Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Müslüman olmak... (1 Kullanıcı)

Azerbaycan_li

Kayıtlı Kullanıcı
salam aleykum...buyurn dinleyin çok güzel sözleri var...ben çok seviyorum...müziksiz..

Müslüman olmak güneş misali ışık olup yüreklere süzmeye benzer,
Koruyan semâ gibidir hani, bir annenin şefkatini bilmeye benzer

Müslüman olmak dünyalar eder, su olup aşkın selinde akmaya benzer
Müslüman olmak şafak gibi gökyüzünde dogmaya benzer...

İndire bilirsiniz burdan:

http://www.endir.az/uploads/ahmed_ebu_musab_-_musluman_olmak.mp3

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kadeşim.müziksiz ilahi bulmak zor oldu artık....

Azerbaycan_li

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kadeşim.müziksiz ilahi bulmak zor oldu artık....

ecmain olsun...çok var muziksiz ilahi ve ya neşit...arpaca dinlemenizi de tavsiye ederim...muziksiz nesit isteginiz olursa tum kardeşler bildire bilir..ben paylaşırım Allah ın iznile, bende mevcutsa....

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
ecmain olsun...çok var muziksiz ilahi ve ya neşit...arpaca dinlemenizi de tavsiye ederim...muziksiz nesit isteginiz olursa tum kardeşler bildire bilir..ben paylaşırım Allah ın iznile, bende mevcutsa....
kardeşim sizde bu müziksiz ilahilerin arapça olanları mı var hep. türkçe de varsa zahmet olmasa paylaşırsanız sevinirim.müziksiz ilahi diye yazıyorum.müziksiz başlığı adı altında çalgılı ilahiler geliyor karşıma...müziksizi buysa:a35:...

Azerbaycan_li

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim sizde bu müziksiz ilahilerin arapça olanları mı var hep. türkçe de varsa zahmet olmasa paylaşırsanız sevinirim.müziksiz ilahi diye yazıyorum.müziksiz başlığı adı altında çalgılı ilahiler geliyor karşıma...müziksizi buysa:a35:...

tamam kardeşim ben muziksiz ilahiler(neşitler) dige bir başlık açar upload etdikce en sevdiklerimi paylaşırım...siz de dinleyin çoook seveceksiniz...

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
müziksiz ilahi diye geçmiyorda neşid diye arasanız bulursunuz.Bende 1.5 gb kadar arşiv var.Türkçe arapça bende paylaşabilirim.Azarbeycan_li sen konu aç uygun zaman bizde paylaşım yaparız.

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
tamam kardeşim ben muziksiz ilahiler(neşitler) dige bir başlık açar upload etdikce en sevdiklerimi paylaşırım...siz de dinleyin çoook seveceksiniz...

müziksiz ilahi diye geçmiyorda neşid diye arasanız bulursunuz.Bende 1.5 gb kadar arşiv var.Türkçe arapça bende paylaşabilirim.Azarbeycan_li sen konu aç uygun zaman bizde paylaşım yaparız.
ALLAH RAZI OLSUN gerçekten çok iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt