ReisulKurra
Kayıtlı Kullanıcı
[FLASH]http://www.youtube.com/v/dlLLmctyyUA[/FLASH]
Çok Tatlılar demi
Çok Tatlılar demi
Hocam demek için Yaş pek Önemli bir Kavram değil,
bir Gün Peygamber Efendimiz Yaşı bir insanla Muhabbet Ederken bir Müşrik yanlarına gelir ve derki. Muhammed! Söyle bakalım madem sen allahın yarattığı en ulu en büyük kişisin senden daha büyük yok söyle bakalım "Senmi daha Büyüksün Yoksa yanındaki bu Yaşlı Amca'mı" Bunun izerine Yanındaki İsmini Hatırlamadığım Mübarek insan Yaşlı amcamız söze girer ve derki. Muhammed Benden çok çok büyüktür, ancak ben ondan önce doğmuşum... S.a.v
Nekadar güzel bir mesaj vermiş demi Yani Bazı İfadeler için İllaki Yaş Pek önemli değil. İmam Azam Ebu Hanifede çok Ufaktı Ama Dünyada en çok Soru Sorulan ikinci Kişi odur Peygamber efendimizden Sonra İmam Azam Ebu Hanifedir. Herkes gibi Sizde Hocam diyiniz,Yaşım ise Peygamber Efendimize Peygamberlik Geldiğinden Sonraki Döneminden 4 Ay Kadar Daha FazlaBende Bilmece Gibiyim Uykusuzluk Başıma vurdu sanırım
![]()
çok haklısınız sanırım ben bir an için düşünemedim...evet mesaj hakikaten çok güzel...yakınlığınızdan dolayı ALLAH razı olsun...bizden bir hayli büyüksünüz ama büyüklük dediğiniz gibi yaşla değil ilminizle de bizden bir hayli büyük olduğunuz anlaşılıyor hocamhayırlı geceler...