Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

MİLLİYETÇİYİM (1 Kullanıcı)

atabey76

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM ARKADAŞLAR BAKIN IRAKIN AFGANİSTANIN HALİNE BAKIN BİZE BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN HALİMİZE ALLAH ORDUMUZU POLİSİMİZİ DEVLETİMİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN ONLAR SAYESİNDE EVİMİZDE RAHATIZ VE HUZURLUYUZ OYÜZDEN HEPİMİZ MİLLİYETÇİYİZ ALLAH VATANIMA MİLLETİME ZEVAL VERMESİN DİKKAT ÇEKMEK İÇİN BAZEN SAÇMALIYORUZ O YÜZDEN DİKKAT ETMEMİZ LAZIM SELAMETLE:p:p:p:p:p

hilal76

Kayıtlı Kullanıcı
RE: MİLLİYETÇİYİM

bende abime katılıyorum bende milliyetciyim yaşadığımız ülkenin değerini bilip sahip çıkmalıyız elbette bazı sorunlar olacaktır fakat bunları zamanla aşacağımıza inanıyorum unutmayalım'ki bu topraklar uğruna binlerce şehit verdik

S

SELEHA

S.A. ARKADAŞIM HAKLISIN ALLAH ONLARIN YARDIMCISI OLSUN HER ZAMAN HALİMİZE ŞÜKREDELİM ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞIM ALLAHA,A EMANET OLUNB)B)B)B)

atabey76

Kayıtlı Kullanıcı

nerde bu milliyetçi arkadaşlar bu vatan hepimizin saygı ve sevgiyi hiç bir zaman unutmayalım selametle

atabey76

Kayıtlı Kullanıcı

bazen sif laf olsun diye konuşuyoruz eğer kusurumuz olduysa affola selametle

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

MİLLİYETÇİLİK ASLA LAFLA OLMAMALI.ASLA BELLİ ZÜMRENİN HAKİMİYETİNDEDE OLMAMAMLI.BENDE ESKİDEN O ZÜMREDENDİM.AMA MİLLİYETÇİLİĞİN SADECE VATANINI SEVMEK VE ONUN ÇIKARLARINA HİZMET ETMEK OLDUĞUNU ANLADIM.
MİLLİYETÇİLİK EN BASİTİNDEN YOLDA GÖRDÜĞÜN BİR TAŞI KALDIRMAKLADA ANLATILIR.BU UĞURDA YALIN KILIÇ SAVAŞMAKLADA ANLATILIR.
ASLA AMA ASLA MİLLİYETÇİLİĞİ SLOĞANLARLA SİYASETLE ŞUNLA BUNLA BASİTE İNDİRGEMEYELİM.
İSLAMDA IRKÇILIK DEĞİL ÜMMETÇİLİK VARDIR.AMA VATANINI SEVMEK ONA HİZMET ETMEK APAYRI BİR FAZİLETTİR.
SELAM VE MUHABBETLE

atabey76

Kayıtlı Kullanıcı

arkadaşlat tşkkrlr mümin kişi zatan milliyetçidir tabiiki laflan değil yaşamaylan olur bu ordu bu polisler daha bunlar gibi nice insanlar vatana hizmet ediyor bize yakışan da kul hakkı yemeden bu vatana yaraşır vatandaşlar olmalı benim gibi laf olsun diye bir şeyler yazmamalı mümin müminin açığını kapatmalı selametle

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

atabey76 yazdı:
arkadaşlat tşkkrlr mümin kişi zatan milliyetçidir tabiiki laflan değil yaşamaylan olur bu ordu bu polisler daha bunlar gibi nice insanlar vatana hizmet ediyor bize yakışan da kul hakkı yemeden bu vatana yaraşır vatandaşlar olmalı benim gibi laf olsun diye bir şeyler yazmamalı mümin müminin açığını kapatmalı selametle
amenna doğru olanda budur.vatanımızı daha iyi hale getirebilmenin yollarını aramak ve çalışmak gerekli.çatışma ortamından kurtulmak gerekli.savaşta savaşın gereği yapılır.barışta ise müreffeh toplum olmanın gereği yerine getirilir.zaman çalışma zamanı.ülkeye bir şeyler kazandırma zamanı olmalı.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt