Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Merhaba öğretmenim (1 Kullanıcı)

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
sevgılı arkadaşlar benım ıcın cok onemı taşıdığı ıcın paylaşmak ıstedım

MERHABA ÖĞRETMENIM,
YINE SIZI NASIL UNUTACAĞIMI DÜŞÜNDÜĞÜM BİR SABAH!ASLINDA BILIYORUM SIZIN UNUTULMAZ BIR ÖĞRETMEN OLDUĞUNUZU.BILIYOR MUSUNUZ ÖĞRETMENIM SIZINLE YAŞADIĞIM HER DAKIKANIN FOTOĞRAFINI CEKTIM.SIZI ÖZLEYINCE CIKARACAĞIM SAKLI KALAN KUTUSUNDAN....
BELKI 25 YAŞINDA,BELKI 33 YAŞINDA...KAÇ YAŞINDA OLURSAM OLAYIM ANACAĞIMSIZI.ÇOCUĞUM OLDUĞU GÜN FOTOĞRAFLARI CIKARIP YINE ANLATACAĞIM SIZI.NE ANLAR KUÇUK BEBEK DEMEYIN SAKIN...CUNKU ANLAYACAK SIZI OYLE GUZEL OYLE ETKILEYICI ANLATACAĞIM KI ,SIZIN BIZE BIZI ANLATTIĞINIZ GIBI BIZE SOYLEDIĞINIZ TÜM ŞEVKAT,MERHAMET DOLU SÖZLER GIBI...SIZI SEVIYORUM ÖĞRETMENIM HEMDE COK...
BIZE VERDIĞINIZ EMEK VE SEVGI ICIN COK TEŞEKKUR EDERIM.

CANSU

GizliOzne

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum.Muhteşem bir hasret yazısı, minik yüreklerin yazdığı şu büyük cümlelere bakın ya.MaşaAllah böyle cümleleri kurabildiğine göre güzel örnek alınacak unutulmayacak bir öğretmensiniz.ben de 2 sene sonra inşaAllah öğretmen olacağım.Rabbim bana da sizin gibi öğretmenlik yapmayı sizin gibi hatırlanmayı ve sizin öğrencileriniz gibi öğrencilere sahip olmayı nasip etsin.Selam ve dua ile abla.En güzele emanetsiniz.

DuaLar

Kayıtlı Kullanıcı
ablacım ne kadar güzel sevgi dolu her satırı Rabbim siz bunlardan mahrum etmesin inşALLAH

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum.Muhteşem bir hasret yazısı, minik yüreklerin yazdığı şu büyük cümlelere bakın ya.MaşaAllah böyle cümleleri kurabildiğine göre güzel örnek alınacak unutulmayacak bir öğretmensiniz.ben de 2 sene sonra inşaAllah öğretmen olacağım.Rabbim bana da sizin gibi öğretmenlik yapmayı sizin gibi hatırlanmayı nasip etsin.Selam ve dua ile abla.En güzele emanetsiniz.

ALEYKUMSELAM
GUZEL SOZLERINIZ ICIN ALLAH RAZI OLSUN
ALLAH COK DAHA BAŞARILI OLMANIZI NASIP ETSIN
ÖĞRETMENLIK SEVGIDIR YERINE GORE BURNUNU SILMEK USTUNU TEMIZLEMEK VE ŞEVKAT VERMEK
SEVIYORSANIZ MUTLAKA SEVILIRSINIZ
INAN KI EN GUZEL MESLEKTIR ÖĞRETMENLIK
ALLAH GONLUNUZE GORE VERSIN
ALLAHA EMANET OLUN
SELAM VE DUA ILE

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm Benim tatlı öğretmenim. siz ne olur benimde öğretmenim olunuz...
Ya nasıl sevindim anlatamam sizin adınıza bir öğrencinizden böylesine bir mektup almanız inanın beni çok duygulandırdı. Bende bazen mektuplar alıyorum. Elbette benim açımdan hepsi çok çok güzel ve değerli ama bu mektup için sizin adınıza çok sevindim.
ne olur benimde öğretmenim olunuz. Lakin benimde öğretmenimsiniz...

Lütfen banada saklamak için izin veriniz...Ona baktıkça ilerde sizi hatırlayayım...

ALLAHa emanet olunuz güzel yürekli öğretmenim
selametle...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm Benim tatlı öğretmenim. siz ne olur benimde öğretmenim olunuz...
Ya nasıl sevindim anlatamam sizin adınıza bir öğrencinizden böylesine bir mektup almanız inanın beni çok duygulandırdı. Bende bazen mektuplar alıyorum. Elbette benim açımdan hepsi çok çok güzel ve değerli ama bu mektup için sizin adınıza çok sevindim.
ne olur benimde öğretmenim olunuz. Lakin benimde öğretmenimsiniz...

Lütfen banada saklamak için izin veriniz...Ona baktıkça ilerde sizi hatırlayayım...

ALLAHa emanet olunuz güzel yürekli öğretmenim
selametle...

ALEYKUMSELAM EN BIRINCI ÖĞRETMENIM
NE GUZEL DEĞIL MI KUÇUÇUK ŞEYLERDEN MUTLU OLUYORUZ
ASLINDA COK BUYUK CUNKU SEVGI SATIN ALINAMAZ ALINSA ZATEN SEVGI OLMAZ
TABII KI ÖĞRETMENIN OLURUM
ONCELERI DE COK MEKTUP ALDIM AMA BU FARKLI GELDI BANA
TABBII KI SAKLAYABILIRSINIZ ÖĞRETMENIM
ŞANSLIYIZ EVET CUNKU BIZLERI COK SEVEN COCUKLARIMIZ VAR DEĞIL MI
ALLAHA ŞÜKÜR
ALLAHA EMANET OLUN
EN BIRINCI ÖĞRETMENIM:evet

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
sevgılı arkadaşlar benım ıcın cok onemı taşıdığı ıcın paylaşmak ıstedım

MERHABA ÖĞRETMENIM,
YINE SIZI NASIL UNUTACAĞIMI DÜŞÜNDÜĞÜM BİR SABAH!ASLINDA BILIYORUM SIZIN UNUTULMAZ BIR ÖĞRETMEN OLDUĞUNUZU.BILIYOR MUSUNUZ ÖĞRETMENIM SIZINLE YAŞADIĞIM HER DAKIKANIN FOTOĞRAFINI CEKTIM.SIZI ÖZLEYINCE CIKARACAĞIM SAKLI KALAN KUTUSUNDAN....
BELKI 25 YAŞINDA,BELKI 33 YAŞINDA...KAÇ YAŞINDA OLURSAM OLAYIM ANACAĞIMSIZI.ÇOCUĞUM OLDUĞU GÜN FOTOĞRAFLARI CIKARIP YINE ANLATACAĞIM SIZI.NE ANLAR KUÇUK BEBEK DEMEYIN SAKIN...CUNKU ANLAYACAK SIZI OYLE GUZEL OYLE ETKILEYICI ANLATACAĞIM KI ,SIZIN BIZE BIZI ANLATTIĞINIZ GIBI BIZE SOYLEDIĞINIZ TÜM ŞEVKAT,MERHAMET DOLU SÖZLER GIBI...SIZI SEVIYORUM ÖĞRETMENIM HEMDE COK...
BIZE VERDIĞINIZ EMEK VE SEVGI ICIN COK TEŞEKKUR EDERIM.

CANSU

Selamün Aleyküm Değerli Gülnisa hocam. Çok güzel bir yazıydı:).. Cansu kardeşimiz de çok haklı, gül gönüllü hocam, çok da güzel dile getirmiş, onun da yüreciğine sağlık olsun. Maşallah, unutulacak bir öğretmen değilsiniz değerli hocam...Öğrencileriniz çok şanslı..Rabbimiz c.c bu kutsal mesleğinizin sevabını, ecrini size her iki cihanda da bahşeylesin inşallah..Ne güzeldir değerli hocam, öğrencilerle böyle olabilmek..Rabbimiz c.c güzel gönlünüze göre versin her daim. Selam ve baki dualarımla Rahman ve Rahim olan Dost'a emanetsiniz..Gününüz hayırlı ve bereketli geçsin inşallah.

florrrsq6.gif

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Değerli Gülnisa hocam. Çok güzel bir yazıydı:).. Cansu kardeşimiz de çok haklı, gül gönüllü hocam, çok da güzel dile getirmiş, onun da yüreciğine sağlık olsun. Maşallah, unutulacak bir öğretmen değilsiniz değerli hocam...Öğrencileriniz çok şanslı..Rabbimiz c.c bu kutsal mesleğinizin sevabını, ecrini size her iki cihanda da bahşeylesin inşallah..Ne güzeldir değerli hocam, öğrencilerle böyle olabilmek..Rabbimiz c.c güzel gönlünüze göre versin her daim. Selam ve baki dualarımla Rahman ve Rahim olan Dost'a emanetsiniz..Gününüz hayırlı ve bereketli geçsin inşallah.

florrrsq6.gif

ALEYKUMSELAM GUZEL YUREKLI KARDEŞIM
NE GUZEL SOZLER CIKIYOR PARMAKLARINDAN ALLAH RAZI OLSUN
DUALARIN ICIN AMIN AMIN AMIN
ALLAH RAZI OLSUN
SENIN ÖĞRENCILERIN DE COK ŞANSLI BILIYORUM BELKI BEN BIR GUN ÖĞRENCIN OLABILIRIM BELLI MI OLLUR:evet

ALLAH GONLUNE GORE VERSIN KARDEŞIM
ALLAH RAZI OLSUN
ALLAHA EMANET OL
SELAM VE DUA ILE:H

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
______selamün aleyküm
degerli ögretmenin ne güzel ne mutluluk size maşallah rabbim artırsın bu sevgiyi ...
rabbime emanetsiniz
selam ve dua ile______

berat05

Yönetici
SELAMÜN ALEYKÜM

KÜÇÜK BİR ÇOCUĞA KALBİNİZİ Mİ VERDİNİZ ÖĞRETMENİM...
BÖYLESİNE GÜZEL SÖZCÜKLERİ DÜŞÜNÜP HİSSEDİP YAZABİLMİŞ...

ÖĞRETMENLER ANNE BABADAN SONRA GELEN İLK EĞİTMENLERDİR VE HİÇ UNUTULMAZLAR ..
ALLAH(c.c.) BAŞARINIZIN DEVAMINI NASİP EYLESİN İNŞALLAH.
ALLAH(c.c.) SİZDEN RAZI OLSUN Kİ BÖYLESİNE ŞEVKATLE SEVGİYLE ÇOCUKLAR YETİŞTİRİYORSUNUZ

SİZ BUNLARI HAKEDİYORSUNUZ...:B

SELAMÜN ALEYKÜM

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
______selamün aleyküm
degerli ögretmenin ne güzel ne mutluluk size maşallah rabbim artırsın bu sevgiyi ...
rabbime emanetsiniz
selam ve dua ile______

ALEYKUMSELAM SEVGILI KARDEŞIM
ALLAH RAZI OLSUN
AMIN KARDEŞIM
ALLAHA EMANET OLUN
SELAM VE DUA ILE

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM

KÜÇÜK BİR ÇOCUĞA KALBİNİZİ Mİ VERDİNİZ ÖĞRETMENİM...
BÖYLESİNE GÜZEL SÖZCÜKLERİ DÜŞÜNÜP HİSSEDİP YAZABİLMİŞ...

ÖĞRETMENLER ANNE BABADAN SONRA GELEN İLK EĞİTMENLERDİR VE HİÇ UNUTULMAZLAR ..
ALLAH(c.c.) BAŞARINIZIN DEVAMINI NASİP EYLESİN İNŞALLAH.
ALLAH(c.c.) SİZDEN RAZI OLSUN Kİ BÖYLESİNE ŞEVKATLE SEVGİYLE ÇOCUKLAR YETİŞTİRİYORSUNUZ

SİZ BUNLARI HAKEDİYORSUNUZ...:B

SELAMÜN ALEYKÜM

ALEYKUMSELAM KARDEŞIM
GUZEL SOZLERINIZ IÇIN ALLAH RAZI OLSUN
BENDE BU MEKTUBU DAFALARCA OKUDUM
COCUKLARIMI COK SEVIYORUM VE UZMEZLER BENI HIÇ
DUALARINIZ ICIN AMIN AMIN AMIN

ALLAH GONLUNUZE GORE VERSIN
ALLAH A EMANET OLUN
SELAM VE DUA ILE

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
ALEYKUMSELAM EN BIRINCI ÖĞRETMENIM
NE GUZEL DEĞIL MI KUÇUÇUK ŞEYLERDEN MUTLU OLUYORUZ
ASLINDA COK BUYUK CUNKU SEVGI SATIN ALINAMAZ ALINSA ZATEN SEVGI OLMAZ
TABII KI ÖĞRETMENIN OLURUM
ONCELERI DE COK MEKTUP ALDIM AMA BU FARKLI GELDI BANA
TABBII KI SAKLAYABILIRSINIZ ÖĞRETMENIM
ŞANSLIYIZ EVET CUNKU BIZLERI COK SEVEN COCUKLARIMIZ VAR DEĞIL MI
ALLAHA ŞÜKÜR
ALLAHA EMANET OLUN
EN BIRINCI ÖĞRETMENIM:evet

Güzel öğretmenim...
İnanın çok haklısınız. çok şanslıyız bir sürü nadide bir çiçek gibi öğrencilerimiz var.
ALLAHım banada sizin öğrencileriniz gibi öğrenciler değil, sizin gibi öğretmenlik yapmak nasip etsin...
Ömrünüz hep böyle mutluluk içinde geçsin.:H:H

ALLAHa emanet olunuz...
selametle kalınız öğretmenim

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Güzel öğretmenim...
İnanın çok haklısınız. çok şanslıyız bir sürü nadide bir çiçek gibi öğrencilerimiz var.
ALLAHım banada sizin öğrencileriniz gibi öğrenciler değil, sizin gibi öğretmenlik yapmak nasip etsin...
Ömrünüz hep böyle mutluluk içinde geçsin.:H:H

ALLAHa emanet olunuz...
selametle kalınız öğretmenim

selamunaleykum öğretmenım
amın amın amın ne guzel dua etmışsınız onure oldum
sız kı cok ıyı bır öğretmensınız
allaha emanet olun
selam ve dua ıle

ozlem_37

Kayıtlı Kullanıcı
Kalp kapılarını fethetmiş bu değerli öğretmene benden de selamlar olsun.Bu imrenilesi sevgiye layık olmak bu sevgiye yol açmak gerçekten sabır ve gönül işi.Bende öğretmen olmak istiyorum ve inşallah sizin gibi olabilirim.Rabbim içinizdeki bu aşkı daim etsin ve nice Cansuların göz bebeği olun inşallah.Selam ve dua ile kalın sevgili öğretmenim.

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Kalp kapılarını fethetmiş bu değerli öğretmene benden de selamlar olsun.Bu imrenilesi sevgiye layık olmak bu sevgiye yol açmak gerçekten sabır ve gönül işi.Bende öğretmen olmak istiyorum ve inşallah sizin gibi olabilirim.Rabbim içinizdeki bu aşkı daim etsin ve nice Cansuların göz bebeği olun inşallah.Selam ve dua ile kalın sevgili öğretmenim.

selamunaleykum kardeşım
guzel sozlerın ıcın allah razı olsun
ınşaallah cok daha başarılı bır öğretmen olursunuz
allah muradınızı versın
allah zıhın acıklığı versın
allaha emanet olun
selam ve dua ıle

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM HOCAM ELİNİZE GÖNLÜNÜZE SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN COK GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM HOCAM ELİNİZE GÖNLÜNÜZE SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN COK GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

aleykumselam
beğendığınıze sevındım
allah sızdende razı olsun
allaha emanet olun
selam ve dua ıle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt