Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

manevi kardeşlik adına... (1 Kullanıcı)

zeyneb_ül-kübra

Kayıtlı Kullanıcı
:(esselemü aleyküm kardeşlerim.Elhamdülillah RABBİMİZ c.c daha büyüğünden korusun bir imtihanla karşılaştırdı imtihanla beraber dayanma gücünü veren,verecek olan kulunu imtihan edip iyiyi kötüden ayıran O'(c.c)dur işte ben ve ailem o iyiler safından olabilmemiz için duanızı istiyorum muhtacımmmm vesselam yürek ağlar,gözden yaşlar akar ama bilinirki RAHMAN c.c dan herşey, o zaman Rahmet çeşmesi olduğu anlaşılır yaşların bu rahmet çeşmesine birde kuldan RAHMANIN c.c rızasına uygun cevab gelirse ebedi olur RAHMET çeşmeleri kevser şarabına dönüşür.ALLAH c.c sizlerin ve bizim ailemizi hidayetine erdirip ebedi hidayetinden ayırmasın.AMİN c.c İMANLA, İHLASLA KALBİ SELİMLE ÖLEBİLMEMİZ DUASIYLA...Sevgi ve muhabbetlerimle...RABBİM c.c ebedi SALİH VE SADIKLARLA BERABER EYLESİN... sizlerden tefriciye istesem bana yardımcı olurmusunuz 4444 tefriciyede ??....herkes azda olsa alsa tamamlarız inşallah
ismen dualarınızda unutulmamak duasıyla..
dualarınıza muhtaç Rahmanın aciz kulları
zeyneb ve tuba

alan ve almayan tüm forum kardeşelrimizden Rabbim razı ve hoşnut olsun tüm dualarını kabul buyursun amin binelrce kez aminB)

gamze0387

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam.daha önce hiç okumadım,arapçasından mı okumak gerekiyor,türkçesi de olur mu kardeşim.biryerde arapça okumayı tavsiye ederiz yazıyordu,sorayım dedim.

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selamu rahmetullah.Rabbim yar ve yardımcınız olsun kardeşim.
amin dualarınıza,
Allah'a emanet olunB)

zeyneb_ül-kübra

Kayıtlı Kullanıcı
" Allahumme salli salaten kamileten ve sellim selamen tammen ala seyyidina Muhammedinillezi tanhallu bihi'l-ukadu ve tenfericu bihi'l-kurebu ve tukda bihi'l-havaicu ve tunalu bihirregaibu ve husnu'l-havatimi ve yusteka'l-gamamu bivechi-hi'l-keriymi ve ala alihi ve sahbihi fiy kulli lemhatin ve nefesin biadedi kulli ma'lumin lek."

mubarek

Kayıtlı Kullanıcı
dualar bölümünde salat-ı tefriciye duasının arapçası var oradanda okuyabilirsiniz bende 200 tane alıyorum inşallah

ayşe.a

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykümselam kardeşim ben de 50 tane alıyorum inşaallah
Rabbim yardımcınız olsun, her zaman hayırlısını versin inşaallah dua ile...

ilkcemre

Kayıtlı Kullanıcı
bende 50 adet okuyorum
rabbim mahcub etmesin tez vakitte ferahlayın inşaallah.amin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt