Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

mar zehirli ok (1 Kullanıcı)

• Konuyu başlatan hado77
  • Başlangıç tarihi
H

hado77

Selamün aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü

Üstad’ın vefatından sonra anlatılan bir rivayette kendisinin zehirlendiği söylenir. Vefatından sonra vücudunda 2 ya da 3 adet zehir torbacığı oluştuğu. Bu oluşan zehir torbaları hükmünde gördüğü şehvetten ders çıkarmak. ALLAH(cc) açıkça iftira etmek. Onun (CC) ve Resulü’Nün (SAS) toprağında ona ithamda bulunmak. Sessiz yılanların tıslaması ve kabir azabı. O ok ya atıldığı anda tesirlidir, ya da oku yiyenin anlayışsızlığı nispetinde üstad’IN vücudunda biriken zehir torbası olur. Hak(CC) oyun oynamaz. Emir verir çıplaklık haramdır der. Tesettüre ait nur suresinde şu şunu kastetmiş denir de acaba örtü ne kadarı anlatırı tartışır. Örtüyü bilmem de kelamda avreti açmak diye bir emirin olmadığını bilirim. O hep lehime diyen peşini seven alçak nefis sahibi. İnanacağından da değil. Sana zayıfla der gece namazı kıl dindar ol. Sonra kafir nefsiyle çıplaklar kampında dolaştırıp hadi seni rabbin kurtarsın. Ashab-ı uhdud olmak. Sen(CC) her türlü kusurdan münezzehsin. Kudret elinde olansın, ben acizim fakirim, ben bilmem bana medet et. Çocukken dua etmeyi bilmiyordum şimdi öğrendim. Bahtına düştüm kurtar beni. Atılan zehirli oklar birikmeye başladı, ve ben neredeyse yine nankörlerden olacağım, ve sen asıl buna şahidsin. Beni kurtarman için o eski ihanet dolu nifak dolu günlerime mi döneyim. Dertten anlayan yok. Kurtar beni diyenler çoktan arayı uzatmışta yerini bulmuş. Bari beni rahat bırakın senin dinin sana ne demek ... yok ben hain nefsimi suçladım, sıra allamul ğuyub olan sende sen (CC) rabsin ben aciz becerebilirse sıddıkın becerebilirse aslanın becerebilirse hayan becerebilirse adilin becerebilirse kulun haşim. Kapına gelenler boş çevrilmedi dedin , beni boş çevirme, beni zalimler topluluğundan kurtar. Açık ateşini yakmadan gören göz ferasetiyle bakanın rabbisisin. O açık dumanı gören göz sahiplerini yakma. Kurtar beni, beni o azaplı ateşten çek al. Senin kullarına gönderdiğin tek dalga o sayha olacak, kelamı kendi lehine çevirip nerede o diyen zalimler güruhundan, daha sesi çıkmadan boğulanlardan olanlardan eyleme. Yar yaran ol. Medet ol ey merhametlilerin merhametlisi. Biz senin kulun olmaktan başka bir şey bilmezken bize yalanı dolanı öğrettiler. Bize hayasızlığı ahlaksızlığı gösterdiler. Senin nurun bütün karanlıkları aydınlattı da biz doğanlardan olduk. Bizi hakkı bildikten sonra diri diri gömme. Dünyamı o sessiz yılanların zehriyle doldurma. Kurtar bizi, kurtar beni. Dua ettim dünyan benimle dalga geçti. Ve hüve ala külli şey’in kadir dedim, her yalancı münkir küfrünü gösterdi. Sen KAHHAR(cc) beni kahretme. Altların ırmaklar akan cennetlerin varisi kıl. Yargıla, yorma bu kalbi ,medet ey erhamürrahimiyn medet et. O yalancı sorun yokçuların şerrinden sana sığındım. Ben senin gibi sabur değilim. Ben sana yardımına izzet ve celal sahibi olan tarafına muhtacım. Beni o gemide salladın da ben sen (CC) birsin dedim. Şimdi o gemiden selametle kurtuldum da yan çizenlerden etme beni demekteyim. Bir yıkılışla yıkıldığım yıllarımın hatırına aşkın hatrına kulluğum hatrına rabliğin hatrına edib-i Zişan(SAS) hatrına yetimin hatrına yarattığın zerre ve küreye ait her şey hatrına isimlerinin hatrına kelamının hatrına bana yardım et. Beni boğma beni rahmetinle yargıla . beni cennetlerine al. Üstü hayırsız olan bu dünyadan beni çıkar da senin ateşin, onların benim gözlerime perde indiren zehirlerinden hayırlıdır. Kulun sana açıkça yalvarıyor da duymuyor musun. Sen semi (CC) sün hiçbir canlı sensiz zikredemez kalbinden geçeni, beni kurtar ey medet verenlerin en hayırlısı. Ey yolların ve kapıların bekçisi. Ey bu kainatın müdebbiri, sanisi, ey mülkün sahibi, ey sırlar sahibi ey bilinmeyen alemin bilinenle birlikte rabbi(CC) elimden tut beni bırakma asıl cehennem seni tanıdıktan sonra düşülendir. Düşürme kaldır el açtık bel kırdık duy bizi unutulanlardan etme tevbeleri kabul eden tevbemi kabul et. Tevbemi kabul et. Tevbemi kabul et. Tevbemi kabul et. Alacaksan canım senindir beni Müslüman olarak öldür. Yaşatacaksan cennetlerin varisi gibi yaşat. Sürüm sürüm sürünen sürüngenlerden eyleme. Açılan elleri boş çevirmezsin HAMİD(cc) sün benim elimi de boş çevirme affet beni de kurtar. Her münkir yalancının dilinden dişinden . dönüp azaba müstehak olanlardan eyleyeceksen beni mümin olarak bu dünyadan çıkar. Zindan da ölüm de onların gösterip vermediği her şeyden daha değerlidir. Çağırdıkları her türlü dünyevi pislikten. Acele ettiysek hata bizdedir. Dedik. Cennet-i asan baharlarda gelenlerin duasını üzerimizden eksik etme . nur ol kalbimize yağ. Koru bizi koru beni ailemi ve sevdiklerimi ve kullarını. Her aldatıcının şerrinden sana sığındık. İsyan ile değil idbar ile geldik aklımızı alma bağını vurma yarğıla yarğıla yarğıla,bizlerden razı ol.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt