zerrin yazdı:
aslında güzel olur yazılsa değilmi?? tabi istiyorsanız.
aliye_aliye yazdı:
zerrin yazdı:
tabi yazayım makine mühendisliği çıktı. teşekkür ederim.
zerrin yazdı:
ne güzel. bana hiçbişey çıkmadı biliyomusunuz.. çıktı ama tam anlamıyla kesinlikle yapabileceğim hiçbir meslek çıkmadı..
ne kadar beceriksizim yaa
zerrin yazdı:
ee kolay değil elzemcim. meslek seçimi bu.. herkese mühendislik falan çıkıyo bana hiçbişey.. olmazki ama yaa..
elzem yazdı:
aliye_aliye yazdı:
zerrin yazdı:
banada makina mühendisliği acaba yapabilirmiyim.Ya zerin o neydi git git bitmiyo
paylaştığın için tşkr
rica ederim.. B)B)zeynur yazdı:
test güzeldi benimde en çok yapmek istediğim radyo ve televizyon çıktı paylaşımın için teşekkürlerB).............
aliye_aliye yazdı:
elzem yazdı:
aliye_aliye yazdı:
zerrin yazdı:
banada makina mühendisliği acaba yapabilirmiyim.Ya zerin o neydi git git bitmiyo
paylaştığın için tşkr
yok yok kardeşim test güzeldi.. makine mühendisliği fena bir bölüm değil ya.. vallaha erkek olsaydım o bölümü seçerdim sanki daha çok erkek mesleği gibi geldi bana..
yok canım kalsın. ben muhasebeyi zor yapıyorum.. bide mühendis falan düşünemiyorum kendimi..elzem yazdı:
zerrin yazdı:
ee kolay değil elzemcim. meslek seçimi bu.. herkese mühendislik falan çıkıyo bana hiçbişey.. olmazki ama yaa..
sana hile yapmışlar.Var bun da bir iş aman canım boşver zaten senin güzel mesleğin.Eğer çok istiyosan m.mühendisliğimi sana vereyim
güzel meslekler.. sende saol kardeşim..siyah_beyaz yazdı:
Bende edebiyat, gazetecilik,iletişim, öğretmenlik,halkla ilişkiler, psikolojik danışmanlık ve rehberlik, pazarlama ve ilahiyat çıktı ...
Sağol kardeşim ...
zerrin yazdı:
Bende edebiyat, gazetecilik,iletişim, öğretmenlik,halkla ilişkiler, psikolojik danışmanlık ve rehberlik, pazarlama ve ilahiyat çıktı ...
Sağol kardeşim ...
ne güzel hepsini yapabilirim diyosan.. B)B)siyah_beyaz yazdı:
zerrin yazdı:
Sağol kardeşim ...
Aslına bakarsan pazarlama dışındakiler tam benlik ...