Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

medya....medya....kezzapçı medya... (1 Kullanıcı)

FATMA-ZEHRA

Kayıtlı Kullanıcı
Provokasyonun envai çeşidinin geçit resmi yaptığı bir süreç…
Başrollerde her zaman olduğu gibi yine medya var!
Halktan nefret eden, İslâmî değerlere amansızca düşman, patronların çıkarı için memleketi yangın yerine çevirmekten imtina etmeyen, pervasız, fütursuz ve hiçbir etik değer kaygısı taşımayan baş belası bir matbuat…
Kalemlerinden mürekkep yerine kan ve kezzap damlıyor.
Allah, gavurun başına vermesin!
İslâmî değerler söz konusu olduğunda saldırganlıkta şahin kesilen, patronlarının çıkarları ve kendilerinin statülerine halel gelmesin diye eğip bükmedik hiçbir yerleri kalmayan ve vıcık vıcık bir yağcılığı onur kırıcı bulmayan, bununla birlikte kerameti kendinden menkul bir takım odakların; ‘koçum benim!’ iltifatlarına mazhar olabilmek için her türlü manipülasyonu gözlerini kırpmadan yapabilen ibret-i âlemlik bir baskı odağı…
Memleketi felakete sürükleyecek derin bir organizasyon deşifre ediliyor ama yeri geldiğinde bir bardak suda fırtına kopartmakta pek mahir bu halk düşmanlarından, tek kelimelik bir yorum bile çıkmıyor.
Birileri, meri kanunlar zaviyesinden bakıldığında, ‘bu suç değilse, suç nedir öyleyse?’ diye sordurtacak denli alenen darbe meddahlığı yapar ama gelin görün ki bu cenahta, ‘flaş!’ diye nitelendirilebilecek bu haberin, ‘tısss’dan başka bir karşılığı yoktur.
Danıştay saldırısı failinin herkesin bildiği odaklar ile ilgisi ortaya çıktığında dut yemiş bülbüle dönen bu işgüzarlar, saldırganın, kargaları bile güldüren ‘Şeriat!’ çağrısını, ‘fırsat bu fırsattır’ deyu manşete çekerek, pişkinliğin en nadide örneklerinden birini sergilemekten asla ar etmezler.
Milleti, ‘Hoşgeldin Kaos!’ diyerek aslında tehdit eden ve bundan sonrasında kaos çıkarmak için her türlü herzeyi yemekten kaçınmayacaklarını sürmanşetten ilan eden de bunlar…
28 Şubat sürecinde tertiplediklerine benzer tamamen kendi mizansenleri olan, ‘Mini etekliye kezzap atıldı!’ gibi absürt saldırıları ve ‘Akmerkez de Namaz’ gibi komik haberleri, ‘411 El Kaosa Kalktı’ manşetinin gereği olarak uydurup uydurup piyasaya salan da bunlar…
Olup biten her şey, başörtüsüne getirilmeye teşebbüs edilen kısmi serbestliğe duyulan öfkenin bir sonucu kuşkusuz…
Bu ülke halkına, onun değerlerine, inancına, hayat tarzına iflah olmaz bir hınçla duyulan ve nefretle, kinle, düşmanlıkla lebalep dolu bir öfke bu…
Tabir caiz ise gözlerini resmen kan bürümüş bunların.
Gayzları, köpüren ağızlarından taşıyor…
Bu nedenle de kalemlerine doldurdukları kezzabı, hiç düşünmeden sağa sola savuruyorlar.
Bu menfur eylemi yaparlarken de ‘cambaza bak cambaza’ fırsatçılığının üzerine tüy dikmeyi de ihmal etmiyorlar tabii olarak.
Çuvala sığmayan onca mızrağı, gözlerden kaçırmanın başka bir yolunu bulamadılar zahir. Sahip oldukları rantın göz göre göre avuçlarından kayıp gittiğini, halkı sömürmede ve aşağılamada kullandıkları statülerinin işlevsiz hale geldiğini gören ve bu sebeple de, son bir gayretle ‘el çabukluğu marifet’ine teşebbüs ederken, darbecilere, çetecilere, çağdaş hurafe yobazlarına, Lions kulüplerine, sözde STK’lara, TÜSİAD’a ve pek tabii ki patronlarına suçüstü yapacak halleri yok elbette.
Kendi çıkarları için memleketi karıştırmaktan, kaos üretmekten, yalan ve uydurma haberlerle fitne çıkarmaktan ve yangına körükle gitmekten zerre kadar çekinmeyen bu medyayı, mütareke basınıyla bile kıyas etmek mümkün değildir.
Böyle bir mukayese emin olunuz ki, mütareke basınına haksızlık olur.

sengul

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Verirmisiniz?

Bilgi Verirmisiniz?

S.A...
PAYLAŞIMINIZ İÇİ ÇOK TŞK..

Danıştay saldırısı failinin herkesin bildiği odaklar ile ilgisi ortaya çıktığında dut yemiş bülbüle dönen bu işgüzarlar...

*HERKESİN BİLDİĞİ ODAKLAR NE?
*İŞGÜZARLAR KİM?

SELAMETLE...

FATMA-ZEHRA

Kayıtlı Kullanıcı
S.A...
PAYLAŞIMINIZ İÇİ ÇOK TŞK..

Danıştay saldırısı failinin herkesin bildiği odaklar ile ilgisi ortaya çıktığında dut yemiş bülbüle dönen bu işgüzarlar...

*İŞGÜZARLAR KİM?

SELAMETLE...
a.s...
"Danıştay saldırısı failinin herkesin bildiği odaklar ile ilgisi ortaya çıktığında dut yemiş bülbüle dönen bu işgüzarlar, saldırganın, kargaları bile güldüren 'Şeriat!' çağrısını, 'fırsat bu fırsattır' deyu manşete çekerek, pişkinliğin en nadide örneklerinden birini sergilemekten asla ar etmezler.

şahsınıza cevap vermeyeceğimi daha önce belirtmiştim.
yinede şu cümleyi anlayamamanızı anlayamadım.
sizin niyetinizi az çok tahmin ediyorum.
dikkatli okuyun ve başlığada dikkat edin o zaman anlarsınız.
s.a

sengul

Kayıtlı Kullanıcı
a.s...
"Danıştay saldırısı failinin herkesin bildiği odaklar ile ilgisi ortaya çıktığında dut yemiş bülbüle dönen bu işgüzarlar, saldırganın, kargaları bile güldüren 'Şeriat!' çağrısını, 'fırsat bu fırsattır' deyu manşete çekerek, pişkinliğin en nadide örneklerinden birini sergilemekten asla ar etmezler.

şahsınıza cevap vermeyeceğimi daha önce belirtmiştim.
yinede şu cümleyi anlayamamanızı anlayamadım.
sizin niyetinizi az çok tahmin ediyorum.
dikkatli okuyun ve başlığada dikkat edin o zaman anlarsınız.
s.a

EVET DAHA ÖNCE BELİRTMİŞTİNİZ...
ANCAK YİNE DAYANAMAYIP CEVAP VERMİŞTİNİZ..
VE YİNE DOLAYLI CEVAP YOLUNU SEÇEREK CEVAP VERDİNİZ...(YSD)
ANLAYAMAMAK DEĞİL BİLGİ EKSİKLİĞİ..
HADİ DİYELİM ANLAYAMADIM..E NORMAL ÇÜNKİ SİZDE ANLAYAYAMAMA DURUMU VAR..(anlayamamanızı anlayamadım.)
NİYET OKUMAK BU GÜNLERDE ÇOK MODA...SİZ DE UYMUŞSUNUZ..
BEN SORU SORUYORUM VE BANA HEP KAÇAK CEVAPLAR VERİLİYOR..BU ÖRNEKLER DE ÇOĞALMAYA BAŞLADI..
TAMAM MEDYA AMA BU YAZI DA BİR MEDYA VERİSİ..BURAYA TAŞIYORSANIZ..SİZİNDE ÜRETEBİLECEK FİKRİNİZ BİZİ AYDINLATACAK BİLGİNİZ VARDIR TAHMİN EDİYORUM..

BENİM TAHMİNİM BU BAŞKA TAHMİNİNİZ YOKSA.. BEYNİM BU BİLGİYİ ALINTICISINDAN İSTİYOR..
SELAMETLE...

FATMA-ZEHRA

Kayıtlı Kullanıcı
EVET DAHA ÖNCE BELİRTMİŞTİNİZ...
ANCAK YİNE DAYANAMAYIP CEVAP VERMİŞTİNİZ..
VE YİNE DOLAYLI CEVAP YOLUNU SEÇEREK CEVAP VERDİNİZ...(YSD)
ANLAYAMAMAK DEĞİL BİLGİ EKSİKLİĞİ..
HADİ DİYELİM ANLAYAMADIM..E NORMAL ÇÜNKİ SİZDE ANLAYAYAMAMA DURUMU VAR..(anlayamamanızı anlayamadım.)
NİYET OKUMAK BU GÜNLERDE ÇOK MODA...SİZ DE UYMUŞSUNUZ..
BEN SORU SORUYORUM VE BANA HEP KAÇAK CEVAPLAR VERİLİYOR..BU ÖRNEKLER DE ÇOĞALMAYA BAŞLADI..
TAMAM MEDYA AMA BU YAZI DA BİR MEDYA VERİSİ..BURAYA TAŞIYORSANIZ..SİZİNDE ÜRETEBİLECEK FİKRİNİZ BİZİ AYDINLATACAK BİLGİNİZ VARDIR TAHMİN EDİYORUM..

BENİM TAHMİNİM BU BAŞKA TAHMİNİNİZ YOKSA.. BEYNİM BU BİLGİYİ ALINTICISINDAN İSTİYOR..
SELAMETLE...

cevap verme durumunda bıraktığınız için cevap verdim.
bir nevi nezaket diyoruz....lugatınıza ekleyiniz...
açık bir şekilde konu belli bunu sizin anlayamamanızı anlamadım...dedim.
konuyu değil...belliki bunuda anlamamışsınız.
okumak moda....bu sizin gözlemlerinizden kaynaklanan algılayışınız....
daha nasıl bir aydınlatılma bekliyorsunuz...
yazının devamını okuyunuz...basının neler yaptığını anlayamadınız mı?
bu yaznının medya verisi olması neyi değiştirir...
zira söylenenler gerçek...yalan yok...hııı varsa söyleyin...
danıştay saldırısını anlatmamımı bekliyorsunuz yoksa kimlerle bağlantılı olduklarını mı?
yaaa geçin siz bu öğrenme isteme istediğini niyetiniz bellidir..
köşeye sıkıştırmak....
ne gerek var...gider ayak yakışmıyor:D

sengul

Kayıtlı Kullanıcı
cevap verme durumunda bıraktığınız için cevap verdim.
bir nevi nezaket diyoruz....lugatınıza ekleyiniz...
konuyu değil...belliki bunuda anlamamışsınız.
okumak moda....bu sizin gözlemlerinizden kaynaklanan algılayışınız....
daha nasıl bir aydınlatılma bekliyorsunuz...
yazının devamını okuyunuz...basının neler yaptığını anlayamadınız mı?
bu yaznının medya verisi olması neyi değiştirir...
zira söylenenler gerçek...yalan yok...hııı varsa söyleyin...
danıştay saldırısını anlatmamımı bekliyorsunuz yoksa kimlerle bağlantılı olduklarını mı?
yaaa geçin siz bu öğrenme isteme istediğini niyetiniz bellidir..
köşeye sıkıştırmak....
ne gerek var...gider ayak yakışmıyor:D

konuyu değil...belliki bunuda anlamamışsınız.(BU YAZI SİZE AİT)

danıştay saldırısını anlatmamımı bekliyorsunuz yoksa kimlerle bağlantılı olduklarını mı?(BU DA SİZE)

DEMEK ANLAMIŞSINIZ DA EYYAM YAPIYORSUNUZ...

MADEM BANA LUGAT ÖĞRETİYORSUNUZ..BU ANLADIĞINIZ SORUMU NEDEN ANLATMIYORSUNUZ..BİR NEVİ NEZAKET DEYİP..SONRA DA YOK SİZ KÖŞEYE SIKIŞTIRMAK SORUYORSUNUZ..FALAN ..KÖŞE SİZİN KÖŞENİZ SIKIŞMA FALAN ..MADEM ÖYLE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ..EEE SIKIŞMAYIN CANIM..
BİR (NEVİ) NEZAKET GÖSRETİNDE CEVAPLAYIN...

AYRICA BEN KONUYU ANLAYAMADIM DEMEDİM...
....ŞURASI HAKKINDA BİLGİNİZE BAŞ VURDUM..

EE ORASI NERESİYMİŞ ANLAMIŞSINIZ..EĞER ANLAMIŞSANIZ..RİCA EDİYORUM...
NOLUR BU BİLGİYİ BENDEN ESİRGEMEYİN...
NOLUR...LÜTFEN..BİLİYORSANIZ BU BİLGİYİ BENDEN SAKLAMAZSINIZ DEĞİLMİ?

GİDER AYAK YAKIŞTIRIN KENDİNİZE BU NEZAKET ÖRNEĞİNİ...

FATMA-ZEHRA

Kayıtlı Kullanıcı
*İŞGÜZARLAR KİM?
HERKESİN BİLDİĞİ ODAKLAR ERGENEKON...
BİLDİĞİNİZ YADA BİLMEDİĞİNİZ ÜZERE DANIŞTAY'IN FAİLİ ERGENEKON OLAYI İLE BAĞLANTILI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI..SONRADA FAİLİ ŞERİAT DİYE BAĞIRINCA ERGENEKON OLAYI İLE BAĞLANTISINI BİR NEV'İ GİZLEMEK Mİ DİYELİM BU KİŞİNİN ANLAYIŞINA KALMIŞ MANŞETLERE BU OLAYI DEĞİLDE ŞERİAT'I TAŞIDILAR...İSLAMA ÇEPHE ALDILAR...
İŞGÜZARLAR...MEDYA..
HII SİZ ŞİMDİ MEDYA DERKEN KİM BU MEDYA DERSİNİZ :)
ONLARDA KİMLER BELLİ...
NOLUR BU BİLGİYİ BENDEN ESİRGEMEYİN...
NOLUR...LÜTFEN..BİLİYORSANIZ BU BİLGİYİ BENDEN SAKLAMAZSINIZ DEĞİLMİ?
YO BU BİLGİYİ SİZDEN SAKLAMAYACAĞIM:K
BİLDİĞİM DEMEYELİMDE OKUDUĞUM KADARI İLE BU....
GİDER AYAK İSTEDİNİZİ AZDA OLSA YERİNE GETİRDİM
HADİ SELAMETLE...:H

sengul

Kayıtlı Kullanıcı
herkesin Bildiği Odaklar Ergenekon...
Bildiğiniz Yada Bilmediğiniz üzere Daniştay'in Faili Ergenekon Olayi Ile Bağlantili Olduğu Ortaya çikti..sonrada Faili şeriat Diye Bağirinca Ergenekon Olayi Ile Bağlantisini Bir Nev'i Gizlemek Mi Diyelim Bu Kişinin Anlayişina Kalmiş Manşetlere Bu Olayi Değilde şeriat'i Taşidilar...islama çephe Aldilar...
Işgüzarlar...medya..
Hii Siz şimdi Medya Derken Kim Bu Medya Dersiniz :)
Onlarda Kimler Belli...

Yo Bu Bilgiyi Sizden Saklamayacağim:k
Bildiğim Demeyelimde Okuduğum Kadari Ile Bu....
Gider Ayak Istedinizi Azda Olsa Yerine Getirdim
Hadi Selametle...:h

Allah Cc Razi Olsun Işte Bu..
Ne Böyle Köşe Bucak ..

ilayda genç

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm.
aydınlatıcı konunuz için teşekkür ederim merak ettiğim yerleri zaten cevaplamışsınız.
çok güzel bir yaklaşım.
selamun aleyküm.

fidanras

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Cc Razi Olsun Işte Bu..
Ne Böyle Köşe Bucak ..

Yani bu kadar kaçmaya hiç lüzum varmıymış.Söyle kurtul.

Sengul hanim forum yazilarini "bir takım" ,"bazi","şuncu-buncu","onlar yaptilar,ettiler" gibi ifadeleri yakalamak için okuyor gibi bir izlenimi bende uyandiriyor.

"Üzüm mü? bağcı mı?"
"Cennet mi? Cennetin gösterdigi parmak mi?" açmazı...

paradoksal duruma işaret etmekte...

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum.
paylaşım için :T
müteyakkız olmak duasıyla...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt