Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Medine-i Münevvere'den Gelen Bu Vasiyetnameyi Okuyunuz Ve Okutunuz (1 Kullanıcı)

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
MEDİNE-İ MÜNEVVERE'DEN GELEN BU VASİYETNAMEYİ OKUYUNUZ VE OKUTUNUZ !!!!!!

BİSMİLLAHİRRAHMANIRRAHİM

Medine-iMünevvere'de Türbe-i Şerif Hatibi Şeyh Ahmet Diyor ki: 'Vallahül azim bu vasiyetnamede zerre kadar yalan yoktur 'Bir cuma gecesi namazımı eda edip uyumaya varmıştım Harem-i Şerif tarafından; 'Ya Şeyh Ahmet'diye bana bir nida geldi 'Lebbeyk Ya Rasullallah' deyip Peygamber Efendimiz (s.a.v)'in şahsını gördüm Rasullallah (s.a.v) efendimiz şöyle devam etti: Ya Şeyh Ahmet! Allah-ü Teala huzurunda yüzüm kalmadı .Sana haber veriyorum ki, geçen cumadan bu cumaya 16000 kişi öldü . İçlerinden bir tek Müslüman çıkmadı Gelenlerin amel defterlerini karave sol elinde gördüm Ya Şeyh Ahmet! Evvela ana ve babalarına asi oldular ve zekâtlarını men ettiler Hacı olup haram yemeyi adet ettiler Herkes nefsinden baksa birşey düşünmedi Yüzlerinde hayâkalmadı Dünya malı ile nasip olan tartılarına hıyanet etmeyi adetettiler Ya Şeyh Ahmet! Benim ümmetlerime haber eyle 'Yaptıkları günahlardan tevbe ve istiğfar etsinler, NAMAZ KILSINLAR, zekâtvermesini adet etsinler' Ya Şeyh Ahmet! Ümmetlerime haber eyle,'Kıyamet alametleri zuhur ediyor Hak Teala'ya asi olmasınlar Çok yakın bir zamanda, 3 gece güneş tutulacak 3 günden sonra mağribten doğup, maşrıka batacak Kuran-ı Kerim insanların gözüne gözükmeyecektir Ümmetime söyle günahlarına tövbe etsinler Yakın birzamanda İsa (as)'nın inmesi zuhur edecek' Ya Şeyh Ahmet! Ümmetlerime haber eyle, 'Kudret kalemiyle her kim bu vasiyetnameyi bir köyden bir köye, bir kazadan bir kazaya, bir ilden bir ile , bir devletten bir devlete gönderirse Huzur-u Mahşerde günahları affedilir Hazret-iMuhammed Mustafa (s.a.v)'yı Şahsı ile görmüş olur. Kim vasiyetnameyi işitip de yazmazsa, bir köye veya bir başka yere göndermezse, yüzü karaola' !Biz de bunu mü'min kardeşlerimize evvela eksiklerimizi hatırlatıp dünya gafletine dalmamamız için iletelim Zira bildiklerini diğer insanlara da tebliğ etmek bir müslümanın aslî vazifelerindendir.Türbe-i Şerif'in Hatibi Şeyh Ahmet 3 defa yemin edip, 'Vallahül-azim bu vasiyetnamede yanlış bir bilgi verirsem, bu dünyadan öbür dünyaya imansız gideyim' dedi .15 günde Medine-i Münevvere'de yazılmış olup'TÜM MÜSLÜMANLARA' gönderilmiştir

NOT: 'Bunu her müslümanın okuması için elinizden geleni yapınız'

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt