Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

......mukaşefet-ül Kulüb..... (1 Kullanıcı)

Resul Aydın

Kayıtlı Kullanıcı
ADAM... HACC İBADETİNİ YERİNE GETİRMİŞ OLMANIN HUZURU İLE
ÜLKESİNE DÖNMÜŞTÜR.
LAKİN, ZAMAN SONRA HALET-İ RUHİYESİNDE SANKİ "HACC"ININ
KABUL-Ü NOKTASINDA TEREDDÜTLER HASIL OLMAYA BAŞLAR
ADAM, BU DURUMDAN SON DERECE RAHATSIZDIR
BİR İLİM ERBABINA DANIŞMADAN RAHAT EDEMİYECEĞİM DER,

DURUMU İLİM SAHİBİ BİR ZAT'A ANLATIR
O ZAT DER'Kİ
HACI EFENDİ, NAMAZLARINI NASIL KILIYORSUN...?

ADAM
CEMAATLA KILIYORUM. HATTA ÖYLE Kİ SABAH NAMAZIMA KALKTIĞIMDA KİMSELERİ RAHATSIZ ETMEDEN ABDESTİMİ ALIR
CAMİİ'YE GİDERİM.

PEKİ DER, O ZAT; HACCA GİTMEDEN ÖNCEKİ DÖNEMLE, HACC'DAN
DÖNDÜKTEN SONRAKİ DÖNEM'DE AİLENİN YAŞAMLARINDA
BİR DEĞİŞİKLİK OLDU MU..? YANİ NAMAZLARINI KILARLAR MI..?

ADAM, HAYIR....., BİR DEĞİŞİKLİK OLMADI....!!

O ZAT CEVABEN
YOK..HACI EFENDİ YOK; BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMEYE MECBURSUN
ANLAYABİLDİN Mİ BENİ...!!

ADAM
ANLADIM MİR'İM ANLADIM, HEMDE ÇOK İYİ ANLADIM........

ALLAH"A EMANET OLUNUZ

pakizebölükbas

Kayıtlı Kullanıcı
ewet mesaj alinmistir.seytan cok rahatsiz olmali öyle eriyip gitmeli biz husuyla namaz kilarken .Allah razi olsun selametle...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm Resulaydın abi, emeğinize sağlık, anlamlı ve güzel bir paylaşımdı..Rabbimiz c.c razı olsun paylaştığınız için..Bildiklerimizi yaşadığımız kadar, yaşatmaya da çalışanlardan oluruz inşallah..Rabbimiz c.c, her daim hayra vesile olanlardan eylesin cümlemizi.Amin. Rabbimize emanetsiniz, selam ve baki dua ile inşallah.

Resul Aydın

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Resulaydın abi, emeğinize sağlık, anlamlı ve güzel bir paylaşımdı..Rabbimiz c.c razı olsun paylaştığınız için..Bildiklerimizi yaşadığımız kadar, yaşatmaya da çalışanlardan oluruz inşallah..Rabbimiz c.c, her daim hayra vesile olanlardan eylesin cümlemizi.Amin. Rabbimize emanetsiniz, selam ve baki dua ile inşallah.

ALEYKÜM SELAM ALİYE KARDEŞİM
AMİN, ECMAİN, İNŞ.
ALLAH"A EMANET OLUNUZ
SELAM VE DUA İLE

Resul Aydın

Kayıtlı Kullanıcı
"Balık karnında hesap kendimle alışveriş,
Gözümde aralanan o hayalin peçesi,
Suskunlukta kayboluş, eriyiş ve tükeniş,
Uçsuz bucaksız sayfa ruhumun dilekçesi!"

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum resul abi.Kimin ibadeti kabuldür kiminki değildir bilinmez..Rabbim kabul olunanlarınkinden eylesin cümlemizi.Benim annem bir akrabamız hacılığa gittiğinde rüyasında o zatın evinin önünde kara inek görmüş.Ben ozaman çocuk sayılırdım tam hatırlamıyorum net olarak.LAkin iyi görmemişti.Demekki eksik olan bişeyler vardı.Aynı şekilde köyde biri varmış geçmişinde içki falan çok içmiş sanırım yani günahkar biriymiş o da hacılığa gitmiş.Ama onun için çok güzel rüyalar görmüş(galiba rüyayı gören kişi annemdi:) ).allaha emanet olunuzB)

Resul Aydın

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum resul abi.Kimin ibadeti kabuldür kiminki değildir bilinmez..Rabbim kabul olunanlarınkinden eylesin cümlemizi.Benim annem bir akrabamız hacılığa gittiğinde rüyasında o zatın evinin önünde kara inek görmüş.Ben ozaman çocuk sayılırdım tam hatırlamıyorum net olarak.LAkin iyi görmemişti.Demekki eksik olan bişeyler vardı.Aynı şekilde köyde biri varmış geçmişinde içki falan çok içmiş sanırım yani günahkar biriymiş o da hacılığa gitmiş.Ama onun için çok güzel rüyalar görmüş(galiba rüyayı gören kişi annemdi:) ).allaha emanet olunuzB)

dua1xz0dk2ij0ak2.jpg

Aleyküm Selam Kardeşim
Amin Ecmain, İnşaallah.
Allah'a Emanet Olunuz

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt