canan123456789
Kayıtlı Kullanıcı
inşallah iyisinizdir benim aklıma takılan 1 kaç soru oluyor bu konuda konuşabilir miyiz acaba
sagol kaan erdem abi ama biliyorsun ben yeni üyeler arqasindayim anlamadigim bir sey var biz sorularimizi buraya sorup fikir alamazmiyiz yanlsi anlama lütfen ben bu siteyi onun icin saniyorum cünki yani sorulariniz varsa sorun cevapliyalim gibisinde saniyorum dedigim gibi yeni oldugum iicn tam anlamadim halla ben burdaki güzel sohbet iyi dostluklar ve iyi icerikli tüm amaci din olan bir site oldugu icin üye oldum
kiricak bir sey söylediysem hakini helala et abi
allah razi olsun abi yok alinmadan kirilmadan degilde sadece merak etim cünki bende forum actigim zaman bana da yaziyorlar bu konu iicn forum acmak yasaktir felan diye yani benim bilmek istedigim sorulari bu sitede soramazmiyiz
allaha emanet ol abi
s.a şimdide mucizeler var mesela tek harfi dahi değişmeyen KUR AN I KERİM mesela dünyada hayatını tek tek bildiğimiz söylediği her kelimenin tek tek şahidi var işte size mucize bu devirdede mucizeler var ama görmek gerekir hırıstiyanlar yahudiler peygamberimizin hayatını tek tek incelemişler bir hatasını dahi bulamamışlar oku gerçekten çok etkileneceksin . KURAN da bu zamanımıza ait ip ucları var o zamanki insanlar rüyalarında dahi göremeyecekleri şeyler mesela uzayla ilgili mesela telefonla ilgili işte size mucize . görmek istersek sayılmayacak kadar çok mucizeler var . yeterki düşün bir alime sor.