aliye_aliye
Altın Üye
- Web Sitesi
- www.fizikist.com
bahar58 yazdı:
Cok güzel resimler Aliye kardes. Dogru (müslümana) her yer mescid. Namazi vaktini kacirmamak icin nerde olursa olsun kiliyorlar. Allah mükafatlarini versin.
uzeyr yazdı:
ALLAHCC razı olsun Aliye kardeşim emeğine sağlık..B)
Namazda, ruhun ve kalbin ve aklın büyük bir râhatı vardır.
Hem cisme de o kadar ağır bir iş değildir..Said Nursî (Rah.A.)
m_muaz yazdı:
s.a. yazacak bişey bulamadım ..allah razı olsun...önemini resimler anlatıyor zaten..anlamayan olmaz artık..bu kadar rahatız..degerini bilelim..selametle inş...
Atak60 yazdı:
HEY MÜBAREKLER /aliye SAĞOL. kardeş
dinci yazdı:
SA ALİYE KARDEŞ YÜREYİM COŞTU BU RESİMLERE BAKINCA ALLAH CC BÜTÜN DÜNYADA EZAN SESLERİNİ DAHAFAZLA YÜKSELTSİN TÜM İNSANLIĞIN ANLI SECDE ETSİN İNŞALLAH EMEYİNİZE SAĞLIK ALLAHA CC EMANET OLUN
AYETULLAH-1 yazdı:
kardeşim inan insan baktık ca herşeyin kıymetini daha iyi anlıyor biz rahat olduğumuz halde yapamıyoruz ben bunları ğörünce insanlığımdan utandım esselamun aleyküm
mtekik yazdı:
s.a.
Gerçektende biz bu rahat halimizde namaza ne kadar önem veriyoruz acaba. Evet yeryüzünün her yeri mescittir. Ama bizler evimizdeki rahat seccadelerde bile secdeye varmayı güçlük olarak görüyoruz bazen.
k.s.e.o
bahar56 yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN GERÇEKTEN RESİMLER ÇOK GÜZEL ...ALLAHÜ EKBER SESLERİNİ DUYAR GİBİ OLDUM ....RABBİM TÜM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN YARDIMCISIOLSUN ...RABBİM NAMAZLARINI GÖNÜL RAHATLIĞIYLA KILABİLECEKLERİ GÜNLERİ IZDIRAP İÇİNDE OLAN TÜM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZE NASİP ETSİN...SELAM VE DUA İLE ..B)B)B)
zerrin yazdı:
selamunaleyküm..
çok güzeller. bende bi resim ekleyeyim inşaallah.