Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Medyum (1 Kullanıcı)

dcbg

Kayıtlı Kullanıcı
Uzun yıllardır büyü, sihir, nazar gibi toplumsal merak uyandıran konular hakkında bizleri bilgilendirmektedir.

Açmış olduğu yeni adresinden de bizlere hizmet vererek, sorunlarımıza çözüm bulan Gamze hocamız bizlere danışmanlık yapmaktadır...

Merak edenlerin yeni adresi:

www.medyum.co

Bilginize, saygılarımla...

İyi forumlar...

cemcemil

Kayıtlı Kullanıcı
islam bize büyü sihir gibi durumlarda gerekli bilgi ve çözüm yolunu vermiştir şarlatanlara ihtiyacımız yoktur.Yol gösterici bu konuda Kur an ve hadisler bize yeter de artar

dcbg

Kayıtlı Kullanıcı
Elbetteki kuran yol göstericidir. Bu ilimlerde hocamız aldığı metafizik ilimlerle insanlara yardımcı olmaktadır. Bazı şeyler vardır ki çıplak gözle görülmez... Piyasa elbetteki kötüdür. Ama bu demek deyildir ki herkes şarlatan...

Saygılarımla...

cemcemil

Kayıtlı Kullanıcı
gaybdan bilgi vericeğini iddia etmesi bile bnm gözümde o duruma düşmesine yeter.

cade

Kayıtlı Kullanıcı
inkar edmem bu gibi işleri..hal içinde hal vardır...

dcbg

Kayıtlı Kullanıcı
Elbetteki öyle bilen biliyor zaten fazla söze gerek yok sanırım !!!

Saygılarımla...

Herkeze iyi forumlar...

cemcemil

Kayıtlı Kullanıcı
bilenler zaten bu konuyu yakında burdan kaldırırlar hiç şüphen olmasın

01usagi01

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.haylazim.net
cemcemil kardeşime katılıyorum
Büyü sihir gibi olaylar dinimizce yasaktır.Ve cinnilerle iletişim kuruyorum diyen birçok kişi sahtekardır.
Kuranlar ise halleri ortada medyumluk olsun sihirbaazlık olsun büyücülük olsun öyle bişe yoktur.
Ben kalkıpta gidip bi medyumdan meded ummam çünkü beni Yaratan bir Rabbim var ben mededi Rabbimden dilerim beklerim

dcbg

Kayıtlı Kullanıcı
İsteyen kabul eder ve bilir, isteyense kabul etmez. Yanlız şu bir gerçektir ki bir kasanın içinden eğer bazı meyveler çürümüş ise hepsi çürüktür diyemeyiz. İçlerinde elbette sağlam olanları vardır. İyi ayırdım etmek lazım, hayatta bazı şeyleri sanırım...

Elbetteki herşey Allahtan istenir ve beklenir. Yanlız bazı şeyler vardır ki Cenabı Hak o yetki ve ruhsatları bazı kullarına vermiştir. Hiç bir şey dışardan göründüğü gibi değildir.

Ama insanlar fikirlerini beyan etmekte sanıyorum ki özgürdür... diye düşündüğüm için
formda paylaşmak istedim...

Saygılarımla iyi forumlar dilerim...

cemcemil

Kayıtlı Kullanıcı
ben hiç bir yerde gidin medyumlardan medet umun diye birşey öğrenmedim.Alimler bile gelecek hakkında bilgi veremezken yalancı cinlerden bilgi alan medyumlar sadece boş laf ile meşgul olurlar ayrıca cinler gelecekten haberde veremezler

Onun ölümüne hükmettiğimiz zaman ölümünün ortaya çıkmasına, sadece bastonunu yiyen bir ağaç kurdu delil (sebep) oldu. Ancak yere kapandığı zaman, (ölümü) cinlere belli oldu (cinler, onun öldüğünü o zaman anladılar). Eğer gaybı bilmiş olsalardı, muhîn (alçaltıcı) azabın içinde kalmazlardı.SEBE SURESİ 14.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt