Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Mecnun'un Leyla'ya Son Sözü (1 Kullanıcı)

Hak-Er

Kayıtlı Kullanıcı
Hakkın yolunda kul olmuşum,
Onun sevgisiyle dolmuşum,
Ben ilahi aşkı bulmuşum,
Sana mutluluklar dilerim.

Ben faniye gönül bağlamam.
İdeal olmadan çağlamam.
Boşuna üzülmem, ağlamam.

Rabbime kurban başım, gözüm,
Onun aşkıyla dolmuş özüm,
Maddi sevgiliye son sözüm,

Her şey O’nun sevgisi için,
Basit sevgilerden vazgeçin,
İlahi sevgiliyi seçin,

Anne, baba, eş bir yana,
Varlığım kurban yaratana,
İyi dinle son sözüm sana,

Kulu sevdik O’nun aşkına,
Çevirdi bizleri şaşkına,
Gel sen de karış bu taşkına,

Kusura bakma güzel Leyla’m,
Benim gerçek sevgilim Mevla’m,
İster kâbus ol, ister hülyam,

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
Sana mutluluklar dilerim

olması gerekende bu zaten çünkü herşey sahte.....

gizemmsevgi

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim çok Güzel Ellerine Sağlik Allah Razi Olsun.....selam Ve Dua Ile

Hak-Er

Kayıtlı Kullanıcı
Sana mutluluklar dilerim

olması gerekende bu zaten çünkü herşey sahte.....

Sahtelik Maneviyen, İnsan Sevdiğini unutursa Allah'ıda unutur. Allah sevgiyi Kendi Zatının bizi sevdiği gibi vermiş çok seviyor kullarını, Bizde sevince çok sevince boşveremiyoruz, geldi geçti gitti bitti diyemiyoruz. bir köşede duruyor hep. isimler, yerler, gözler, sözler hatırlatıyor anıları. hüzün doluyor insan. Allah'ta tevbe edince Affediyor bizi, Ne günah işlersek işleyelim. Şirk Koşmadıysak Affedeğini müjdeliyor. çünkü çok seviyor bizi. :(

Hak-Er

Kayıtlı Kullanıcı
Evet Malesef. Acı veriyor Helede Çaresizsen

Hak-Er

Kayıtlı Kullanıcı
Sevmek böyle birşey işte. çaresizlik içinde kıvranmak bazen.

Hak-Er

Kayıtlı Kullanıcı
Benim Derdimle senin derdin aynı galiba ben artık attım sineye gidişi ardından nekadar göz yaşı dökeceğim bilmiyorum, şimdilik uzaktanda olsa görebildiğim için içim azda olsa rahat ama hiç göremiyeceğimi biliyorum bir kaç gün sonra ebediyyen gidicek. hergün gelmesini beklediğim yollardan gidicek. Allah sabır versin bana başka bi çarem yok

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
anlıyorum... Rabbım yardımcınız olsun .. Rabbım size sabır versın.. hayatınıza yenı bırını eşiniz olucak insnı soktunuz anda unutabılırsınız ancak...zaman zaman hatırınıza gelıcektır ama şimdiki gibi olmaz ..Allah hayırlı insan cıkarsın karşınıza sızı sevebılcek yaşadıklarınızı unutturabılcek ...birini inşaAllah...

Hak-Er

Kayıtlı Kullanıcı
anlıyorum... Rabbım yardımcınız olsun .. Rabbım size sabır versın.. hayatınıza yenı bırını eşiniz olucak insnı soktunuz anda unutabılırsınız ancak...zaman zaman hatırınıza gelıcektır ama şimdiki gibi olmaz ..Allah hayırlı insan cıkarsın karşınıza sızı sevebılcek yaşadıklarınızı unutturabılcek ...birini inşaAllah...

Hayırlısı neyse o olsun inşallah tek duam bu, sizin duanıza amin diyemem, sadece hayırlısını diliyorum. Allah Hakkımda hayırlısını versin, Gidenede ömür boyu saadetler ihsan eylesin, ben mutlu etmek adına sevdim, mutlu olursa bana en büyük saadet olcak maneviyen, arada birde dua ederse ne ala, Allah yolundan ayrılmasın, özellikle düğünde gösteriş içerisine girip baş açanlardan olmasın, güzel görüneyim diye süslenip püslenenlerden olmasın, milletin içinde dans edenlerden olmasın, yani kısacası meleklerin mutlulukları için istigfar edeceği bir günde günaha girmesin. bunları yaparsa bende görevimi yapmış ona islamiyeti hakkıyla öğretmiş olurum ama yapmazsa hakkımı helal edermiyim bilmiyorum. Allah herkezin hakkında hayırlısını versin

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
anlıyorum ...daha evlenmedi sanırım...Rabbım size güç versin inşaAllah...inanın kendı başıma gelmiş gibi üzülüüyorum sizin için...şuan zor günler geçiriyorsunuz...Allah yardımcınız olsun...Rabbım hakkınızda hayırlısını versın inşaAllah...Allah o kardeşimizi de yolundan ayırmasın...:(:(

Hak-Er

Kayıtlı Kullanıcı
anlıyorum ...daha evlenmedi sanırım...Rabbım size güç versin inşaAllah...inanın kendı başıma gelmiş gibi üzülüüyorum sizin için...şuan zor günler geçiriyorsunuz...Allah yardımcınız olsun...Rabbım hakkınızda hayırlısını versın inşaAllah...Allah o kardeşimizi de yolundan ayırmasın...:(:(

ayrılmaz ona güvenim sonsuz

Hak-Er

Kayıtlı Kullanıcı
sende haklısın, inşallah yanlış yola sapmaz. ozaman daha çok üzülürüm, ayrılığından bile acı olur.

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
S.a

çok Güzel Bir şiir.emeğinize Sağlik Rahman Razi Olsun.keşke Birgün Bende Diyebilsem.unutabilsem Içimdekini Herşeyi Bir Kenara Atsam Ama Olmuyo Işte Olmuyo.allah Bana Akil Ve Sabir Versin Benim Gibi Olan Herkese Aminn Hayirli Akşamlar

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt