Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Meydan sizin olsun (1 Kullanıcı)

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum muhterem din kardeşlerim düşündüm artık sitede dua’ya bile laf edenler var artık bu sitede erciyes1984’e yer olmadığını anladım.Bazı bilgiler,dua’lar paylaştık benden yana hakkım varsa helal olsun sizlerden de hakkınızı helal etmenizi istiyorum.Birde dün bir konu okudum yine aynı kişi tarafından her giden konu acıyor diye ve bir kac beklemediğimiz arkadaşlarda haklısın diye destek vermiş şimdi bana da kızacaklar ama helal lik istemek için baksa care yok.Aliye inşallah kampanya 6 dua’sını yapacak artık bize dua etme ihtiyacı kalmadı o sahıs zaten tüm ummetimuhammede dua edıyormuş.sözüm onlaraMeydan sizin olsun Allaha emanet olun.​

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam
Oldumu şimdi ya hiç yakışmadı sana o kişi dediğin kişide bizim arkadaşımız yazdıklarını sen anlamamışsın mahsun kul duaya asla karşı olan biri değil ortalığı daha fazla kurcalamak istemiyorum bence kararını bir kez daha gözden geçir.

Mekarim-i Ahlak

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm.
siteyi uzun bir zamandır takip ediyorum.
hemen hemen bazı üyeleri yazdıkları ve açtıkları konular ile de tanımaya başladım.
fakat sitede yinede bir boşluk söz konusu.
buda ilim öğrenmekten ziyade forumlarda karşılıklı atışmalar,canımların cicimlerin havalarda uçuşması ve baylı bayanlı yazılan yazılarda mesafenin ucunun biraz kaçması.

bazı kardeşlerimizin buna dikkat ettiğini sanmıyorum ama su-i zan'dan bulunmaktan da son derece çekiniyor ve korkuyorum.

izlenimlerimin arasında sitede popüler konumda olan kişilerin konularına fazlaca itibar gösteriliyor.bilgi açısından fazla değeri olmayan konularda dahil.acaba ''ALLAH razı olsun kardeşim'' mesajları yazılan konulara kimler okuyup ta anladıktan sonra teşekkür ediyor.ama diğer üyelerin konuları okunmadan atlanıyor içi çokca içerik olarak zengin olsada.

amaç forumlar içersinde sohbet etmek ve muhabebet olmasa gerek.

benim için önemli olan ilmi bilgisi olan ve bunlardan ALLAH rızası için faydalanmaya çalışan kardeşlerimdir.

vakit uyanma ve boşa geçirmeme vaktidir.

sözlerime alınıpta çatmayın fikrimi beyan ettim.

selam ve saygılar.

sizinde kendi içinizdeki sıkıntıyı anlamaya çalışıyorum o kardeşimizin açtığı konulara baktım doğru söylediği yerlerde mevcut.sizde haklı olabilirsiniz.

güzel bakan güzel görür sözüyle...

tekrardan selam ve saygılar.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum muhterem din kardeşlerim düşündüm artık sitede dua’ya bile laf edenler var artık bu sitede erciyes1984’e yer olmadığını anladım.Bazı bilgiler,dua’lar paylaştık benden yana hakkım varsa helal olsun sizlerden de hakkınızı helal etmenizi istiyorum.Birde dün bir konu okudum yine aynı kişi tarafından her giden konu acıyor diye ve bir kac beklemediğimiz arkadaşlarda haklısın diye destek vermiş şimdi bana da kızacaklar ama helal lik istemek için baksa care yok.Aliye inşallah kampanya 6 dua’sını yapacak artık bize dua etme ihtiyacı kalmadı o sahıs zaten tüm ummetimuhammede dua edıyormuş.sözüm onlaraMeydan sizin olsun Allaha emanet olun.​
as.süphanallah.neden siz bu kadar üzerinize alındınız.anlamış değilim.lütfen yazıyı dikkatli okuyun.ben helallik almayın diye bişeymi söyledim allah aşkına.meydan ne meydanı.herkes burda allah rızası için değilmi kardeşim.dua müminin silahıdır.allah aşkına ben dua etmeyin okutmayınmı dedim.

neden yazdıklarımı yanlış anlayıp nefsinize yenik düşüyorsunuz.dua kampanyalarına en çok katılanlardanım.

forumlardaki canımlı cicimli muhabbete gelince sizden bahsetmedim.erciyes kardeşim siz bu sitenin değerli üyelerindensiniz.

allah aşkına söyleyin bir erkeğin bir bayana alicim,ahmetcim,ayşecim dinimizce uygunmudur.veya biz peygamberimizi örnek alıyorsak resulümüz hangi bayana canımlı cicimli konuşmuş acaba.ben hiç okumadım böyle bir şey.benim fiklirlerimi söylemem hassasiyetimi belirtmem suçmu?

siz bilmem takip ettinizmi ama forumlarda erkek bayan nerde oturuyorsun,işyerinin adı ne buluşalım diye yazılıyor.bunları takip ettinizmi.elinizi vijdanınıza koyun bunlar sizce mümine yakışırmı?hayırlı cumalar.ama asla lafım size değildi.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
ne yaptım .söylermisiniz?beni hedef neden seçtiniz.yazımda kimseye hakaret,aşalayıcı,dua okuyanlara niye okuyorsunuz demedim.cevap vermedim o forumda.çünkü nefsime yenik düşüp sizi kırmamak içindi.

bakınız bu sitede tefriciye bölümüde var.benim demek istediğim burdanda yararlanabilinir.böylelikle önemli konuları es geçmemiş oluruz.ben dua önemsizmi dedim.

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun aleyküm hemşerim . Çok üzüldüm inan ki bu sitede değer verdiğim dostlarımdansın şaşırdım gitmene Kasım abi de gitti ve bir kaç üye daha. Bu sitedeki kimsenin gitmesini istemiyoruz . Birine kırılmış olman gitmeni gerektirmez. Ayrıca Mahsun KUL abla sana söylememiş lafını . Tekrar düşün istersen eğer kararlıysan da Allah'a emanet ol Rabbim hakkında hayırlısını versin. Hakkım varsa da helaldir.

:gulegule:gulegule:gulegule:gulegule

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
(Allah’tan korkun ve aralarınızı düzeltmeye çalışın! Çünkü Allahü teâlâ, kıyamet gününde sizin aralarınızı düzeltir.) [Haraiti]
ve aleyküm selam ne olur daha iyi düşünün giderken
amaç Rabbimizin rızası
hepimiz kardeşiz
Rabbimiz Allah CC
Efendimiz HZ Muhammed
Kitabımız Kuran 'ı kerim
neyi paylaşamıyoruz

sonsuzasevdali

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.nurperi.com
Aleyküm Selam​

Selamun Aleyküm degerli islamiyet.gen.tr üyeleri,
Sitenize üye olali oldu bayagi ama bugüne kadar paylasimlariniza katilmaya vaktim yoktu sadece uzaktan takip ediyordum edebildigim kadar okuyabildiigm kadar ve gayette samimi bi din kardesligi havasi içerisindeydiniz Rabbim daim kilsin bozmasin insAllah. diyorum ama simdidi bazi çatirdamalar görüyorm karismak bana düsmez ama mahsun_kul ablanizi yanlis anlamissiniz sadece onu degil biribirinizin yazidklarini okurken lütfen tas atmak için sözler aramayin incitmekten kirmaktan çekinin buna dikkat edin ve ger anlamiyorsaniz ben yanlis anliyorm galiba bana anlatirmisiniz diye sorun muhattabiniza ki yanlis anlasilmalar olmasin çunku bundan çok seyler dogar. Sonuçta burda bi bilgi alisverisi içerisindesiniz ve Meydan sizin olsun gibi laflar bir mü'mine yakismiyor.

ALLAH RIZASI ICIN BISEYLER YAPILAN CABA GÖSTERILEN YERLERDE SEYTAN BIZLERLE O ISLE MESGUL OLANLARLA COK UGRASIR LÜTFEN BUNA FIRSAT VERIP TE ONU SEVINDIRMEYIN bu sözümün altini çiziyorum..

Bi kusurum olduysa cahilligime verin sizleri yakindan tanimama ragmen bu tablo beni üzüyor içimdekileri aktarmak istedim. Dua ile..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt