Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Mezardan mektup ! (1 Kullanıcı)

nurr_04

Kayıtlı Kullanıcı

Ah annem ah!

Ağlama şimdi arkamdan. Şimdi ağlama, buraya geldiğinde hesabını soracağm senden, o zaman ağlarsın ister kendine ister bana.. Hani ben ölürken baş ucumda benim gibi acı çekiyor görünüyordun ya, benden başka herkes acıdı sana! Belki bende acırdım, ama kendi acımdan aklıma gelen en son şey dünyalık işler olurdu herhalde.
Azraili ilk gördüğümde başladı korkum. Onun o korkunç heybetinden anladım ki, azap daha yeni başlıyor. Can toplanırken vücudumda, ağzımdan köpükler çıktığını, ayaklarımın buz kesildiğini gördün mü ? Ruhum çıkmak istemedi, kaçışmaya başladı bedenimde. Azrail almaya çalışırken canım nasıl yandı bi bilsen. Gözlerimden ağzımdan akan kanı gördün mü annem ? Nerden göreceksin ki, görmek için kalp gözünün açık olması lazımmış. Neden bana anlatmadın? Neden söylemedin bunları bana. Dünyada karşıma çıkan herkes burda da buldu beni. Hakkına girdiğim insanlar, beğenmeyip attığım yiyecekler giyecekler hesep sordular benden. Bende senden soracağım. Dedim ki bilmiyordum, dedim ki anlatmadılar bana. Düşünmen için zeka, gerçekleri görmen için göz verdi ALLAH sana anlatmaları mı gerekirdi dediler. Burda her cevaba bi karşılık var annem! Bilirsin ben senin biricik kızındım, kimse laf söyleyemezdi bana, burdakiler ezdiler acı çektirdiler bende sana çektireceğim, tüm suçlusu sensin aklımda olsa (!) anlatman gerekirdi . Gerçi sende bilmiyordun belki. Televizyonda yeni qündemleri takip etmekten, o parti benim bu eğlence senin diye koşturmaktan bu tür şeyleri düşünmek aklımıza gelmemişti. Hele bir gün öleceğim! Bana 'ölüm var müjdesini sizlere gönderdik neden hazırlanmadınız' dediler. Öleceğim aklıma nasıl gelsindi, daha yaşım kaçtı benim! Ölenlerin hepsi yaşlı mıydı dediler. Gördüğün cesetlerin tenleri hep buruş muydu diye sordular. Offf! Ne olur şimdi anladım gerçekleri bırakın beni, gönderin dünyaya yemin ederim ki ömür boyu sadece Allah'a kul olacağım dedim. Dinlemediler bile..Bir işaret ölüme dair bir ipucu gösterseydiniz bari dedim. Allah Kur'anı gönderdi, orda her azap her mükafat yazılıydı dediler. Ayrıca dünyada başımıza gelen kazalar da ölümün bir işaretiymiş.Onu da yeni öğrendim. Burda öğrendiğim bir şey daha var annem qercekten

ÖLÜM İNSANLARA ŞAH DAMARLARINDAN BİLE YAKINMIŞ!

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Mezardan mektup !

nurr_04 yazdı:
Ah annem ah! Ağlama şimdi arkamdan. Şimdi ağlama, buraya geldiğinde hesabını soracağm senden, o zaman ağlarsın ister kendine ister bana.. Hani ben ölürken baş ucumda benim gibi acı çekiyor görünüyordun ya, benden başka herkes acıdı sana! Belki bende acırdım, ama kendi acımdan aklıma gelen en son şey dünyalık işler olurdu herhalde.
Azraili ilk gördüğümde başladı korkum. Onun o korkunç heybetinden anladım ki, azap daha yeni başlıyor. Can toplanırken vücudumda, ağzımdan köpükler çıktığını, ayaklarımın buz kesildiğini gördün mü ? Ruhum çıkmak istemedi, kaçışmaya başladı bedenimde. Azrail almaya çalışırken canım nasıl yandı bi bilsen. Gözlerimden ağzımdan akan kanı gördün mü annem ? Nerden göreceksin ki, görmek için kalp gözünün açık olması lazımmış. Neden bana anlatmadın? Neden söylemedin bunları bana. Dünyada karşıma çıkan herkes burda da buldu beni. Hakkına girdiğim insanlar, beğenmeyip attığım yiyecekler giyecekler hesep sordular benden. Bende senden soracağım. Dedim ki bilmiyordum, dedim ki anlatmadılar bana. Düşünmen için zeka, gerçekleri görmen için göz verdi ALLAH sana anlatmaları mı gerekirdi dediler. Burda her cevaba bi karşılık var annem! Bilirsin ben senin biricik kızındım, kimse laf söyleyemezdi bana, burdakiler ezdiler acı çektirdiler bende sana çektireceğim, tüm suçlusu sensin aklımda olsa (!) anlatman gerekirdi . Gerçi sende bilmiyordun belki. Televizyonda yeni qündemleri takip etmekten, o parti benim bu eğlence senin diye koşturmaktan bu tür şeyleri düşünmek aklımıza gelmemişti. Hele bir gün öleceğim! Bana 'ölüm var müjdesini sizlere gönderdik neden hazırlanmadınız' dediler. Öleceğim aklıma nasıl gelsindi, daha yaşım kaçtı benim! Ölenlerin hepsi yaşlı mıydı dediler. Gördüğün cesetlerin tenleri hep buruş muydu diye sordular. Offf! Ne olur şimdi anladım gerçekleri bırakın beni, gönderin dünyaya yemin ederim ki ömür boyu sadece Allah'a kul olacağım dedim. Dinlemediler bile..Bir işaret ölüme dair bir ipucu gösterseydiniz bari dedim. Allah Kur'anı gönderdi, orda her azap her mükafat yazılıydı dediler. Ayrıca dünyada başımıza gelen kazalar da ölümün bir işaretiymiş.Onu da yeni öğrendim. Burda öğrendiğim bir şey daha var annem qercekten ÖLÜM İNSANLARA ŞAH DAMARLARINDAN BİLE YAKINMIŞ!

COK GUZEL IBRAT VERICI ALLAH RAZI OLSUNN EMEGINIZE SAGLIK BENDE AGLADIM ALLAH (C.C) BUTUN GUNAHLARIMIZI AF EYELSIN KABIR AZABINDAN CEHENNEM AZBINDNA KORUSUN BIZLERI

nurr_04

Kayıtlı Kullanıcı

COK GUZEL IBRAT VERICI ALLAH RAZI OLSUNN EMEGINIZE SAGLIK BENDE AGLADIM ALLAH (C.C) BUTUN GUNAHLARIMIZI AF EYELSIN KABIR AZABINDAN CEHENNEM AZBINDNA KORUSUN BIZLERI

Amin..
Tsk.ler okumaya layık qördüğünüz için

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

emeginze saglık.rabbim son nefesimizde keşke dedirtmesin inş.ama insan yaşamadan anlamıyor.yaşamak lazım yoksa bizimkisi anlık ibret almaktır.dakikalar geçince biz yine cehaletimize geri dönüyoruz.

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

ibret verici bi olay inş.ahirette salih amellilerden oluruz inş.

tercanli

Kayıtlı Kullanıcı

Cok güzel ve gercekten ders alicamiz bi hikaye derinden bi ic cekmemek elde deyil ALLAH halimize acisin ve merhamet etsin insallah paylasimin icin saol A.E.O

nursehadet

Kayıtlı Kullanıcı

s.a.böyle bir yazıyı paylaştığınız için allah razı olsun.insanlar bir inanana bilse ölümün çok yakın olduğuna işte ozaman dünyayı bırakırlar ebedi olan ahirete çalışırlar.dualarınızda bu aciz kardeşinizede yer ayırırsanız çok mutlu olurum.dualarda buluşmak temennisiyle.selam ve dua ile.

rosered

Kayıtlı Kullanıcı

Çok güzel bi konu ve çok ibret verici allah sizden razı olsun:)

su_gibisin

Kayıtlı Kullanıcı

çok harika ibret werici bole lşeyleri siteye koymakta yarar war kardeşlerim allah razı olsun

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı

esselamun aleyküm kardeşim

Çok güzel ibret verici Allah razı olsun.Kaçış olmayan o günde Rabbimize bol bol istiğfar edelim inş...selam ve dua ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt