Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

muhsin yazıcıoğlu (1 Kullanıcı)

büşra_26

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaslar ya ltf muhsin yazıcıOĞLU İCİN YASIN ALALIM YA DUN MESAJ YAZDIM SADECE 2KISI ALDI OLMAZ YA BOLE TOPLAMDA 25 TANE OKUNDU LTF ARKADASLAR YA ALALIM BIRAZCIK LTF !!!!

edam005

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim sanırım diğer bölümlerdede açılım olmuştu muhsin abimiz için,arkadaşlar hemen hepsine katılım 7yapıyorlar,ondandır,,ben aldımmı bilmiyorum senin açtığın konuda,,ama aldıklarımı okuyorum,,almamışsam eğer, senin açtığındanda rabbim müsaade ederse 5 yasini şerif alıyorum...Allaha emanet olunkardeşim.

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu:)

esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu:)

arkadaslar ya ltf muhsin yazıcıOĞLU İCİN YASIN ALALIM YA DUN MESAJ YAZDIM SADECE 2KISI ALDI OLMAZ YA BOLE TOPLAMDA 25 TANE OKUNDU LTF ARKADASLAR YA ALALIM BIRAZCIK LTF !!!!

(maşallah ,:a41:25 tane de az değil ama,ALLAH cc arttırsın diyelim.)değerli Büşra kardeşimiz,yaşın itibariyle,böyle bir siteye üye olduğun için öncelikle sevindim.faydalı paylaşımlarda buluşuruz inşallah.
ben de rahmetli m.YAZICIOĞLU için 1 yasin_i şerif okurum inşallah.(okundu say)
selam ve baki dualarımla..​

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm

bende 10 tane alayim insALLAH
ALLAH (c.c) Rahmet eylesin Mekanlari Cennet Olsun INSALLAH​

büşra_26

Kayıtlı Kullanıcı
ablalarım cok ama cok tsk ederım ıyıkı varsınız

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt