Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Mesleğiniz Ney? (1 Kullanıcı)

abdullah_47

Kayıtlı Kullanıcı
S.a Bu Bölümde Isteyen Kendi Mesleğini Yazsin Zorlama Yoktur Kolay Gelsin

Ben Başliyorum Ben öğrenciyim Oks Ye Hazirlaniyom

Kolay Gelsin Buyrun....

laves

Kayıtlı Kullanıcı
a.s. unıversıte bu yıl bıttı PEYZAJ TEKNIKERIYIM ıs arıorum ılgılılere duyrulur :D

GUNAY9328

Kayıtlı Kullanıcı
SA
BENDE OGRENCIYIM IKINCI SENEM SU AN COCUK UZMANI EGITIMCI OLCAM INSALLAH

nilgun

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar bende ankarada özel bir şirkettin idari bölümünde muhasebe sorumlusuyum.

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm bende henüz 19 yaşımda olmama rağmen 2 yıldır cep telefon (satış teknisyenlik) aklınıza ne gelirse kendi işyerimiz var çalışıyorummm:A:A kimse duymasın ama cep telefonlarını hiç sevmiyorummm Rabbimize emanet olun sağlıcakla kalın:H

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum bende anestezi teknisyenligi bolumu lise mezunuyum universiteye devam etmedim keske evlenmek yerine okusaydim pismanimm...:(:(

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum bende anestezi teknisyenligi bolumu lise mezunuyum universiteye devam etmedim keske evlenmek yerine okusaydim pismanimm...:(:(
AS.NİYE ÖYLE DEDİN CANIM KARDEŞİM.ÜZÜLDÜM.BU ARADA SENİ GÖREMİYORUM KAÇGÜNDÜR.YERİN GÖRÜNMÜYOR SANMA.
BU ARADA BENDE MUHASEBECİYİM MALESEF.:H

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı
yok yok olurmu oyle sey asla oyle bisey yok ama okuluma devam etmememin uzuntusunu yasiyorum su aralar sadece okadar selam ve dua ile...:H

üzülme sein için bun hayırlı olduğunu düşün önüne bak.bundan sonra hayatını daha farklı şekilde yönlendirmeye çalış.

Zisan

Kayıtlı Kullanıcı
Ögrenci ve Ögretmenim..

İkisinin de tadı bambaska..

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı

Ve aleyküm selam kardeşim; niye öyle dedin ya ne güsel ikisinide yapmışsın maşallah.Hem meslek edinmişsin hemde evlenmişsin :) Şuan çalışmıyorsun galiba ondan mı?

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt