Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

MSN’de Meraklandıran Kutu (1 Kullanıcı)

MasterCOD3R

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiyet.gen.tr
MSN’de Meraklandıran Kutu

Windows Live Messenger kullanarak sohbet etmek isteyen kullanıcılar, mesajlaşma penceresindeki ilginç kutuyu merak ediyor. İşte bilinmeyen detaylar.

Bugünden itibaren mesajlaşma penceresinde görülen kutucuk, bilgisayar kullanıcılarını tedirgin etmeye devam ediyor. Yaklaşık 20 milyon MSN kullanıcısı olan ülkemizde, bu küçük detayın bu kadar gerginlik oluşturmasına şaşırmamak gerek. Oysa Windows Live Messenger’ın sınırlı sayıda kullanıcı ile paylaştığı 9 Beta sürümünde ise bu kutucuğun olduğu alanda Microsoft Office logosu bulunuyor. Bu logonun da orasına burasına dürtüklediğinizde, değişen bir şey olmuyor. Geliştiricilerin resmi blogunda da bu konu hakkında bir açıklama henüz yok.

msn15e768esu0.jpg

msn25e843apn3.jpg

Kaynak

policdemo

Kayıtlı Kullanıcı
ewet ya bugünlerde öle bişe cıkmaya basladı..........

56_56

Kayıtlı Kullanıcı
:evet:evet:evet:gulegule

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Bende çıkmıyor ama sürümden mi kaynaklanıyor acaba...

S

_sümeyra_

bi kaç ay önce pc ye format attıktan sonra çıkmaya başladı eft biraz tedirgin olduk ama sonra kayboldu paylaşım için teşekkürlr aeo...

concon-x

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar!Yormayın boyle seylerle aklınızı lütfen ya...

huma

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm çocuklar ben sazan babaanne geçen haftaydı herhalde msn de bu resim seninmi diye bir mesaj gördüm ama tıkladımmı hatırlamıyorum dün bir sitede okudum rusyadan kaynaklanan bir tuzakmış açtıysam pc ye trojen giriyormuş gerçi bankalarla bir işim yok ama başkalarına zarar veririm diye korkuyorum bu konuda bilgisi olan varmı şimdiden teşekkür ederim A.e.olun

Metekaan

Kayıtlı Kullanıcı
bencede yormayın aklınızı böyle şeyler için.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt