Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Medet Ya Sultanim (1 Kullanıcı)

• Konuyu başlatan ceylin2009
  • Başlangıç tarihi
C

ceylin2009

Bebeklerin feryadi can cekisiyor,

Izet nefsimiz yerlerde geziyor

Iskencelere mahsur kalan körpe bedenler,La illahe illalah sesleriyle ibadet ediyor

Yetis Ya Rasüllalah,

Öyle bir Dünya oyunu icine düsmüsüzki,kadinlarimiz bas örtüsü takmaya cekiniyor

Aklimizin almadigi alamadigi labirint icindeyiz,her yaptigimiz kontrol altinda

Insanlikdan cikmis robot misali, girdaba kapilmis,sonu yok sandigimiz Hayat zihniyetindeyiz

Bu gün insan haklarini savunan devletler,gözümüzün önünde iskenceyi,idami vahsice

Televizyonlarda acik acik sergilemekde..ve bizler birak karismayi konusmaya bile hak

bulamiyoruz kendimizde…

Herkez Dünya Derdi Pesinde,Eline iki kurus verilenler satin aliniyor..

Arkadaslarimiz yahudi markalari almayin diye bagriyo her yerde ,en acikli olanida

Bunlarin icinde bizlerin markalarina kadar el atabilmeleri ve ve ve v.s.

Bunlari tartismaklan bitmez.Ailemin yaninda bu konulari fazla konusunca deliymisim gibi

yüzüme bakiyorlar,Anneme Basimi kapatmak istedigimi söyledigimde,

-Bas kapatmayi manasiz görüyorum ..cevabi aliyorum inanc insanin icindeymis…

Ya Rabbim Üzüntümü dile getiremiyorum,bizler nasil bi bosluga düsmekteyiz..

Yardimcimiz ol yarabbim..

Allahım içinde bulunduğum durumu sen biliyorsun.Bize yardım eyle neolur
korkuyorum çökmekten yıkılmaktan çaresizim Sen ey çaresizlerin Çaresi Mevlam kendi duama değil buradan bu duaya amin diyecek olanların aminlerine sarılarak Sana yalvarıyorum şu anda yeryüzüne düşen her bir yağmur tanesini taşıyan meleklerin hürmetine beni bu kapıdan eli boş döndürme korkuların verdiği bu karanlığı aydınlığa çıkar masumların zarar görmesine izin verme Allahım neolur .Ey merhametlilerin en merhametlisi
medet Ya Sultanım........Amin

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
Amin ...Amin ...Amin ...
BESMELE...SELAM...DUA...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt