Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

MUHAMMED MUSTAFA ANIL İÇİN..... (1 Kullanıcı)

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
S.A
SEVGİLİ AİLEM BADEMCİK AMELİYATI İÇİN BUGÜN HASTANEYE YATACAK OLAN YİĞENİM MUHAMMED MUSTAFA ANIL İÇİN DUALARINIZI İSTİYORUM YARIN AMELİYAT OLUCAK RABBİM TEZ ZAMANDA ŞİFASINI VERİR İNŞ. ŞİMDİDEN HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN AEO

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı
RE: MUHAMMED MUSTAFA ANIL İÇİN.....

s.a kardeşim MEVLA MUHAMMED MUSTAFA yiğenimize açil şifalar ihsan eylesin dualarımız sizinlen A.E.O B)B)B)

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

umeyye yazdı:
s.a kardeşim MEVLA MUHAMMED MUSTAFA yiğenimize açil şifalar ihsan eylesin dualarımız sizinlen A.E.O B)B)B)
A.S
ALLAH RAZI OLSUN AMİN AEOB)

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

S.A.CANIM YEĞENİMİZE ALLAHTAN ŞİFA VE KOLAYLIK DİLİYORUM.BENİM OĞLUM DA 4 YAŞINDA BADEMCİK AMELİYATI OLDU.İNŞAALLAH KOLAYCA ATLATIR.TEK ENDİŞE ETTİĞİM NARKOZ SORUNUYDU.ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN.A.E.O.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
S.A.CANIM YEĞENİMİZE ALLAHTAN ŞİFA VE KOLAYLIK DİLİYORUM.BENİM OĞLUM DA 4 YAŞINDA BADEMCİK AMELİYATI OLDU.İNŞAALLAH KOLAYCA ATLATIR.TEK ENDİŞE ETTİĞİM NARKOZ SORUNUYDU.ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN.A.E.O.
A.S
ABLAM BİZDE BİRKAÇTANE DAHA OLMUŞTU AMA GEÇENLERDE DİNLEDİĞİM BİR HABER BENİ TEDİRGİN ETTİ 6 YAŞINDAKİ BİR ÇOCUK BEDEMCİK AMELİYATI OLMUŞ VE HEP KAN KUSMUŞ BİR HAFTA SONRADA VEFAT ETMİŞ ABLAMDA ÇOK TEDİRGİN İNŞ KOLAYCA ATLATILIR. AEOB)

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

aleyküm selam Allah c.c. yar ve yardımcınız olsun Şâfi isminin hürmetine kardeşimize ve tüm şifa bekleyenlere şifalar ihsan eylesin...dualarımız sizinle İnşAAllah...Allah c.c. sabırlar versin...selametle kalın...s.a.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

ferit yazdı:
aleyküm selam Allah c.c. yar ve yardımcınız olsun Şâfi isminin hürmetine kardeşimize ve tüm şifa bekleyenlere şifalar ihsan eylesin...dualarımız sizinle İnşAAllah...Allah c.c. sabırlar versin...selametle kalın...s.a.
s.a
allah razı olsun kardeşim aeoB)

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

tsunami yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:
A.S
ABLAM BİZDE BİRKAÇTANE DAHA OLMUŞTU AMA GEÇENLERDE DİNLEDİĞİM BİR HABER BENİ TEDİRGİN ETTİ 6 YAŞINDAKİ BİR ÇOCUK BEDEMCİK AMELİYATI OLMUŞ VE HEP KAN KUSMUŞ BİR HAFTA SONRADA VEFAT ETMİŞ ABLAMDA ÇOK TEDİRGİN İNŞ KOLAYCA ATLATILIR. AEOB)

A.S.O HABERİ BEN D EOKUDUM VE YENİ AMELİYAT OLACAKLAR BU HABERİ OKURSA ÇOK EVHAMLANIR DEDİM.NEDEN Mİ?ÇÜNKÜ AYNI ŞEY BANA DA OLDU.2-3 AY ERTELEMİŞTİM AMELİYATI,O DÖNEMDE DAHA ÇOKTU BU TİP OLAYLAR.AMA ALLAH NE DEDİYSE O OLUR,KAÇMAK YA DA ENGELLEMEK ELİMİZD EDEĞİL.ANCAK ÇOK BÜYÜK BİR GÜÇ VERMİŞ RABBİM BOL BOL DUA EDELİM.ALLAH HAYIRLISI İLE KURTULMAYI NASİP ETSİN.EN ZOR ANNE OLANIN DURUMU.BUNU ÇEKEN BİLİR.A.E.O.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
tsunami yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:
A.S

A.S.O HABERİ BEN D EOKUDUM VE YENİ AMELİYAT OLACAKLAR BU HABERİ OKURSA ÇOK EVHAMLANIR DEDİM.NEDEN Mİ?ÇÜNKÜ AYNI ŞEY BANA DA OLDU.2-3 AY ERTELEMİŞTİM AMELİYATI,O DÖNEMDE DAHA ÇOKTU BU TİP OLAYLAR.AMA ALLAH NE DEDİYSE O OLUR,KAÇMAK YA DA ENGELLEMEK ELİMİZD EDEĞİL.ANCAK ÇOK BÜYÜK BİR GÜÇ VERMİŞ RABBİM BOL BOL DUA EDELİM.ALLAH HAYIRLISI İLE KURTULMAYI NASİP ETSİN.EN ZOR ANNE OLANIN DURUMU.BUNU ÇEKEN BİLİR.A.E.O.
s.a
evet ablam ablamın durumunu görücen çok kötü allah sabır versin bizde teyze anne yarısıdır bende en az onun kadar endişeleniyorum allah yar ve yardımcımız olsun aeo

neslihantuncel

Kayıtlı Kullanıcı

GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞ.RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH TEZ ZAMANDA İYİLEŞİR...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

neslihantuncel yazdı:
GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞ.RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH TEZ ZAMANDA İYİLEŞİR...
s.a
allah razı olsun kardeşim AEO

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)

Selma_

Kayıtlı Kullanıcı

s.a ameliyat masasından sorunsuz kalkar inş. rabbim cc tez zamanda şifa versin .dualarımda küçük yeğenim de olacak. allah cc yar ve yardımcınız olsun.a.e.o

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

mavi22 yazdı:
s.a ameliyat masasından sorunsuz kalkar inş. rabbim cc tez zamanda şifa versin .dualarımda küçük yeğenim de olacak. allah cc yar ve yardımcınız olsun.a.e.o
a.s
allah razı olsun aeo

ararat

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm kardeşim ..rabbim yar ve yardımcınız olur inşallh ..şifasını verir inşallh ..inşlh dualarımızda olucaksınız .Allaha emanet ol kardeşim ..selam ve dua ile ..ve aleyküm selam

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

S.A CANIM KORKMAYIN.ÖLÜM MUTLAKA BİR SEBEBLE OLUYOR.RABBİMİN TAKDİR İLAHİSİNE SIĞINMAMIZ LAZIM.SİZDE BİZDE DUA EDLİM TAKDİR RABBİMİN.RABBİM AR VE YARDICINIZ OLSUN.RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN.

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

ve aleykümselam kardeşim
Rabbul Alemin acil şifalar versin adaşıma
aeo

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

a.s geçmiş olsun inş.ameliyattan sağ sağlim çıkar allah acil şifalar versn

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
S.A CANIM KORKMAYIN.ÖLÜM MUTLAKA BİR SEBEBLE OLUYOR.RABBİMİN TAKDİR İLAHİSİNE SIĞINMAMIZ LAZIM.SİZDE BİZDE DUA EDLİM TAKDİR RABBİMİN.RABBİM AR VE YARDICINIZ OLSUN.RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN.
a.s
allah razı olsun aeo.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

ararat yazdı:
selamun aleyküm kardeşim ..rabbim yar ve yardımcınız olur inşallh ..şifasını verir inşallh ..inşlh dualarımızda olucaksınız .Allaha emanet ol kardeşim ..selam ve dua ile ..ve aleyküm selam
a.s
allah razı olsun aeo.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt