Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

lütfenokuyun ve Allah rızasıiçin cevap yazın (1 Kullanıcı)

harunkoksal

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Arkadaşlar Uzun Zmandir Burdayiz Sizlerler Az Veyaçok şey Paylaştik Hepinizdenbi Ricam Veya Sizden öneri Bekliyorum...yilalr önce Annemi Kaybettim Allah Cennet Mekani Olsun..babam Evlendi Arkasindan Ben Askerliğimi Yaptim Sira Evlenme Işinde Ama Maalesef Babambu Konuda Bana Yardim Ci Olmuyor Ben Istiyorumki Yilalrdir Bir Sicak Yemeğe Hasret Kaldim Akşamişten Gelince önüme Adam Akilli Yemek Getirecek çocuklarima Gerçek Bi Annelik Yapacak Birini Ariyorum Ama Maalesef Bulmaiyorum Ciddi Anlamda Namazini Kilan Dini Görevlerininbir Kisminida Olsa Yerine Getirecekbirini Ariyorum Neolur Bana Ilgilenenler Varsa Karşilik Versinbir Msne Biraksinoda Yeter Veya Benim Için Dua Edin Inanin öksüzlük çokzor Bunlari Yazarkeno Kadar Utaniyorumki Ama Bilioyurumki Benimde Bir Alin Yazim Var Kismetim Var Hayirlisinidilioyurm Mevlamdan Bana Yardimci Olmanizi Bekliyorum..allaha Emanet Olun..

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Arkadaşlar Uzun Zmandir Burdayiz Sizlerler Az Veyaçok şey Paylaştik Hepinizdenbi Ricam Veya Sizden öneri Bekliyorum...yilalr önce Annemi Kaybettim Allah Cennet Mekani Olsun..babam Evlendi Arkasindan Ben Askerliğimi Yaptim Sira Evlenme Işinde Ama Maalesef Babambu Konuda Bana Yardim Ci Olmuyor Ben Istiyorumki Yilalrdir Bir Sicak Yemeğe Hasret Kaldim Akşamişten Gelince önüme Adam Akilli Yemek Getirecek çocuklarima Gerçek Bi Annelik Yapacak Birini Ariyorum Ama Maalesef Bulmaiyorum Ciddi Anlamda Namazini Kilan Dini Görevlerininbir Kisminida Olsa Yerine Getirecekbirini Ariyorum Neolur Bana Ilgilenenler Varsa Karşilik Versinbir Msne Biraksinoda Yeter Veya Benim Için Dua Edin Inanin öksüzlük çokzor Bunlari Yazarkeno Kadar Utaniyorumki Ama Bilioyurumki Benimde Bir Alin Yazim Var Kismetim Var Hayirlisinidilioyurm Mevlamdan Bana Yardimci Olmanizi Bekliyorum..allaha Emanet Olun..

aleyküm selam arkadaşım
sanırım herkese garip geldiği için bi yorumda bulunulmamış ama bende derim ki nu tür hayırlı işler buradan bu şekilde olmaz muhakkak ki etrafında senin aradığın gibi düzgün bir insan vardır rabbime önce hayırlısını dua et sonrada etrafında olanlara bir bak muhakkak seninde gönlüne göre biri olacaktır daha çok gençsin 23 yaşındasın hayırlısını dile rabbim gönlüne göre nasip edecektir selam ve dua ile hayırlı geceler...

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeş bu işler biraz nasip-kısmet işi konuya cok vakıf deilim ama cok aceleci olma sanırım yasında 23,tabbiii zor bekar bi erkek olmak ama hayırlı kısmet için rabbine dua et,içten yakar elbet karşına cıkarır mevlam sözün özü çok acele etme yinede sen bilirisin.allah muradına kavustursun.

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
evlilikte doğru kişiyi bulmak çok önemli ve zor kardeşim.rabbim yardımcın olsun.ama ben derim ki evleneceğin kişiyi çevrende ara....selametle...

Aciz Yürek

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum kardesim Allah yardimcin olsun insallah.Siz Allah'tan ümidinizi hiç kesmeyin.Insallah size hayir kapilari açar.Hayirli yuva kurmanizi nasip eder.A.E.O.

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

Zor bir durum..
Allah yar ve yardımcınız olsun...
:A:evet

nermin.demir

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm.Allah yar ve yardımcınız olsun.kardeşim yalnız nacizane fikrim.Böyle buralardan eş aranmaz.Nasip işi.Allah hayırlısını versin.İnşallah gönlüne göre birini bulursunuz.Selametle.

erzsalih

Kayıtlı Kullanıcı
Anneniz için çok ama çok üzüldüm mekanı cennet olur inşallah. Rabbimde senin önüne gerçekten çok temiz kalbli ve dindar bir hanımefendiyle evlenmeni nasip eder

KAYYIME

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeş. bu işler kısmet nasip işleri okadar düşünmeye kendini yıpratmaya gerek yok her kimse vakti zamanı geldiğinde gelir yada sen onu bulursun hayırlısı olsun diyip kenara çekilmek en mantıklısı diye düşünüyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt