Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Melekler Böyle olsa gerek :) (1 Kullanıcı)

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
[FLASH]http://www.youtube.com/v/dlLLmctyyUA[/FLASH]

Çok Tatlılar demi :)

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
evet kardeşim çok tatlılar...maaşallah...kardeşim yaşınızı lütfeder misiniz içimden abi demek geliyor ama yaşınızı bilmediğim için...:):)

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Hocam diyebilirsiniz, Öyle derler :)

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım maşaAllah şunların güzelliğine bakk...gerçekten bırer melek hepsi
tam hayallerımdekı gibi....Rabbım bana evlat nasıp ederse oda böyle olucak Allahın izniyle inşaAllah..Rabbım kazalrdan belalrdan korusun inş tüm evlatları...

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam hocam ALLAH razı olsun...selametle kalın...

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
Hocam demek için Yaş pek Önemli bir Kavram değil,

bir Gün Peygamber Efendimiz Yaşı bir insanla Muhabbet Ederken bir Müşrik yanlarına gelir ve derki. Muhammed! Söyle bakalım madem sen allahın yarattığı en ulu en büyük kişisin senden daha büyük yok söyle bakalım "Senmi daha Büyüksün Yoksa yanındaki bu Yaşlı Amca'mı" Bunun izerine Yanındaki İsmini Hatırlamadığım Mübarek insan Yaşlı amcamız söze girer ve derki. Muhammed Benden çok çok büyüktür, ancak ben ondan önce doğmuşum... S.a.v

Nekadar güzel bir mesaj vermiş demi :) Yani Bazı İfadeler için İllaki Yaş Pek önemli değil. İmam Azam Ebu Hanifede çok Ufaktı Ama Dünyada en çok Soru Sorulan ikinci Kişi odur Peygamber efendimizden Sonra İmam Azam Ebu Hanifedir. Herkes gibi Sizde Hocam diyiniz,Yaşım ise Peygamber Efendimize Peygamberlik Geldiğinden Sonraki Döneminden 4 Ay Kadar Daha Fazla :) Bende Bilmece Gibiyim Uykusuzluk Başıma vurdu sanırım :)

Goksel_80

Kayıtlı Kullanıcı
Masaallah , cok cok tatlilar, Allah razi olsun hocam...devamini bekleriz ins...

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Cümlemizden razı Olsun...

[FLASH]http://www.youtube.com/v/IP3KyJHtrAE[/FLASH]

Bunların Yaşı pek Uygun değil. Yani Meleklikten çıkmışlar İnsan olmuşlar. Allah Ehl-i Sünnet Yolunda İlerlemelerini nasip etsin inşallah,

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Hocam demek için Yaş pek Önemli bir Kavram değil,

bir Gün Peygamber Efendimiz Yaşı bir insanla Muhabbet Ederken bir Müşrik yanlarına gelir ve derki. Muhammed! Söyle bakalım madem sen allahın yarattığı en ulu en büyük kişisin senden daha büyük yok söyle bakalım "Senmi daha Büyüksün Yoksa yanındaki bu Yaşlı Amca'mı" Bunun izerine Yanındaki İsmini Hatırlamadığım Mübarek insan Yaşlı amcamız söze girer ve derki. Muhammed Benden çok çok büyüktür, ancak ben ondan önce doğmuşum... S.a.v

Nekadar güzel bir mesaj vermiş demi Yani Bazı İfadeler için İllaki Yaş Pek önemli değil. İmam Azam Ebu Hanifede çok Ufaktı Ama Dünyada en çok Soru Sorulan ikinci Kişi odur Peygamber efendimizden Sonra İmam Azam Ebu Hanifedir. Herkes gibi Sizde Hocam diyiniz,Yaşım ise Peygamber Efendimize Peygamberlik Geldiğinden Sonraki Döneminden 4 Ay Kadar Daha Fazla :) Bende Bilmece Gibiyim Uykusuzluk Başıma vurdu sanırım :)

çok haklısınız sanırım ben bir an için düşünemedim...evet mesaj hakikaten çok güzel...yakınlığınızdan dolayı ALLAH razı olsun...bizden bir hayli büyüksünüz ama büyüklük dediğiniz gibi yaşla değil ilminizle de bizden bir hayli büyük olduğunuz anlaşılıyor hocam:):) hayırlı geceler...

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
çok haklısınız sanırım ben bir an için düşünemedim...evet mesaj hakikaten çok güzel...yakınlığınızdan dolayı ALLAH razı olsun...bizden bir hayli büyüksünüz ama büyüklük dediğiniz gibi yaşla değil ilminizle de bizden bir hayli büyük olduğunuz anlaşılıyor hocam:):) hayırlı geceler...

Cümle Ümmeti Muhammedin Gecesi Nurla Dolsun İnşallah Sabah Namazlarını Kaçırmayın "Sabah Namazını Tadil-i Erkanda Kılana Sabah tan Akşama Kadar Melekler İstiğfar Eder ve Namaz Bitene Kadar o Namazı Seğrederler"

Allah yar ve yardımcımız olsun.

Selamun Aleykum.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt