Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Mahmut esat coşan hoca efendiyi ölüm yıldönümde unutmayalım (1 Kullanıcı)

zunnun_u_misri

Kayıtlı Kullanıcı
Esad Coşan Hocaefendilerinin Vefatının Yıldönümü Her Yerde Anıldığı Gibi Bizlerde Hocamızı Unutmadık Bizler de Bişeyler Yapmak İstedik Hocamızın vefatının Yıldönümünü Saygıyla Anmak İstedik Hocamıza AllahCc den Rahmet Diliyor Allah Cümlemizi Şefatine Nail Eylesin Diyoruz

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu :)

Esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu :)

mahmut esat coşan hoca efendinin ak radyoda programları oluyor.eski kayıtları tekrar ediyor.harika.
kısa konuşmalarıyla çok akıcı anlatımı var.

ALLAH CC RAHMET EYLESİN,DUASI OLUYOR BİDE KONUŞMALARININ SONUNDA,HEMEN AMİN DİYORUM.ALLAH CC KABUL ETSİN.MEKANI
FİRDEVS_ ALA CENNETİ OLSUN. amin
paylaşım için ALLAH CC RAZI OLSUN DEĞERLİ KARDEŞİM :)

zunnun_u_misri

Kayıtlı Kullanıcı
bu konuyu ben açtıgım için dikkate alınmadı dime saglık olsun arkadaşlar bundan sonra siz hatırlatırsınız selam ve dua ile

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu :)

esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu :)

bu konuyu ben açtıgım için dikkate alınmadı dime saglık olsun arkadaşlar bundan sonra siz hatırlatırsınız selam ve dua ile

neden böyle düşündüğünüzü bilemiyorum
ama moderatörden bir açıklama yada yönetim den bir açıklama gelirse bu konu hakkında seviniriz.
selam ve baki dualarımla..​

zunnun_u_misri

Kayıtlı Kullanıcı
firdes kardeşim eger sitede yeri iyi olan biri açmış olsaydı bu konuyu çok kişi katılırdı halbu ki konu da yad etme durumu söz konusuydu bu her sitede olan bir durum bir konu açılır açan kişiye göre yorum yapılır kimse demek burda esat coşan hocayı yad etmek istemiyor ki bişey yazmıyorlar

muberra

Kayıtlı Kullanıcı
Ben arada bir eski bant yanyınlarında Esad Çoşan hocayı dinliyorum.Çok güzel bir sohberti var. Akra Fm.de yayın yapıyor. Eyüp.de mezarını da görmüş dua etmiştik arkadaşımla. Allah onu nurlı kılsın,güzel cennetiyle ödüllendirsin. Amin.

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
İyi bir müslümanın, İslâm'ın ruhunu, ibadetlerin amaç ve hedefini, şeriatin emir ve yasaklarındaki ulvi gaye ve hikmetleri çok iyi anlayıp kavraması lazımdır; çünkü alacağı mânevî ecir ve mükafat; şuuru, iz'an ve irfanı, sevgisi, ihlâsı, anlayış ve sezgisi ile orantılıdır; sığ ve sathi, bön ve kaba, savruk ve dikkatsiz, cahil ve gafil müslüman çok pot kırar, çok çam devirir, çok zarar ve ziyana uğrar, çok cezaya çarpılır. ________​
mahmut esat coşan hocaefendi (rahmetullahialeyh)​

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
firdes kardeşim eger sitede yeri iyi olan biri açmış olsaydı bu konuyu çok kişi katılırdı halbu ki konu da yad etme durumu söz konusuydu bu her sitede olan bir durum bir konu açılır açan kişiye göre yorum yapılır kimse demek burda esat coşan hocayı yad etmek istemiyor ki bişey yazmıyorlar

http://forum.islamiyet.gen.tr/bize-...i-olum-yildonumde-unutmayalim.html#post927494

kardeşim bu düşünceniz mantıklı değil.öyle şey olur mu hiç.kişilere göre konulara bakılmıyor ki.
içerik gözden geçiriliyor.yararlanabilinir gibiyse,aynı düşünceler paylaşılabilir gibiyse,ilgi görür.bu böyledir.konu ve içerik.ben de içerikte yararlanabileceğim birşey göremedim,sadece hocaefendiyi dinlediğimi açıkladım.ve azönce de,bu sitede konu açan üyelerden birinin paylaşımından,bu konuya aktardım.
değerli kardeşim;inşallah bu alınganlığın ,faydalı olabileceğin konuları açmana engel olmaz.
SELAM VE BAKİ DUALARIMLA..

zunnun_u_misri

Kayıtlı Kullanıcı
benimki alınganlık degil ki kardeşim benimki degerli şahsiyetlere verilmeyen degerden dolayı herkes bildigi gibi takılsın herşeyi birgün unuturlar hiç hatırlamazlar

oguzhan 84

Kayıtlı Kullanıcı
Allah ondan razı olsun mekanı cennettir inşaallah bizleri de hak yolunda olan kullarından eylesin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt