Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Microsoft, MSN'in son durumuyla ilgili önemli bir açıklama yaptı. (1 Kullanıcı)

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
uwvm4itssk.jpg

MSN'e bağlanamayan kullanıcılar şaşkındı.

Microsoft'un bir iletişim hizmeti olan Messenger'daki (MSN) yurt dışı kaynaklı bir arıza nedeniyle bazı kullanıcılar 2 gündür MSN iletişim kuramıyor.

Microsoft Corporation-Türkiye firması yetkililerinden alınan bilgiye göre, bilgisayarlarında eski sürüm MSN programını kullanan çok sayıda kişi, dün MSN kullanımında sorun yaşamaya başladı.

Ekranda beliren uyarı doğrultusunda MSN'nin yeni sürümünü yükleyen pek çok kullanıcı, yine de MSN'yi aktif hale getiremedi. Vatandaşlar, Microsoft Corporation-Türkiye firmasını arayarak yaşadıkları sorunu yetkililere iletiyor.

Firma yetkilileri, sorunun yurt dışı kaynaklı olduğunu, ilgili yerlere arızanın bildirildiğini, kısa süre içinde sorunun giderileceğini tahmin ettiklerini ifade etti.

Kaynak : Hürriyet Gazetesi

bir_umut

Kayıtlı Kullanıcı
evet ya bu sorunu biçoğumuz yaşadık heralde:)

yenisi çok daha güzel ama ;) tşk paylaşım için

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
evet şu anda tüm sunucular kararlı bir şekilde çalışıyor, sorun halledildi. Yeni versiyonda süper oldu. Rica ederim.

mir_erhan

Moderator
selamün aleyküm

ben hala yeni versiyonu yükleyemdim
hep hata veriyor.
acaba bendemi kaynaklanıyor pc imdenmi yoksa
neyse hayırlısı olsun
tekone kardeşim allah cc sizden razı olsun öyle güzel katkılarınız oluyorki
inşallah daim olur..

selam ve dua ile

deniz hışır

Kayıtlı Kullanıcı
teşekkür ederiz. bende geçenlerde yeni sürümü yükledim. iyi çalışıyrdu ama. neyse ....

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
bende bugün kullanmaya başladım
başta karışık gibi görünsede gerçekten güzel:G

huzurpınarı

Kayıtlı Kullanıcı
aynı sorun benim pc de var yeni sürüm msn'yi nasıl yükleyebilirim bir iki defa denedim olmadı yardımcı olurmusunuz

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Essentials - Windows Live adresinden msnin en güncel sürümünü indirebilirsin. Kurmak için başlattığınızda, size msnin kurulu olduğunu güncelleştirme yapılacağını söyleyecektir. Sorun i,le karşılaşırsanız bana yakzın. Yardımcı olurum.

huzurpınarı

Kayıtlı Kullanıcı
yükledim msn açılıyo ama açtıktan kısa bi süre sonra kendiliğinden kapanıyo napabilirim

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Mesele ne yapınca kapanıyor. Veya ne kadar bir süre sonra kapanıyor. Bilgisayarında virüs programı varmı güncel mi ? En son ne zaman virüs taraması yaptınız ?

huzurpınarı

Kayıtlı Kullanıcı
normal açıyorum msn'yi 15 16 saniye sonra kapanıyo hata raporu falan vermiyo sadece kapanıyo en son format atıldı virüs programı yok sanırım windows güvenlik merkezindede virüsten koruma yazılımı bulunamadı yazıyo hangi virüs programını kullanabilirim

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
normal açıyorum msn'yi 15 16 saniye sonra kapanıyo hata raporu falan vermiyo sadece kapanıyo en son format atıldı virüs programı yok sanırım windows güvenlik merkezindede virüsten koruma yazılımı bulunamadı yazıyo hangi virüs programını kullanabilirim

mesela ESET NOD32 kullanabilirsin canım
neyse inşallah sorun hallolur esracım
takeone kardeşde fikrini belirtsinde geç kalmadan yükle emi:a15:

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
Yeni sürümünü yükledim gayet güzel,Hızlı açılması beni cezbetti :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt