Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

müjdeler olsun Allah felaket verdi (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı
geçenlerde yayımladığım bir yazı da çin devletinde olan olaylar sanırım site yöneticileri silmişler o dosyayı resimler de çoçuk cesetleri yiyen insanlara okumuş olduğumuz (lanet ve Allahın gazabı uğradı çine) Allah dualarımızı makamına kabul etti selamımız ulaştı Allah resulüne çini seller bastı çin halkı sularla boğuşmakta.... can pazarı yaşanmakta.... müjde kardeşlerim müjde o masum çoçukların yetimlerin kürtaj yoluyla öldürülüp sonra kaynar sularda kaynatılıp yenilen içilen çoçukların ahı kalmadı onlarda Allah rahman ve rahim olandır Allah adaleti iyiliği ve hoşgörüyü sevendir... selametle

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı
RE: müjdeler olsun Allah felaket verdi

KALPTEN YAPILAN DUALAR MUHAKKAK KABUL OLUR.RABBİM DAHA NİCE ZAFERLER NASİP ETSİN İNŞALLAH

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

KİMSENİN AHI KİMSEDE KALMAZ..ER YADA GEÇ YERİNİ BULUR RABBİMİN İZNİYLE...

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

inanırmısınız bu haberi duyunca görünce tekrar duaya sarıldım Allah'a sığındım vede çok sevindim

buket

Kayıtlı Kullanıcı

allahım sana dua için kalkan şu elleri boş çevirme yarab...Amin.B)
selametle...

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

amin Allah adaleti iyiliği hoşgörüyü merhameti sever Allah kulunu resulüne aşık olanı sever selametle

feyza85252

Kayıtlı Kullanıcı

gönüller bir oldukça
dualarda bizler buluştukça Rabbim dualarımızı ve ahlarımızı boşa çıkarmazzz...ve Allahın izniyle haksız yere kulun kula yaptığı eziyet yerde kalmazz...

DUN_SURGUNU_YA

Kayıtlı Kullanıcı

İLAHİ ADALET ER GEÇ TECELLİ EDER

genc_musluman

Kayıtlı Kullanıcı

allah her zaman iyinin ve iyi olmaya çalışanın yanındadır.

allahım sana şükürler olsun...B)

nihal

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH(cc) NE ZALİMİ NEDE ZULMÜ SEVER....çünkü ALLAH RAHMAN VE RAHİM'DİR...ELBET ZALİMLER ZULMÜYLE KALMAZ

HEVES

Kayıtlı Kullanıcı

B)HAK BELA YAZMAZ KUL AZMADIKÇA KUL BELA GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇAB)

fidan

Kayıtlı Kullanıcı

MUHAMMED KUTSAL KARDEŞİM BEN O DOSYAYI GÖRMEMİŞTİM TEKRAR EKELMEN MÜMKÜNMÜ ACABA BU FORMA.

A.E.O.

Zinnire

Kayıtlı Kullanıcı

sayende gorduk o resimleri muhammed kardesim ve hepimizin dualarida kabul oldu,ne guzel.Allah senden be hepimizden razi olsun insalalh.........

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

AMİN ECMAİN FİDAN KARDEŞİM O GÖRÜNTÜLERİ BULAMIYORUM YÖNETİCİLER SANIRIM O DOSYAMI SİLMİŞLER

kral_hakan

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm abiler ablalar kardeşler. Ey yeri göğü yaradan Rabbim herşeye kadirsin ben bu kullarını artık anlamakta zorluk çekiyorum. İnsanların uğradğı felakete sevinmek! bu nasıl iştir? Elbetteki herşeye kadirsin, çok merhametlisin, rahman ve rahim olansın, gücün herşeye yeter. allahım mümin kullarından yardımını ve rahmetini esirgeme. Bir müslüman ki insanların uğradığı felakete seviniyor!!! ve bu felaketin kendi etmiş olduğu duadan kaynaklandığını ve bunun içinde bir şükür?!? merhamet yüreklerden yoksun allahresulünün "merhamet etmeyene merhamet edilmez" sözü nedendir anlamam lakin unutulmuş. Ey yüceler yüce rabbim beni kendi yolunun üzerinde sabit kıl yanlız sana kulluk eden ancak senden yardım isteyenlerin yoluna. Aman rabbim!!! Ben bir müslüman olarak bu felaketten zarar görmüş masun halk için yardım istiyorum rabbimden. allahım bunlar senin kulların yardım etmedikten sonra kimsenin yardım etmeye gücü yetmez. Bu kullarına yardımını ve rahmetini gönder, yardımını eirgeme ve bu kullarına hidayet ver ki dinini gerçekten taşısınlar ve sana hakkıyla kulluk edebilsinler yarabbim. Allahım orda mahzun kalan evsiz kalan yetim ve öksüz kalan çocuklara yardım et onları rahmetinle kuşat ve doğru yola erdir aminnnnn.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt