali İle Nasİp Olan Tartilarina Hiyanet Etmeyİ Adet Ettİler.
Ya Şeyh Ahmet!...
Benİm Ümmetlerİme Haber Eyle “yaptiklari GÜnahlardan Tevbe Ve İstİĞfar Etsİnler, Namaz Kilsinlar, Zekat Vermesİnİ Adet Edİnsİnler.”
Ya Şeyh Ahmet!...
Ümmetlerİme Haber Eyle , “kiyamet Alametlerİ Zuhur Edİyor. Hak Teala’ya Asİ Olmasinlar.
Çok Yakin Bİr Zamanda,
3 Gece GÜneŞ Tutulacak. 3 GÜnden Sonra MaĞrİbten DoĞup, MaŞrik’a
Batacak..
Kuran-i Kerİm İnsanlarin GÖzÜne GÖzÜkmeyecektİr.
Ümmetİme SÖyle GÜnahlarina TÖvbe Etsİnler.
Yakin Zamanda İsa (a.s.)’nin İnmesİ Zuhur Edecek..”
Ya Şeyh Ahmet!...
Ümmetlerİme Haber Eyle, “kudret Kalemİyle Her Kİm Bu Vasİyetnameyİ
Bİr KÖyden, Bİr Kazadan Kazaya, Bİr İlden Bİr İle , Bİr Devletten Bİr Devlete GÖnderİrse Huzur-u MaŞerde GÜnahlari Affedİlİr.
Hazret-İ Muhammet Mustafa (s.a.v.)’yi Şahsi İle GÖrÜŞmÜŞ Olur. Kİm Vasİyetnameyİ İŞİtİpte Yazmassa, Bİr KÖye Veya Bİr BaŞka Yere GÖndermezse, YÜzÜ Kara Ola.
TÜrbe-İ Şerİf’İn Hatİbİ Şeyh Ahmet 3 Defa Yemİn Edİp,
“vallahulazİm Bu Vasİyetnamede YanliŞ Bİr Bİlgİ Verİrsem, Bu DÜnyadan ÖbÜr DÜnyaya İmansiz Gİdeyİm” Dedİ. 15 GÜnde Medİne-İ MÜnevvere’de YazilmiŞ Olup “tÜm MÜslÜmanlara GÖnderİlmİŞtİr.
Not: “bunu Her MÜslÜman’in Okumasi İÇİn Elİnİzden Gelenİ Yapiniz.