evindar yazdı:
selamünaleyküm ~CEVDET-71 kardeşim,
çok şükür görmek isteyen her insan için Rabbimizin o kadar çok mucizesi var ki ... Bu güzel paylaşımı bize aktardığınız için ALLAH (C.C) sizden razı olur inşaALLAH.
selamünaleyküm
hatice_hd yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN. İNŞ ALLAH HEPİMİZE GÖREN GÖZLER NASİP EDER
sehadet27 yazdı:
Ellerine sağlık abi çok güzel ve etkileyci bir paylaşım Allah senden razı olsunB)B)B)B)
KAAN ERDEM yazdı:
Ellerine sağlık abi etkileyci bir paylaşım Allah senden razı olsun
CEVDET-71 yazdı:
sehadet27 yazdı:
Ellerine sağlık abi çok güzel ve etkileyci bir paylaşım Allah senden razı olsunB)B)B)B)
S.A. KARDEŞİM BEĞENDİNE SEVİNDİM ALLAH SEZDEN RAZI OLSUNDA BEN SİZİ DAHA ÖNCE HİC GÖRMEDİM YENİMİ ÜYE OLDUNUZ A.E.O.B)B)B)B)
sehadet27 yazdı:
CEVDET-71 yazdı:
sehadet27 yazdı:
S.A. KARDEŞİM BEĞENDİNE SEVİNDİM ALLAH SEZDEN RAZI OLSUNDA BEN SİZİ DAHA ÖNCE HİC GÖRMEDİM YENİMİ ÜYE OLDUNUZ A.E.O.B)B)B)B)
abi nasıl olurda görmezsin nick değiştim dün asliyener sehadet27 olduB)
CEVDET-71 yazdı:
sehadet27 yazdı:
CEVDET-71 yazdı:
sehadet27 yazdı:
S.A KARDEŞİM VALLA ANLAMADIM ALLAH SENİ BİLDİĞİGİBİ YAPSIN BENDE BU KİM DİYOM A.E.O.KARDEŞİM B)B)B)B)
S.A KARDEŞİM SU AN BENDE SENİ ANLATTIM VE ONLARDA GÜLDÜLER SANADA SELAMLARI VAR KIZM BU GÜN KURAN ÖĞRENMEYE BAŞLADI COK SEVİCLİ ANLATAMAM KARDEŞİM ALLAHA EMANET OL B)B)B)B)sehadet27 yazdı:
CEVDET-71 yazdı:
sehadet27 yazdı:
CEVDET-71 yazdı:
sehadet27 yazdı:
S.A KARDEŞİM VALLA ANLAMADIM ALLAH SENİ BİLDİĞİGİBİ YAPSIN BENDE BU KİM DİYOM A.E.O.KARDEŞİM B)B)B)B)
VALLA GÜLDÜRDÜN BENİ ABİ ALLAH'TA SENİ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH EŞİNİZE VE KIZINIZA SELAMLAR AEO'UNB)B)B)B)
zynp_rukiye yazdı:
Esselamun aleyküm kardeşim
Paylaşımınız çok etkileyici izlerken ALLAHÜ EKBER demekten kendimi alamadım Rabbim nelere kadir olduğunu gördüğümüz halde hala çelişkiler içersindeyiz Rabbim bizleri affetsin inş...selam ve dua ile...