Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Manevi bilgi öneri nasihat istiyorum... (1 Kullanıcı)

huzur8

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba Arkaşlar ;
Ben kendini bilen ibadetlerini yapmak isteyen ama içindeki şeytanı ve cevremdeki kötülükleri ( televizyon pc )alt edemeyen mutsuz birisiyim...
2 3 seneye kadar her akşam Yasin i okur öle uyurdum.
Namaz gene kılmasdım,çevremde de kimse 5 vakit kılmıyor Ailem Ramazan da Teravih i babam da sadece cuma günleri gider Camiye....
Kısacası ben Dinin diregi olan namazı kılmak istiyorum ev iş derken vaktim olmuyor ama hepsi toplasak 30 dk bunuda biliyorum hem insan isterse vakit ayırabilir Allah için yapılan bir şey bu ve karşılıgı daha fazla...boşuna nette veye tv başında geçirince elimise geçen ne...
Çevremdeki herkes geçiçi zevkler peşinde ( moda tv pc vs vs vs ) ben kalıcı mutluluk ve huzur maneviyat istiyorum...tek başıma gibiyim sanki
Bana motive kasandıracak , harekete geçiricek bişeyler istiyorum sizden...
Şimdiden teşşekür ederim..Allah razı olsun yasdıklarımı okudugunuz için...

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
Canim Arkadaşim Insan Istese De Istemese De çevresine Ayak Uyduruyor.
Allahi Sevenler Allahi Sevdirir, Dünyaliklar Dünyayi Bu Tabii Bir şeydir.
"allah Yolunun Divanelerini" Bulmak Lazimdir.
Siz Yeter Ki Arayin Allah Bulduracak. Ilk önce Kuran Ve Sünnte Yapişin Ve Bunlardan Sapanlari Dinlemeyin.

huzur8

Kayıtlı Kullanıcı
نعىمة;583993' Alıntı:
Canim Arkadaşim Insan Istese De Istemese De çevresine Ayak Uyduruyor.
Allahi Sevenler Allahi Sevdirir, Dünyaliklar Dünyayi Bu Tabii Bir şeydir.
"allah Yolunun Divanelerini" Bulmak Lazimdir.
Siz Yeter Ki Arayin Allah Bulduracak. Ilk önce Kuran Ve Sünnte Yapişin Ve Bunlardan Sapanlari Dinlemeyin.

Çok teşekkür ederim
Bu sözde çok güsel ;
Allahi Sevenler Allahi Sevdirir, Dünyaliklar Dünyayi
ve bu da
Dost istersen Allah yeter,Yar istersen Kuran Yeter..
Allahın isniyle dogru yola gelecegim ve en büyük düşmanım nefsimi yenmeye daha çok çalışacagım....

Mekarim-i Ahlak

Kayıtlı Kullanıcı

mevlamdan hidayet iste.ezanı duydun mu kalk vesveseye kapılma,şeytana yenik düşme,üstüne ezanlar ve vakit namazların okunup kalmasın.

şu an sağsan ve soluk alıp veriyorsan mevlama şükret sana fırsat verdiği için.

selam ve saygılarımla.mevlam islah etsin.hidayete erdirsin inşALLAH.

mavicik

Kayıtlı Kullanıcı
ewet arkadasim yalniz degilsin bende cabaliyorum tutunmaya nefsimle seytanla mucadeledeyim sukurler olsunki namaza basladim dua ediyorum rabbim bizi bos islerden korusun hidayete erdirsin
seni bu stede inan en cok anliyanlardan biri benim heralde

ysmnkaos

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşim...
hayatın çarkları öyle bir işliyorki günümüzde... takılıp kalmamak, en azından sıyrıksız atlatmak çok zor..ama imkansız değil...
zaman zaman vuku bulan bunalımlarımız, başgösteren sıkıntılarımız ardınca ara verdiğimiz yaad yarım yamalak yaptığımız ibadetlerimiz aslında sakince düşündüğümüzde nefsimizin bize olan oyunudur...
en yaygınıda milyonların içinde ki yalnız kalmışlık duygusu değilmi...
aslında böyle bir yalnızlık durumu yoktur kainatta...
kimsesiz bir yetim bile bilmeli aslolan muazzam gücün varlığını...ve sebepsiz yaradılmadığımızı...
pc yada tv.. ne olursa olsun, karşısında geçirdiğimiz saatlerin hesabıda var gerçek alemde...
bunu bilmek ve uygulamak duası ile...
ALLAHA EMANET OLUNUZ

huzur8

Kayıtlı Kullanıcı

mevlamdan hidayet iste.ezanı duydun mu kalk vesveseye kapılma,şeytana yenik düşme,üstüne ezanlar ve vakit namazların okunup kalmasın.

şu an sağsan ve soluk alıp veriyorsan mevlama şükret sana fırsat verdiği için.

selam ve saygılarımla.mevlam islah etsin.hidayete erdirsin inşALLAH.

Amin
çok saol

huzur8

Kayıtlı Kullanıcı
ewet arkadasim yalniz degilsin bende cabaliyorum tutunmaya nefsimle seytanla mucadeledeyim sukurler olsunki namaza basladim dua ediyorum rabbim bizi bos islerden korusun hidayete erdirsin
seni bu stede inan en cok anliyanlardan biri benim heralde

çok teşekkür ederim.
Çalışıyomusun
Nasıl başladın banada anlatsana....

[

huzur8

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşim...
hayatın çarkları öyle bir işliyorki günümüzde... takılıp kalmamak, en azından sıyrıksız atlatmak çok zor..ama imkansız değil...
zaman zaman vuku bulan bunalımlarımız, başgösteren sıkıntılarımız ardınca ara verdiğimiz yaad yarım yamalak yaptığımız ibadetlerimiz aslında sakince düşündüğümüzde nefsimizin bize olan oyunudur...
en yaygınıda milyonların içinde ki yalnız kalmışlık duygusu değilmi...
aslında böyle bir yalnızlık durumu yoktur kainatta...
kimsesiz bir yetim bile bilmeli aslolan muazzam gücün varlığını...ve sebepsiz yaradılmadığımızı...
pc yada tv.. ne olursa olsun, karşısında geçirdiğimiz saatlerin hesabıda var gerçek alemde...
bunu bilmek ve uygulamak duası ile...
ALLAHA EMANET OLUNUZ

merhaba
kelime kelime o kadar güsle anlatmışsınız ki
Allah Razı olsun

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleykü kardeşim bende bu siteyle buluştuktan sonra namazlarıma süreklilik kazandıra bildim bikere mutlaka her gün buraya girip özellikle namzla ilgili sohbetlere katılmaya çalış SENAİ DEMİRCİNİN KILBENİ EY NAMAZ kitabını mutlaka oku yotubda görüntülü şiirleri var SENAİ DEMİRCİ nin namazla ilgili onları dinle, namaz sürelerinin anlamlarını ögrenmeye çalış ozaman rabbimle konuştugnu kah şükredip kah hayır istedigni anlıycaksın bikere borcunu ödemiş olmanın huzurunu mutlaka yaşıyacaksın,için huzur bulucak ve kendin için hep dua et ben hep şötle derim" rabbim beni islah eyle ,yolundan ayırma ,imanımı ve ahlakımı güzelleştir bunu hep söylerim
rabbim yardımcınız olsun inanın çok kolay yeterki siz isteyin lafı uzattım ALLAH a emanet olun
:H

huzur8

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleykü kardeşim bende bu siteyle buluştuktan sonra namazlarıma süreklilik kazandıra bildim bikere mutlaka her gün buraya girip özellikle namzla ilgili sohbetlere katılmaya çalış SENAİ DEMİRCİNİN KILBENİ EY NAMAZ kitabını mutlaka oku yotubda görüntülü şiirleri var SENAİ DEMİRCİ nin namazla ilgili onları dinle, namaz sürelerinin anlamlarını ögrenmeye çalış ozaman rabbimle konuştugnu kah şükredip kah hayır istedigni anlıycaksın bikere borcunu ödemiş olmanın huzurunu mutlaka yaşıyacaksın,için huzur bulucak ve kendin için hep dua et ben hep şötle derim" rabbim beni islah eyle ,yolundan ayırma ,imanımı ve ahlakımı güzelleştir bunu hep söylerim
rabbim yardımcınız olsun inanın çok kolay yeterki siz isteyin lafı uzattım ALLAH a emanet olun
:H

Çok saolun Allah RAZI OLSUN..
O kitabı arıyprum ama burdaki kitapçılarda maalesef bulamadım...
Rabbim beni islah eyle ,yolundan ayırma ,imanımı ve ahlakımı güzelleştir
Allah dualarınızı kabul eylesin..benide yolunda gidenlerden olmak nasip etsin

mavicik

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim beni islah eyle ,yolundan ayırma ,imanımı ve ahlakımı güzelleştir
Allah dualarınızı kabul eylesin..benide yolunda gidenlerden olmak nasip etsin

BU DUAYLA VE BU ISTEKLE SENIN NAMAZA BASLAMAMAN BENI SASIRTIR ARTIK

INSALLAH BEN BU MESAJI YAZDIGIMDA SENDE NAMAZA BASLAMISIMBDIR RABBIM NASIP ETSIN CUMLEMIZE DAIM ETSIN

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt