Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Minik Cahide'miz İçin (4 Kullanıcı)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm kardeşlerim size üzücü haber vermek istemezdim böyle haber vermek ne kadar acı biliyorum ama minik yavrumuz Cahidemiz vefat etmiş Allah rahmet eylesin Allah anne babasına cennette şefaatçi olmak nasip etsin Rabbim.
Allah tsunami kardeşimizin eşinin sevdiklerinin yar ve yardımcısı olsun Allah'ım sabır dayanma nasip etsin ne söylenir ki böyle zamanlarde kelimelerle anlatılmaz ki:A

inna lillahi ve inna ileyhi raciun

Şanı yüce olan Allah'a hamdolsun! Biz, O'ndan geldik ve yine O'na döneceğiz (bakara 156)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
1 Yasin Süresi 1 tebareke suresi, 1 Amme suresi okudum Allah kabul etsin..

mir_erhan

Moderator
Allah celle celalüh Kardeşimize ve eşine sabır versin.
Kefaret kılsın inşallah...
Çok üzüldüğümü bildirmek isterdim.
Rabbim sen sabır ver.. amin..

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Sabır ihsan et Ya Rabbim ... Senden gelen kararsa ? Ömür bitti ise ... 10 İhlas 1 Fatiha ... Rahmet İhsan et Rabbim...Başımız sağolsun...Sabır ver Rabbim.

berat05

Yönetici
Yazacak ne kaldı ki...Rabbim kardeşime sabır, güç ve kuvvet versin..bu en acı durumda Rabbimin bu kardeşimi kendine bırakmamasını merhametiyle sarmasını diliyorum....çok üzgünüm...bir annenin en zor sınavı
.

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm kardeşlerim size üzücü haber vermek istemezdim böyle haber vermek ne kadar acı biliyorum ama minik yavrumuz Cahidemiz vefat etmiş Allah rahmet eylesin Allah anne babasına cennette şefaatçi olmak nasip etsin Rabbim.
Allah tsunami kardeşimizin eşinin sevdiklerinin yar ve yardımcısı olsun Allah'ım sabır dayanma nasip etsin ne söylenir ki böyle zamanlarde kelimelerle anlatılmaz ki:A

Şanı yüce olan Allah'a hamdolsun! Biz, O'ndan geldik ve yine O'na döneceğiz (bakara 156)

Aleykum selam
Rabbim sabır ihsan etsin yüreğine, veren oydu, alan da o, isyan gelmesin yüreğine
Elhamdülillahi ala kulli hal demeyi nasip eyle Rabbim kardeşimize
Bu imtihanını mükafata çevir Rabbul alemin
Allah c.c yar ve yardımcısı olsun

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
evlat nimeti dünyadaki en büyük lezzetmiş. o evladı kaybetmek de çok zor olan bir imtihan. Dilde söylemesi kolay belki ama Rabbim sabırlar versin. nuray kardeşimin cennete girmesine vesile olsun.
Ben 5 aylık hamileyim. Şu ömrüme kadar dünyada hissettiğim en güzel duygu bebeğimin karnımdaki kıpırdayışları oldu.O nedenle kardeşimizin şu an içinde bulunduğu durumu yüreğimde duyabiliyorum.
Allahım senden gelen sefaya da cefaya da razı olabilmeyi hepimize nasip eyle...
cahidemiz için inşallah bir Yasini şerif okuyacağım.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
yüreğimde ne varsa dökebilsem keşke kelimelere.. ama tükendim bugün.. okadar doluyum ki.. yüreğim acıyor.. nurayım... canım kardeşim.. sana sarılmayı ne çok isterdim.. keşke acını hafifletecek bişey olsa.. ama yok..

berat05

Yönetici
Tsunami kardeşimizin manen yanındayız sadece...dualarımızla destek olmalıyız...En zor...en zor imtihanı....Rabbim isyan ettirmesin...bu dönemde herhangi bir kusur olursa affetsin...Rabbim yar ve yardımcısı olsun.....Dualarla yanında olalım inşaallah

berat05

Yönetici
Tebareke ,Yasin.Vakia sureleri okuyacağım nasipse..

Rabbim anne ve babasına şefaatini nasip eylesin....inşaallah

Hüzünlü

Kayıtlı Kullanıcı
Çok üzüldüm. Rabbim tsunami kardeşime ve ailesine sabırlar versin, güç kuvvet versin inşaALLAH.
Cahide'ciğimiz için 1 Fatiha 11 ihlas okudum. Rabbim kabul etsin inşaALLAH

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
söyleyecek hiç bir şey yok..bir anneyi bu durumda ne teselli eder? bilemiyorum.dün den beri nefes alamıyorum......
rabbimin anne ve babasına sabırlar vermesi için du edeceğim.....
cennet te ibrahim dedesiyle osman dayısının yanında ............

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'ım nuray kardeşimiz şefkati ve merhametiyle yavrusunun her türlü zahmetini sıkıntısını göğüslediği gibi bu en zor zamanında sen de onun sıkıntısı al,yüreğindeki ağır yükü hafifleştir.
Yaradanı'mız,Sahibi'miz Sen'sin......
bu gün Sen'den başka hiç kimse tesellide kafi olamaz.
cennet kuşu yavrumuzu meleklerin kucaklamıştır.........

GEVHER

Yönetici
Inna lillahi ve inna ileyhi raciun...

İnşaAllah mekanı cennet zaten.
Minik Cahidemiz inşaAllah anne ve babasının da cennetlik olmasına vesile olur.

İnsanın başına gelebilecek en ağır imtihan.
Rabbim sen kardeşlerimize sabır ihsan eyle , yüreklerine ferahlık ver.
Amin..

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'ım! Anne babamız küçüklüğümüzde nasıl büyütüp bakmışlarsa, merhamet kanatlarını üzerimize nasıl indirmişlerse Sen de onlara öylece muâmele et! Öğrendiğimiz ilmi, yaptığımız hizmetleri dergâh-ı ulûhiyetinde makbul eyleyip, onları anne babamızın sadaka-i câriye defterlerine kaydeyle!

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
aklım almıyor hala......
rabbim kimseleri böyle bir şeyle imtihan etmesin...canım kardeşim ne haldedir şimdi....aklım almıyor şaka gibi üst üste ölüm haberleri alıyoruz ve alışıyoruz...yokluğa....
rabbim nurayımıza merhamet et sabırlar ver isyan ettirme ya rabbi....
1 fatiha 10 ihlas okdum allah kabul etsin inşaallah.

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı

ablacım siz nasıl öğrendiniz durumu.nurayla mı görüştünüz......

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı
Allah rahmet eylesin.

Acim tarifsiz.

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim sabırlar ihsan eylesin güzel kardeşim yanında olamasakta bilki dualarımız aklımız fikrimiz sizlerle bugün okuyacağım tespihleri yasini tebarekeyi edeceğimiz duaları inşllah sizler için okuyacağım Rabbim dayanma gücü versin kardeşim

özgürlü_zamanlar

Kayıtlı Kullanıcı
Allah c.c. rahmet eylesin. Evlat acısı çok zor. 3.sınıfa giderken abimi kaybettim , 8.sınıfa giderken 1 yaşındaki kardeşimi kaybettim. Yaşadıklarım , annem ve babamın yaşadıkları arasında kaybolup gitti. Annem yıllarca üzerinden bunu atamadı. Üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala etkisinde. Annelik farklı bir duygu , ondan ayrılan bir parçası gibi. Kendi canını tereddüt etmeden feda edebilmek. Neyseki evlatlarını bıraktıkları Allah c.c. . Ondan güzel emanet edilecek baka bir güzellik olabilir mi? Rabbim tüm annelerin ,ayrıldığı evlatlarıyla onlar cennetin en güzel köşesinde birleştirsin. Allah c.c. rahmet eylesin. Rabbim tüm sevdiklerini kaybedenlere sabır ihsan eylesin. Ateş düştüğü yeri yakar , bize teselli vermek düşer. İnşallah en kısa zamanda kardeşimizde toparlanır. Başımız sağolsun. Rabbim sen en güzel ağırlayansın , güzel bebeğimiz sana emanet. Cennette bizi karşılayanlardan olsun inşallah. Amin.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt