Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

lütfenn (1 Kullanıcı)

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm kardeslerim nolur bana yardim edin..üc gündür hayaata küstüm..Allahim affetsin ama cok karamsar oldum..sanki benim icin hayat bitti gibi...sürekli agliyorum..yemek yemiyorum icimden gelmiyor.Kalbimin icine birsey girdi sikinti cikmiyor....bunalima girdim galiba..nolur benden dualarinizi eksik etmeyin..yardim edin nolur..Allah razi olsun---

selimoglu

Kayıtlı Kullanıcı
NET'e 15 gün girme hiç bir şeyin kalmaz. denemesi bedava!

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
aleykum selam kardeşim.
sıkılmanın nedenleri neler olabilir düşün ve onları yok edebilecek, önemsemeyecek şekilde davranmaya çalış.yiyemiyorum yapamıyorum dememek için özen göster, elinden geleni yapabilirsin kardeşim. bol bol dua et en önemlisi. çünkü Rabbimizden yakını yok. kalbleri evirip çeviren Allah kalblerimizi dini üzre sabit kılsın. gönlüne de ferahlık versin.
hayırlı geceler nurus kardeşim

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun..nolur dualarinizi eksik etmeyin...Ailemide cok üzüyorum bu yüzden..Allaha sükür ibadetlerimi yerine getirmeye calisiyorum sikilmamin nedeni hayatimda istemedigim bir olay oldu.. oldugundan da tam emin degilim ama artik bu aklima gelince karamsarlasiyor ve hayattan bikmis duruma geliyorum.. Allahim yardim etsin..nolur dualariniz eksik etmeyin.Allah razi olsun---

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
aleykum Selam Kardeşim.
Bazen Hayatta Hepimiz Neden Siz Sebebsiz Bu Tür Sikintilara Düşeriz.bunaliriz,çaresiz Kaliriz,uapayalniz Kendimizi Hissederiz.ama Rabbimin Rahmeti Tez Zamanda Yetişir Ve Gönlümüze Gözümüze Ferahlik Verir.rahatlariz.
Inaniyorumki Sende Başka Bir Neden Yoksa Böyle Bir Duruma Düşmüşsün.
Rabbin Gözünü Ve Gönlünü Ferahlatsin.sikintilarinin Yerine Ferahlik Kapilarini Açsin.amin.selametle

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH CC yardımcın olsun bütün sıkıntıların bitsin inşallah amin

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
rahat ol kardeş sıkma kendini

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt