zeyneb_ül-kübra
Kayıtlı Kullanıcı
esselemü aleyküm kardeşlerim.Elhamdülillah RABBİMİZ c.c daha büyüğünden korusun bir imtihanla karşılaştırdı imtihanla beraber dayanma gücünü veren,verecek olan kulunu imtihan edip iyiyi kötüden ayıran O'(c.c)dur işte ben ve ailem o iyiler safından olabilmemiz için duanızı istiyorum muhtacımmmm vesselam yürek ağlar,gözden yaşlar akar ama bilinirki RAHMAN c.c dan herşey, o zaman Rahmet çeşmesi olduğu anlaşılır yaşların bu rahmet çeşmesine birde kuldan RAHMANIN c.c rızasına uygun cevab gelirse ebedi olur RAHMET çeşmeleri kevser şarabına dönüşür.ALLAH c.c sizlerin ve bizim ailemizi hidayetine erdirip ebedi hidayetinden ayırmasın.AMİN c.c İMANLA, İHLASLA KALBİ SELİMLE ÖLEBİLMEMİZ DUASIYLA...Sevgi ve muhabbetlerimle...RABBİM c.c ebedi SALİH VE SADIKLARLA BERABER EYLESİN... sizlerden tefriciye istesem bana yardımcı olurmusunuz 4444 tefriciyede ??....herkes azda olsa alsa tamamlarız inşallah
ismen dualarınızda unutulmamak duasıyla..
dualarınıza muhtaç Rahmanın aciz kulları
zeyneb ve tuba
alan ve almayan tüm forum kardeşelrimizden Rabbim razı ve hoşnut olsun tüm dualarını kabul buyursun amin binelrce kez aminB)
ismen dualarınızda unutulmamak duasıyla..
dualarınıza muhtaç Rahmanın aciz kulları
zeyneb ve tuba
alan ve almayan tüm forum kardeşelrimizden Rabbim razı ve hoşnut olsun tüm dualarını kabul buyursun amin binelrce kez aminB)