Esraisra kardesim.Forum yazilarindan aileli sorunlarin oldu icin evlenmek istedini düsünüyorum. Hatimi asmak istemem ama sana bi abla nasiyati. Öncelikle yasin daha cok kùcük. kendini sorunlarindan kurtulmak icin evlenmeye sabit kalmissin ve böyle bi sabit düsünceyle yanlis karar verme olasiligin cok yüksek.bu durumda saglikli karar veremezsin evleniyim kurtuluyum derken yanlis bi evlilik yapabilirsin. ozaman bununda dönüsü olmaz.simdiki sorunlarindan daha büyük sorunlarin olabilir. bence önceliyin kendin sorunlarini cözmek olsun. ailenle arada güven sorunu oldunu okudum diye hatirliyorum. umarim yanilmiyorumdur. Ailenin güvenini zamanla kazana bilirdin. Suanda sana bu durum cok zor geliyor ama bu durumla yasamasini ögrenmen lazim. Ama caba gösterirsen ve sabredersen onlarin güvenini kazanirsin.bence ailenin yaninda oldu icin allah sükür et. benim annem hayatda degil.keske hayatda olsaydi ama bana hic güvenmeseydi.ben herseyi yapardim güveni kazanmak icin.umarim hatimi asmamisimdir..allah yardimcin olsun