Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

MÜNKER VE NEKIR (1 Kullanıcı)

seher vakit

Kayıtlı Kullanıcı
SIZDEN BIRINIZ VEYA INSANLARDAN BIRI KABRE KONULDUKTA GAYET SIYAH VE GÖK GÖZLÜ IKI MELEK GELIR BIRINE NEKIR DIGERINE MÜNKER DENIR
O KIMSEYE MUHAMMEDÜN RESULALLAH HAKKINDA NE DERDIN DEDIKLERINDE;
O KIMSE DEDIGINI SÖYLER;EGER MÜMIN ISE BU IKI MELEGIN SÜALLERINE CEVAP OLARAK, MUHAMMED ALEYHISSELAM ALLAHIN KULU VE RESÜLÜDÜR ESHEDÜ EN LA ILAHE ILLALAH VE ESHEDÜENNE MÜHAMMEDEN RESÜLLÜLLAH DER
BU HALDE BU IKI MELEK BIZ ELBETTE BILIYORUZKI SEN DÜNYADA DA
BÖYLE DERDIN DERLER SONRA O KIMSENIN KABRI HER TARAFINA KIRK METRE GENISLENIR VE AYDINLANIR BUNDAN SONRA O KIMSEYE UYU DENLILDIGINDE
O KIMSE BENI BIRAKIN COLUK COCUGUMA GIDIP BU HALI HABER VEREYIM DER
ONA SEN GELIN VE GÜVEYININ UYUDUGU GIBI UYU KI ONU BU UYKUSUNDAN ANCAK
EN COK SEVDIGI UYAQNDIRIR DENIR
BÖYLECE ALLAHÜ TEALA ONU YATTIGI YERDEN UYANDIRINCAYA KADAR
RAHAT VE HUZUR ICERISINDE UYUR O KIMSE MÜNAFIK ISE BU IKI MELEGE CEVAP OLARAK BEN BILMEM INSANLARDAN ISITIRDIM BIR SEYLER SÖYLERLERDI BENDE
ONU SÖYLERDIM DER
BU IKI MELEK BIZ ELBETTE BILIYORUZ KI SEN ÖYLE DERDIN DERLER
SONRA TOPRAGA SIKIS DIYE EMR OLUNUR TOPRAK O KIMSE ÜZERINE SIKISIR KABURGA KEMIKLERINI BIR BIRI ÜZERINE GECIRIR VE ALAHU TEALA ONU BU YATTIGI YERDEN KALDIRINCAYA KADAR DAIMA AZAP ICINDE BULUNUR BUYRULMUSTUR

ALLAH C.C CÜMLEMIZI KABIR AZABINDAN KORUSUN INSALLAH

ILIM VE ESRAR HAZINESI
SEYYID ABDUL KADIR-I GEYLANI KITABINDAN ALINTIB)B)B)

avdan

Kayıtlı Kullanıcı
RE: MÜNKER VE NEKIR

RABBİM HEPİMİZİ CEVAP VERENLERDEN EYLESİN İMANDAN KURANDAN AYIRMASIN
BU GÜZEL PAYLAŞIMIN İÇİN SAĞOLASIN KARDEŞB)

seher vakit

Kayıtlı Kullanıcı

AMIN AMIN ALLAH RAZI OLSUN SIZDE SAG OLUNB)

paradise_angel

Kayıtlı Kullanıcı

s.a allah razı olsun rabbim bizi kabir azabından korusun

mehmetyz

Kayıtlı Kullanıcı

cümlemizi mevlam kabir azabından korusun.ve yatmadan evvel kabirnur namazı kılalım kabrimiz geniş olsun ve kuranı kerim ve sünneti seniyeden ayrılmayalım.

seher vakit

Kayıtlı Kullanıcı

mehmetyz yazdı:
cümlemizi mevlam kabir azabından korusun.ve yatmadan evvel kabirnur namazı kılalım kabrimiz geniş olsun ve kuranı kerim ve sünneti seniyeden ayrılmayalım.

AMIN INSALLAH KARDESIM

koskun

Kayıtlı Kullanıcı

mehmetyz yazdı:

s.a.

nasıl kılınıyor bu kabirnur namazı ...

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı

s.a kardeşim AMİN MEVLA bizleri ve Ümmeti Muhamedi kabir azabından muhafaza eylesim A.E.O

muhammed_eness

Kayıtlı Kullanıcı

S.A.
KARDEŞİM BEN İSLAMLA YENİ TANIŞDIM DİYEBİLİRİM.İSLAMIN BU KADAR GÜZEL OLDUĞUNU BİLMİYORDUM VE SİZİN SAYENİZDE KAFAMDA OLUŞAN SORULARA CEVAP BULABİLİYORUM VE ŞİMDİ MÜNKER VE NEKİR KONUSUNU ARAŞTIRIRKEN SİZ BURAYA YAZDINIZ ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN

seher vakit

Kayıtlı Kullanıcı

muhammed_eness yazdı:
S.A.
KARDEŞİM BEN İSLAMLA YENİ TANIŞDIM DİYEBİLİRİM.İSLAMIN BU KADAR GÜZEL OLDUĞUNU BİLMİYORDUM VE SİZİN SAYENİZDE KAFAMDA OLUŞAN SORULARA CEVAP BULABİLİYORUM VE ŞİMDİ MÜNKER VE NEKİR KONUSUNU ARAŞTIRIRKEN SİZ BURAYA YAZDINIZ ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN

ALLAH C.C SIZDENDE RAZI OLSUN MEVLAM YARDIMCINIZ OLSUN
ALLAHA EMANET

hafiz mehmet

Kayıtlı Kullanıcı

rabbim kabir suallerini kolayca veren kullarından eylesin inşallah

kabir azabı en çok ayakta bevletmekten olacak buda benden küçük bir bilgi rabbim hakkıyla riayet edenlerden eylesin inşallah selam ve dua ile

seher vakit

Kayıtlı Kullanıcı

hafiz 24 yazdı:

kabir azabı en çok ayakta bevletmekten olacak buda benden küçük bir bilgi rabbim hakkıyla riayet edenlerden eylesin inşallah selam ve dua ile

ALLAH RAZI OLSUN KARDESIM

theays

Kayıtlı Kullanıcı

selamın aleyküm
hani herşey bu nalattığın kadar kolay olsa onlar ilk sorular ya sonrası namaz oruç hac zekat sadaka ve diğerleri onların hesabı hani meşhur bir hikaye vardır

adamın biri öleceği zaman vasiyet olarak beni gömdüğünüz gece yanıma birini gömün demişti çocukları tamam demişti ve gün gelip adam öldüğü zaman yanına gömecek kimseyi bulamamışlardıda bir hamala bin altın verip yanına diri diri koymuşlardı sadece bir gecelik ve münker nekir gelip iki tane buılunuca nede olsa ikisi bizim deyip ilk önce hammaldan başlamışlardı
sen ne iş yaparsın
hammalım demişti
neyle taşırsın
belimdeki iple
ipi nerden aldın nasıl aldın kimden aldın
diye sora sora hammalı terletmekten bir hale gelmişti ipin hesbını veremiyordu daha
ve sabah adamın çocukları mezarı açtıkları zaman altınları geri vererek ben daha ipin hesabını veremedim altınların hesabını nasıl veririm deyip arkasına bakmadan kaçması

bu bize büyük derstir AALAHU TEALA (c.c) heppimizie sonsuz hidayet sonsuz iman ve kendisinden çokça korkuyu nasip etsin inşaallah

ALLAH RAZI OLSUN

Sahibinur

Kayıtlı Kullanıcı

Cenabi Hakk bizleri kabir azabindan muhafaza eylesin! Amin.. B)

seher vakit

Kayıtlı Kullanıcı

theays yazdı:
selamın aleyküm
hani herşey bu nalattığın kadar kolay olsa onlar ilk sorular ya sonrası namaz oruç hac zekat sadaka ve diğerleri onların hesabı hani meşhur bir hikaye vardır

adamın biri öleceği zaman vasiyet olarak beni gömdüğünüz gece yanıma birini gömün demişti çocukları tamam demişti ve gün gelip adam öldüğü zaman yanına gömecek kimseyi bulamamışlardıda bir hamala bin altın verip yanına diri diri koymuşlardı sadece bir gecelik ve münker nekir gelip iki tane buılunuca nede olsa ikisi bizim deyip ilk önce hammaldan başlamışlardı
sen ne iş yaparsın
hammalım demişti
neyle taşırsın
belimdeki iple
ipi nerden aldın nasıl aldın kimden aldın
diye sora sora hammalı terletmekten bir hale gelmişti ipin hesbını veremiyordu daha
ve sabah adamın çocukları mezarı açtıkları zaman altınları geri vererek ben daha ipin hesabını veremedim altınların hesabını nasıl veririm deyip arkasına bakmadan kaçması

bu bize büyük derstir AALAHU TEALA (c.c) heppimizie sonsuz hidayet sonsuz iman ve kendisinden çokça korkuyu nasip etsin inşaallah

ALLAH RAZI OLSUN

Allah razi olsun kardesim emeginize saglik Mevlam cümlemizin yardimcisi
olsun Amin

seher vakit

Kayıtlı Kullanıcı

hafiz mehmet yazdı:

ALLAH RAZI OLSUN ALLAHA EMANET OLUN

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt