Allah'ın selamı bereketi siz Müslüman kardeşlerimin üzerine olsun ...
salatu selam tüm peygamberleri ve a'line ve ashabına olsun...
Allah'ı biliyorum Allaha inanıyorum ile olmuyor Müslüman kimliğinde
İman vardır
Allah'a inanmak tamam bu yerinde inanıyor ama ibadetteki zaafiyeti nerede
PEygamberlere inanmak eee hani nerde tebliğ ettiği konular
Kitaplarına inanmak peki hangi kuralı kendine hayat unsuru yapmıştır
Meleklerine inanmak nur oldukları temiz oldukları için hayranlıkta kalıyor
Ahiret gününe inanmak dunyaya o kadar sarılışı vardır ki sanki hiç ahirte gitmeyecek gibi buda bir inkardır
Kader ve kazaya inanmak herşeyi kadere bağlayan iradesdini kullnamayan kazayıda tedbiri almadan kadere yüklemek ...
Allah'ınızı severseniz bunun neresi Müslüman...
Müşriklerde Allah'ı biliyorlardı O'nun her yerin yaratıcısı olduğunqa inanıyorlardı ama onlar kadere inanmıyorlardı ahiret gününe inanmıyorlardı biz mi toprak olduktan sonra dirileceğiz diyorlardı Meleklere ise Allah'ın kızları diyor ama kendileri de kızlarını diridiri gömüyorlardı Peygamberler zaten ianmıyorlardı atalarımız demekten başka bir şey demiyorlardı Kitaplarıda kendi hükümlerini çizerek reed ediyorlardı...
Etrafınıza veya kendinize bir bakınız Şimdiki Müslümanım diyenlerle o zamn ki müşriklerle ne fark var ...?
Müslümanca yaşamaktır müslüman-cık olmamaktır
Vessselam
salatu selam tüm peygamberleri ve a'line ve ashabına olsun...
Allah'ı biliyorum Allaha inanıyorum ile olmuyor Müslüman kimliğinde
İman vardır
Allah'a inanmak tamam bu yerinde inanıyor ama ibadetteki zaafiyeti nerede
PEygamberlere inanmak eee hani nerde tebliğ ettiği konular
Kitaplarına inanmak peki hangi kuralı kendine hayat unsuru yapmıştır
Meleklerine inanmak nur oldukları temiz oldukları için hayranlıkta kalıyor
Ahiret gününe inanmak dunyaya o kadar sarılışı vardır ki sanki hiç ahirte gitmeyecek gibi buda bir inkardır
Kader ve kazaya inanmak herşeyi kadere bağlayan iradesdini kullnamayan kazayıda tedbiri almadan kadere yüklemek ...
Allah'ınızı severseniz bunun neresi Müslüman...
Müşriklerde Allah'ı biliyorlardı O'nun her yerin yaratıcısı olduğunqa inanıyorlardı ama onlar kadere inanmıyorlardı ahiret gününe inanmıyorlardı biz mi toprak olduktan sonra dirileceğiz diyorlardı Meleklere ise Allah'ın kızları diyor ama kendileri de kızlarını diridiri gömüyorlardı Peygamberler zaten ianmıyorlardı atalarımız demekten başka bir şey demiyorlardı Kitaplarıda kendi hükümlerini çizerek reed ediyorlardı...
Etrafınıza veya kendinize bir bakınız Şimdiki Müslümanım diyenlerle o zamn ki müşriklerle ne fark var ...?
Müslümanca yaşamaktır müslüman-cık olmamaktır
Vessselam