Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Menapozlu Atatürkçülerin gücü başörtülüye yetiyor! (1 Kullanıcı)

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Feride'nin günlüğü
Esra Elönü
Menapozlu Atatürkçülerin gücü başörtülüye yetiyor!

40 yaş üstü menopoz sıtmasına tutulan ileri vitesin kara kutuları kadınlar nerde başörtülü görseler kendilerini sahalara atıp buradan gidinci parmaklarını gözümüze sokuyorlar!
Fasulye sırığı bile sizden daha Atatürkçüdür!
Kuaföre gidip 10 Kasım röflesi yaptıran İzmirli Hatunun biri bir başörtülüye UFO tezgâhı açmış Uzaylıdan daha yabancı cisim gibi yaklaşıp “ Buradan gitmeni istiyorum” demiş! Hah hah ha! Hay Allah ucuz mizahınızın limitini artırsın e mi güldürdünüz beni! Yahu siz kimsiniz be!

En Genciniz haklı olarak Atatürk’e diktatör diyen gazeteci Nagehan Alçı’ya kaldırım yazarlığıyla bel altından Atacı nutuklar çekiyor çocuğunun babasını sorguluyor! Bir tarafımızda Kendi beyninin ulusalcı dölden hamile kaldığını unutan hormonlu Genç var! Diğer tarafımızda 10 Kasımda maşalı saçlarına meşale takmış menopozlu Hatunun tramvatik başörtüsü uyuzluğu var! Atatürk beyinli kadından hoşlanırdı bence tuttukları kuşlarla ayaküstü beyin takası yapan kadınların kendisini savunmasından hiç hoşlanmazdı!

Bu nedir azizim! 40 yaş üstü menopoz sıtmasına tutulan ileri vitesin kara kutuları kadınlar nerde başörtülü görseler kendilerini sahalara atıp buradan gidinci parmaklarını gözümüze sokuyorlar!

Bu Donkişot’a etek giydiren kepaze kahramanların pilini kim şarj ediyor Allah aşkına! Yahu bu demode öfkenin muhatabı başörtülüler değil mahalle jinekologlarıdır diyorum anlamıyorsunuz! Ya da geç çıkmış ergen sivilcelerinizin kafasına sıkacak deşarj sebepleri arıyorsunuz!

Siz bu gidişle tarihe Atatürk’ün kadınları olarak değil Türkiye’nin klinik vakayı Hayriyeleri olarak geçeceksiniz! Sen kimsin ki törene gelmiş bir başörtülüye had bildirmeye çalışıyorsun!

Ah güzelim benim ya! Sizler ancak 1930’lu yılların geri dönüşüm kutusuna basket olursunuz!

Size demokrasiden adaletten vicdandan bahsederek bilmediklerinizi tanıtma şerefini tattırmayacağım! Kalemin üç kanalı vardır! Biri erdem diğeri bilgi üçüncüsü de atık cümlelerden devşirilmiş kanal! Size üçüncü kanaldan yazıyorum ülkemin azizeleri! Birilerini İran’a gönderip cazgır muavinliğe talip olacağınıza bindiğiniz alametin kıyametini hesap edin!

Esra Elönü - Haber 7
eelonu@*****.com
http://www.haber7.com/haber/20111112/Menapozlu-Ataturkculerin-gucu-basortuluye-yetiyor.php

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt