Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

memleketiniz ne ile meşhur? (1 Kullanıcı)

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR.merak ettim ve merakımdan dolayıda affınıza sığınırım acaba memleketiniz ne ile meşhur.ben samsunluyum daha doğrusu ilçesi bafradan ve pidesiyle meşhurdur,buyrun beklerim.peki ya sizin?

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam kardeşim. Memleketin her köşesi bi abu hayat. Ben Diyarbakırlıyım ve diyarbakır güveci, karpuzu ve halk oyunlarıyla meşhur

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam

BAŞÖRTÜSÜNÜ YASAKLAYAN MECLİSİYLE MEŞHUR BENİM MEMLEKETİM

YASAKLARIYLA ÇOK MEŞHUR OLDU ANKARA :!

cerennurum

Kayıtlı Kullanıcı
kayısıyla meşhur benim memleketim malatya ama bursa da yaşadığım için onuda söyleyeyim şeftalisi iskender kebabı bu kadar aklıma geldi

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
Ne güzel ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN ülkemin her köşesinde değişik tatlar değişik mekanlar var.teşekkürler arkadaşlar ilginizden dolayı.SELAM VE DUA İLE..

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
Birşey daha eklemek istedim. Ailem Antalyanın elmalı ilçesinde oturuyorlar elmalı Elmalılı Hamdi Yazır' ıyla, Abdal Musa' sıyla, Sinan-ı Ümmü Hazretleriyle ve Elmasıyla meşhur. Ayrıca ben İşim gereği Muğlanın Bodrum ilçesinde yaşadığım için buranında Kalesiyle ve ne yazıktır ki camiilerinin azlığıyla meşhur.

ahnef

Kayıtlı Kullanıcı
s.a bende kocaeli'liyi kocaeli'ninde pişmaniyesi meşhurdur eğer bir gün yolun buraya düşcek olursa ..... alaha emanet ol zeynep abla

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm samsunun neyi meşhur bilmiyorum ki :)...
bizim fındık bahçelerimiz var fındık olabilir
:evet
karadeniz nede olsa
yok yok biz sıcak kanlı misafir perver insanlarımızla meşhuruz

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeşim...bend Emuğla Fethiyede Yaşiyorum..buraninda Dünyaca ünlü ölüdenizi Var..bide Seracilik çok Yaygin Burda....hayirli Akşamlar..

duy.90

Kayıtlı Kullanıcı
Aelamün Aleyküm zeynep ablacım bende samsunluyum bildiğim kadarıyla döneri meşhur samsunun vede emanet arkadaşımızın da dediği gibi pidesi meshur sayırlı günler

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
maşaALLAH berakatüh.bu ne güzellik.sağolun arkadaşlar.ha bide ben sinop boyabat doğumluyum oranın ne ile meşhur olduğunuda söyleyeyim boyabat kalesi vede pirinci meşhurdur.hadi hayırlı akşamlar.SELAM VE DUA İLE...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt