Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Lütfen yardım edin... (1 Kullanıcı)

Jyeshta

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese Merhaba,
1 aydır kendimi çok kötü hissediyorum, birşeylerin ters/yanlış gittiğinin farkındayım, düzeltmeye çalışıyorum kendimi ama birgün iyiysem ertesi gün yine kötü oluyorum... Bende birşey var bunun o kadar farkındayım ki ama kurtalamıyorum, inancımı yıkmaya çalışıyor birşey... Ben inancımın kuvvetli olduğunu düşünürdüm, hergün dini forumları gezen ve yeni duaları öğrenip okuyan biriyimdir ve nasıl bu hale geldim bilmiyorum, inanın çok kötü hissediyorum kendimi... Kötü rüyalar görüyorum ayrıca... bu sefer herşeyi sorgulamaya başladım, benim imanım kuvvetli değil miydi diye... Aslında çok büyük bir üzüntü yaşamıştım ben 5 ay öncesinde ve bu zayıf durumumdan da kaynaklı olabilir diyorum ama ben daha öncesinde de çok üzüntüler yaşadığım halde hiçbir zaman Allah'a dua etmeyi bırakmamıştım, inancımla ilgili sorun hiç yaşamamıştım.... Şuan ters giden birşeyler var bende bunun farkındayım bilincindeyim ama ne olduğunu anlayamıyorum....
Şöyle bir olay yaşadım ayrıca... bu sebebini bilmediğim sıkıntılarım devam ederken birgece odamda oturuyordum ve karşı duvarda hareket halinde birkaç gölge gördüm küçük küçük ve peşpeşe yukarı doğru çıkıyorlardı sıralı halde... yani aşağıdan yukarı doğru sıralanmış hareket eden birkaç gölge yukarı doğru çıkıyordu... kısa süreli olarak gördüm ve kayboldu... Büyüye çok inanıyorum, Kuran-ı Kerimde de yazıyor ve şüpheleniyorum... 2-3 sene öncesinde de böyle bir durum yaşamıştım ve hatta rüyasını da görmüştüm, Peygamber efendimizi gördüm rüyamda ve bana büyü yapıldığını söyleyip bana birşeyler vermişti ve iyi gelicek dedi ve rüyadan ne kadar sonra olduğunu hatırlamıyorum ama yapılan büyüyü buldum ama tesadüfi buldum, ararken değil... Hatta rüyada kim olduğunu sormayı akil etmişim diyorum ama sanırım bu da Allahtan ve Peygamberimiz göstermişti... ve hiç şaşırmadığım biri.... Diyeceksinizki bol bol dua et, zaten ediyorum ama inancımı sarsmaya çalışan birşey var ve tam edemiyorum... Lütfen beni okuyacak bildiğiniz iyi bir hoca varsa yardımcı olursanız çok sevinirim... Bilgisi olan yardımcı olucak birine ihtiyacım var ve msnden de konuşmak isterim...

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
ablacım öncelikle allah yardımcın olsun demk istiyorum.. bende senin gibi şeyleri çok yaşadım... özelikle öyle zamnlarm olduki rüya görmemek için uyuyamıydum.... ama hiç bi zaman duadan vaz geçmedim.... ve nezaman kötü şeyler görsem biri kulağıma nas ve felak surelerini okurdu bu sayede uyanırdım.... biliyorum çok zor korku verici ...bu konuda bilgim yok ama büyü yaplan bi akrabamız vardı oda böyleydi evde namaz kılıp kuran okuyamıyordu çok gitti hocaya ben sorucam inşallah yardımcı olabilirim ... allaha emanet olun sizin için dua edicem allah yardımcınız olsun....

CANAN25

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcınız olsun. İnşallah en kısa zamanda bu sıkıntınızdan kurtulursunuz.

T

tevbekarım

Selamün Aleyküm kardeşim Rabbim herşeyi görür ve bilir şüphesiz bazı alimlerin ve hocaların duaları Hak katında makbuldür onlardan yardım almak güzeldir ancak siz duayı ve zikri elden bırakmayın
''La ilahe illlallah''
tesbihine devam edin kardeşim
La ilahe illallah, Muhammedün resulullah (Allah’tan başka ilah yoktur. Muhammed aleyhisselam da Onun Resulüdür)
Bakın faziletleri hakkında neler nakletmiş büyüklerimiz
Müslümanın her fırsatta söylediği Kelime-i tevhidin fazileti çoktur. Hadis-i şeriflerde buyuruluyor ki:
(La ilahe illallah diyen bela ve sıkıntılardan kurtulur.) [Bezzar]

(La ilahe illallahı çok söyleyerek imanınızı tazeleyin!) [Taberani]

(Amellerin kıymetlisi La ilahe illallah demektir.) [Hakim]

(Zikrin [Allah’ı anmanın] en faziletlisi La ilahe illallah demektir.) [Nesai]

(La ilahe illallah demek 99 belayı önler. Bunun en aşağısı sıkıntıdır.) [Deylemi]

(Benim ve diğer Peygamberlerin dediği en üstün şey, La ilahe illallah sözüdür.) [Tirmizi]

(La ilahe illallah diyenin günahları silinir, yerine o kadar sevap yazılır.) [E.Ya’la]

(La ilahe illallah Cennetin anahtarıdır.) [İ.Ahmed]

(La ilahe illallah diyen, sözünde sadık ise, bütün günahları affedilir.) [İ.Gazali]

(Ölüm halindekilere La ilahe illallah söylemesini telkin edin, onları Cennetle de müjdeleyin. Şeytanın insana en yakın olduğu an bu vakittir.) [Ebu Nuaym]

(Ağır hastayı, La ilahe illallah demeye zorlamayın, sadece telkinde bulunun.) [Dare Kutni]

(Son sözü La ilahe illallah olanın, ruhu kolay çıkar ve o söz kıyamette ona nur olur.) [Hakim]

(Ahiret, dünyaya tercih edilince, La ilahe illallah sözü, Allah’ın gazabından korur. Dünya kârını, ahirete tercih eden, La ilahe illallah dediği zaman, Allahü teâlâ, "Yalan söylüyorsun, sözünde sadık değilsin" buyurur.) [Beyheki]

(La ilahe illallah diyene, işlediği günahlardan dolayı kâfir demeyiniz! Buna kâfir diyenin kendisi kâfir olur.) [Buhari]

(Günde yüz defa La ilahe illallah diyenin yüzü kıyamette dolunay gibi parlar.) [Taberani]
[Yüzüncüyü söylerken "Muhammedün resulullah" ilave etmek iyi olur. Tecvide göre okununca "Muhammedür-resulullah" denir.]

(İhlasla La ilahe illallah diyen Cennete girer. İhlasla söylemek, söyleyeni haramlardan alıkoymasıdır.) [Taberani]

Allah yar ve yardımcınız olsun...

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcın olsun kardeşim. Allaha sığın ve tevbe et. Allahın zikrine sarıl. Allahı zikrettikçe kalbin mutmain olur. Başımıza gelen bir musibeti rabbimizden başka üzerimizden kaldıracak yoktur. Ona dua et. O kullarına zulm etmez. Kullarına karşı merhametlidir. Ya erhamerrahimin diye başla duana. Senin sıkıntılarından büyük olan bir rabbin var. Ona sığınve tevekkül et. Bak görürsün her şey nasılda Allahın izniyle düzeliyor.

Ayrıca aşağıdaki videoyuda izlemeni tavsiye ediyorum.

Jyeshta

Kayıtlı Kullanıcı
Teşekkür ederim cevaplarınız için... Şuan daha iyiyim Allah'a şükür... ama 1 aydır çektiğimi bir ben bir Allah bilir... çünkü kendime asla yakıştıramıycağım bir durum ve kiminle paylaşacağımı şaşırdım, ne derler ne düşünürler diye... ben kendimi biliyorum bu yaşıma kadar hep dua eden okuyan insanım ama bu durum anlayamadığım bir durum, nasıl oldu etti böyle derken akılımı kaçırıcaktım, kabul edemiyorum çünkü... Ama şuan Allahıma şükür daha iyiyim... Okunmuş su içtim... 4 gündür içiyorum ve çok daha iyiyim...

mürmüdük

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
anadoluhaber.blogcu.com
(Kalem Suresi 51-52)http://mimney.blogcu.com/nazar-ayeti-kalem-suresi-51-52/6902884
7812000dff0ef72b2acae9063e245e7d_1264850520.jpg

وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ

Ve in yekâdullezîne keferû le yuzlikûneke bi ebsârihim lemmâ semîûz zikra ve yekûlûne innehu le mecnûn(mecnûnun).Ve ma huve illa zikrun lil'alemiyne
.

Ve inkâr edenler, zikri (Kur'ân'ı) işittikleri zaman gerçekten seni, neredeyse gözleri ile devirirler. Ve: “Muhakkak ki o, gerçekten mecnundur (delidir).” derler.Oysa o (Kur'an) ,alemlere bir zikir(öğüt,hatırlatma,hüküm ve üstünbir şeref)den başka bir şey değildir
.

arzu74

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcınız olsun.selamlar

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt