Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Mustafa 11 Bir Bakarmisiniz Lütfen!.. (1 Kullanıcı)

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
Allahın selamı üzerinize olsun. Bak kardeşim sizin rüyalarınızı yazın yorumlayayım konunuza dün yazı yazdım. Bu yazıyı o yazdığım rüya için değil ondan daha önce yazılmış ve henüz cevaplanmamış onlarca rüya yazılmış. Bir işe kalkışırken ilerisine de göz atmak ve ona göre hazırlık yapmak gerek. Konunuzun çoğu yerinde tartışmalar dizboyu ki rüya tabirini bırakmışsınız. Bir de brisiyle uzun süre tutiye midir nedir tartışmaya girmiş birisiyle de uzun sure sohbette bulunmuşsun. Orada şuan online olmayan birsürü kardeşimin ismini gördüm. Ve sanırım şuan yoklar. Neden acaba. Birşey dikkatimi çekti. Mesaj adedi 1000 in üzerinde olanlar sanırım eski üyeler olsa gerek ve üzülerek söylemeliyim ki burada gurubçuluk sezdiriliyor. Ve insanların bu ortamda cevapsız bırakılması onların paylaşımdan uzaklaşmalarına yol açıyor. Lütfen siz ve sizin gibi onlarca kişi var durup bir düşünün. Doğal olarak tabiiki sevdiğiniz anlaştığınız tanıdığınız insanlara yaıcaksınız ama açılmış her konuya yazacağınız bir kelime sizin saygınızı arttıracaktır. Allaha emanet oun saygılarımla.

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
yazacağınız cevap bana prim değil sizi bana yaklaştıracaktı belki ama sanırım. Ben prim için burda olsa idim daha başka yollarla da bunu yapardım düşüncelerinize saygı duyuyorum. İnsanın kusurları söylenmez örtülür bunu gayet iyi biliyorum. Lütfen kendinizi tanıtın o zaman ki ben ne kadar yalnışım göreyim. Burdan ayrılacağımı belirttiğim konumun ardından geri dönmemeliydim sadece talip amca ve bir kaç kardeşimin hatırı için kaldım.Selametle kalın

Kaan Erdem

Yönetici
selamünaleyküm.inşALLAH konu fazla uzamadan örnek bir davranış ile her iki kardeşim içinde doğru olması gereken bir hareket ile biter.burada yazılanlar kalbinize ne kadar etkili olacak.selam ve dua ile kalın selametle.hayırlı cumalar.

Mü'minler,
İmân, İlim, Amel-i Sâlih ve Güzel ahlâk sahibi olarak; kardeşlik için şu esaslara uymaları lazımdır:
Cenab-ı Hak, Hucurât Sûresinin onuncu ayetinde meâlen:
* "Mü'minler mutlaka kardeştirler. Onun için (herhangi bir anlaşmazlıkta) kardeşlerinizin arasını düzeltiniz ve Allah'dan korkunuz ki rahmete layık olasınız!" buyuruyor.

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
Allahın selamı üzerinize olsun. Bak kardeşim sizin rüyalarınızı yazın yorumlayayım konunuza dün yazı yazdım. Bu yazıyı o yazdığım rüya için değil ondan daha önce yazılmış ve henüz cevaplanmamış onlarca rüya yazılmış. Bir işe kalkışırken ilerisine de göz atmak ve ona göre hazırlık yapmak gerek. Konunuzun çoğu yerinde tartışmalar dizboyu ki rüya tabirini bırakmışsınız. Bir de brisiyle uzun süre tutiye midir nedir tartışmaya girmiş birisiyle de uzun sure sohbette bulunmuşsun. Orada şuan online olmayan birsürü kardeşimin ismini gördüm. Ve sanırım şuan yoklar. Neden acaba. Birşey dikkatimi çekti. Mesaj adedi 1000 in üzerinde olanlar sanırım eski üyeler olsa gerek ve üzülerek söylemeliyim ki burada gurubçuluk sezdiriliyor. Ve insanların bu ortamda cevapsız bırakılması onların paylaşımdan uzaklaşmalarına yol açıyor. Lütfen siz ve sizin gibi onlarca kişi var durup bir düşünün. Doğal olarak tabiiki sevdiğiniz anlaştığınız tanıdığınız insanlara yaıcaksınız ama açılmış her konuya yazacağınız bir kelime sizin saygınızı arttıracaktır. Allaha emanet oun saygılarımla.

S A KARDEŞİM YALNIZ SİZİN YAKLAŞIMINIZ BİRAZ FARKLI GELDİ BANA
HATAM VAR İSE ÖZÜR DİLERİM SELAMETLE...

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm.inşALLAH konu fazla uzamadan örnek bir davranış ile her iki kardeşim içinde doğru olması gereken bir hareket ile biter.burada yazılanlar kalbinize ne kadar etkili olacak.selam ve dua ile kalın selametle.hayırlı cumalar.

Mü'minler,
İmân, İlim, Amel-i Sâlih ve Güzel ahlâk sahibi olarak; kardeşlik için şu esaslara uymaları lazımdır:
Cenab-ı Hak, Hucurât Sûresinin onuncu ayetinde meâlen:
* "Mü'minler mutlaka kardeştirler. Onun için (herhangi bir anlaşmazlıkta) kardeşlerinizin arasını düzeltiniz ve Allah'dan korkunuz ki rahmete layık olasınız!" buyuruyor.

Kıymetli kardeşim allah razı olsun öncelikle. Allah şahidimdir. Ben bunları bir art niyet gözetmeksizin salt bir eleştiri olarak belirttim. Biraz sivri olmuş olabilir. Bu mustafa kardeşimin yalnış anlamasına vesile oldu ondan özür dilerim. Daha yumuşak bir dille söyleyebilirdim. Ondan aslında açtığı bu güzel konuya daha muntazam bir şekilde devam etmesini rica etmek istedim. Hayırlı cumalar.

Kaan Erdem

Yönetici
her ikinizdende mevlam razı olsun.bu mübarek gecede güzel bir davranış oldu.bizlere bu konuda örnek olduğunuz için teşekkürler.

selam ve dua ile kalın selametle.hayırlı cumalar.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt