Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Magazinle uyutuluyoruz. (1 Kullanıcı)

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum kardeşlerim benim cok üzüldüğüm bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum.Malesef bütün kanallarda magazin proğramları almış başını gidiyor gecenlerde tesadüfen kanalları gezerken flaş...flaş...flaş diye sunucu habere girdi bende telaşlandım aceba kansere ilaçmı bulundu diye meraklandım devamında sunucu A şahsiyet B şahsiyetle el ele görüntülenmiş şok görüntü falan diye saçmalamaya başlayınca kanalı degiştirdim.Evet kardeşlerim kısaca konuyu özetledim gercekten ben bu ülkenin genci olarak cok üzüntü icerisindeyim kendi kendime soruyorum biz nereye gidiyoruz? Daha yazacak okadar cok şey varki bu sadece milyonda biri.Allah yardımcımız olsun.Sadece paylaşmak istedim hakkınızı helal edin.ALLAHIN RAHMETİ ÜZERİMİZE OLSUN.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim.
Evet çok ama çok haklısın.bundan bütün imanlı insanlar muzdalip.hepimiz aynı dertten şikayetçiyiz.RABBİM yar ve yardımcımız olsun.
ama şunu untmayalım.zaman ahir zaman.bunlarda ahir zamanın işaretleri.ALLAHIM imanı yoldaş eylesin.AMİN. selametle.

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Evet çok ama çok haklısın.bundan bütün imanlı insanlar muzdalip.hepimiz aynı dertten şikayetçiyiz.RABBİM yar ve yardımcımız olsun.
ama şunu untmayalım.zaman ahir zaman.bunlarda ahir zamanın işaretleri.ALLAHIM imanı yoldaş eylesin.AMİN. selametle.
Vealeykumselam kardeşim Allah cümlemizden razı olsun.

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Aslında cok haklısın abim ahir zaman oldugunu bi an unutmuşum sizin gibi büyüklerimizden ögrenecegimiz cok şey var.ESSELAMUNALEYKUM

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamun aleykum kardesim bu konuda sonuna kadar haklisiniz.çünkü bende sikayetçiyim.tv de izlencek kaide deger neredeyse birsey kalmadi.bazi ülkelerde birçok Müslüman kardesimiz bombalanirken bir çok bacimizin namusuna iffetine göz dikilirken biz oturmus hala böyle magazin programlari izliyorsak bizlere koca bir YAZIKLAR OLSUN.diyorum. O SAHSIYETLER BILMEM SU ÜNLÜ SUNULA YAKALANDI.Daha bunun gibi bir sürü bos sey.Allah bizleri islah eylesin.Böyle insanlara da Allah c.c. dogruyu göstersin ve Akil fikir versin.Selam ve dua ile...

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
eye

eye

eye uyutuluyoruz/ciklatalar sul

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamün Aleyküm Ve Rahmetullah Ve Berekatühü...
Değerli Kardeşim öyle Bir Forum Açmişsinki Allah Gerçekten Razi Olsun Senden....çünkü Bu Bizim Kanayan Yaramiz Gerçekten...magazinler Ve Diziler...bizi Islamdan Soğutan,bize Türklüğümüzü Unutturan,bizi Tipki Bir Alman Ingiliz Fransiz Amerikan Haline Getiren Magazin Programlari Ve Diziler...ne Yazikki Olanca Kimliğimizi Kaybetmemize Sebebiyet Veren Bu Dizilere çocuklarimiza Da Seyrettiyoruz...hemde Bir çocuk Bebeklik Aşamasindan çikip Kendini Bilen Bir çocuk Olmaya Başlayinca Seyretmeye Başliyor Bu Programlari Bizimle Beraber...kim Kiminle Dolşamiş,kim Kiminle Gayriciddi Bir şekilde Yakalanmiş Felan Filan Bir Sürü Saçma Haber...işin Kötüsü Bu Haberlerin Içinde Bizim Gençliğimizi Tüketen Ahlakimiza Balta Vuran Bir çok Haber Var...sözde Sanatçilarin Kumaş Yetmemiş Gibi Yari çiplak Görüntülenen Anlari....benim Asla Terbiyemin Müsaade Edemeyeceği Onca şey...herşeyi Izliyoruz Görüyoruz Hepimiz...ne Olur Bu Programlari Izlemeyelim Izletmeyelim...sabah Okula Gidip çocuklara Haber Seyrettiniz Mi Dediğimde Bana Magazin Haberi Anlatiyorlar...bu Kadar Olur Ancak...nasil Bir Göz Var Bizdeki Bu Içten çökertmleri Anlamiyoruz Görmüyoruz...o Dizileride Seyretmeyelim...selamün Aleyküm...

eyüp1

Kayıtlı Kullanıcı
bazı güzel kanallar var bu söylediklerinizi yayınlamayan onları izlemeye özen gösterin bu tür yayın yapanları tv kanal listesinde dahi tutmayın (sadece tavsiye) selametle

pakizebölükbas

Kayıtlı Kullanıcı
Evet katiliyorum.aglanacak halimize gülüyoruz.bize ne mankenden artistten sundan bundan.bugün cocuguma ne ögrettim evladim namazi biliyormu evimin insanbi nekadar ibadetle mesgul.sanki münker ve nekir bize seda sayani yada ebru gündesi soracak .tevbe ya mevlaam.bizler yine halimize sükredelim.Rabbim bize su melaikelerin ve gercek alimlerin yüzüsüyu hürmetine rizik veriyor ve dünyayi basimiza gecirmiyor.uyanalim artik .
arkadasim paylasimin cok yerinde oldu.Allah razi olsun.

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
bir de bu dizilerde nedense hep Islama aykiri seyler ileri suruluyor Allaha kufredip kiliselere gidip mum yakiyorlar tesaduf olmasa gerek

ysmnkaos

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm...

emperyalistçe bize dayatılan bu eğlence mantığına, özünden kopmuşcasına avrupai taklit aşılayan ve beyinleri morfinlenmişcesine uyutulmaya çalışılan insanları düşünemez yapmak isteyen zihniyetin ölçüsüzlüğü hakim...

en basitinden aile programı diye sunulan, evimize kadar girenler korkunç boyutlara ulaştı...(tabii izliyorsak)

haber saatlerinde bile korkarak zaplar hale geldik....

ama yinede arz talep meselesi.. çünkü medya reyting ile başlayıp, reklam gelirleri ile devam eden bir süreçle beslenir....

yazacak o kadar şey varki.. dipsiz kuyu misali..

..ALLAHA EMANET OLUNUZ..

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Evet katiliyorum.aglanacak halimize gülüyoruz.bize ne mankenden artistten sundan bundan.bugün cocuguma ne ögrettim evladim namazi biliyormu evimin insanbi nekadar ibadetle mesgul.sanki münker ve nekir bize seda sayani yada ebru gündesi soracak .tevbe ya mevlaam.bizler yine halimize sükredelim.Rabbim bize su melaikelerin ve gercek alimlerin yüzüsüyu hürmetine rizik veriyor ve dünyayi basimiza gecirmiyor.uyanalim artik .
arkadasim paylasimin cok yerinde oldu.Allah razi olsun.
Selamunaleykum ama kendimize gelmemiz için okadar cok uyarı gelıyorki bizler bunu anlamıyoruz bile.Allah yardımcımız olsun.

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamun aleykum kardesim bu konuda sonuna kadar haklisiniz.çünkü bende sikayetçiyim.tv de izlencek kaide deger neredeyse birsey kalmadi.bazi ülkelerde birçok Müslüman kardesimiz bombalanirken bir çok bacimizin namusuna iffetine göz dikilirken biz oturmus hala böyle magazin programlari izliyorsak bizlere koca bir YAZIKLAR OLSUN.diyorum. O SAHSIYETLER BILMEM SU ÜNLÜ SUNULA YAKALANDI.Daha bunun gibi bir sürü bos sey.Allah bizleri islah eylesin.Böyle insanlara da Allah c.c. dogruyu göstersin ve Akil fikir versin.Selam ve dua ile...
Vealeykumselam kardeşim zaten istenende o ama bizler Allahın izniyle kıyamete kadar ayakta kalacaz.

aysem

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam.Evet arkadaşlar yerinde bir konuya değinmişsiniz Allah razı olsun.ben kendi adıma soylım böyle programları izlemiyorum zaten tv izlenecek programda kalmadı baksanıza haberler bile başında bir iki önemli haber veriyor sonra magazine dönüyor.ne olacak bu halimiz bilmem.Allah Yar ve Yardımcımız olsun.selametle.

havza

Kayıtlı Kullanıcı
selamın aleyküm

selamın aleyküm

selamın aleyküm erciyes kardeşim nerelesiniz sanki toprağımın adamı gibisiniz allaha emanet olun inşallah

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
[/COLOR]
selamün aleyküm...

emperyalistçe bize dayatılan bu eğlence mantığına, özünden kopmuşcasına avrupai taklit aşılayan ve beyinleri morfinlenmişcesine uyutulmaya çalışılan insanları düşünemez yapmak isteyen zihniyetin ölçüsüzlüğü hakim...

en basitinden aile programı diye sunulan, evimize kadar girenler korkunç boyutlara ulaştı...(tabii izliyorsak)

ama yinede arz talep meselesi.. çünkü medya reyting ile başlayıp, reklam gelirleri ile devam eden bir süreçle beslenir....

..ALLAHA EMANET OLUNUZ..
Vealeykumselam evet yazacak okadar cok şey varki bizler sadece milyonda birini yazdık.ALLAHIN RAHMETİ HEPİMİZİN ÜZERİNE OLSUN.

leyla-1

Altın Üye
ama şunu untmayalım.zaman ahir zaman.bunlarda ahir zamanın işaretleri.ALLAHIM imanı yoldaş eylesin.AMİN.
İnsanların işleri yok gibi sabahın köründe televizyonlarda boy gösteriyor onları kınamıyorum yada yadırhamıyorum haddimede düşmüş değil ama yazık geçekten yazık Allah hidayet etsin onları sanki insanların sorunları yokmuş gibi televizyonlarda boy göstermeler boşanmalar ne bileyim Allah yardım etsin ama biz öyle programları izlemek kimin ne yaptığı bizi hiç ilgilendirmiyor.
İnsanlar açlık içinde gezerken askerlerimiz masum şekilde şhit olurken insanlarımız kazalarda hayatlarını kaybederken işsizlik almış başını gitmiken ülkemizi iç dış düşmanlar tehdit ederken o kadar önemli sorunlarımız varken gereksiz şeylerle televizonları meşgul etmeleri beni çok üzüyor.Gençlik ülkemizin durumu sonu iyi görükmüyor Allah sonumzu hayır getire Rabbim beterin beterinden korusun inşallah cümlemizi bizleride inşallah.
Biz öyle programları islemek istemiyoruz.Selam ve dua ile...

leyla-1

Altın Üye
color]
Alıntı:
ysmnkaos´isimli üyeden Alıntı
selamün aleyküm...

..ALLAHA EMANET OLUNUZ..

Vealeykumselam evet yazacak okadar cok şey varki bizler sadece milyonda birini yazdık.ALLAHIN RAHMETİ HEPİMİZİN ÜZERİNE OLSUN.

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
ama şunu untmayalım.zaman ahir zaman.bunlarda ahir zamanın işaretleri.ALLAHIM imanı yoldaş eylesin.AMİN.
İnsanların işleri yok gibi sabahın köründe televizyonlarda boy gösteriyor onları kınamıyorum yada yadırhamıyorum haddimede düşmüş değil ama yazık geçekten yazık Allah hidayet etsin onları sanki insanların sorunları yokmuş gibi televizyonlarda boy göstermeler boşanmalar ne bileyim Allah yardım etsin ama biz öyle programları izlemek kimin ne yaptığı bizi hiç ilgilendirmiyor.
İnsanlar açlık içinde gezerken askerlerimiz masum şekilde şhit olurken insanlarımız kazalarda hayatlarını kaybederken işsizlik almış başını gitmiken ülkemizi iç dış düşmanlar tehdit ederken o kadar önemli sorunlarımız varken gereksiz şeylerle televizonları meşgul etmeleri beni çok üzüyor.Gençlik ülkemizin durumu sonu iyi görükmüyor Allah sonumzu hayır getire Rabbim beterin beterinden korusun inşallah cümlemizi bizleride inşallah.
Biz öyle programları islemek istemiyoruz.Selam ve dua ile...
Vealeykumselam kardeşim Allah razı olsun duyarlı insanların olması cok güzel.Allah yardımcımız olsun.Amin.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt