Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Lütfen yardim edin!.... (1 Kullanıcı)

senay74

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum sevgili kardeşlerim bu siteyi gerçekten çok beğendim herkes kardeşlik ve dostluk içinde birbirlerine dua ediyor. Ben maddi açıdan çok sıkıntılı dönemler geçiriyorum. Acil paraya ihtiyacım var lütfen benim için dua edermisiniz. Allah hepinizden razı olsun.

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim
Allah c.c hayırlı bir kapı açsın inşallah.Tüm sıkıntıların gitsin. Maddi manevi Feraha erdirsin Rabbim(Amin)
Allah'a emanet olun.

sarmasik

Kayıtlı Kullanıcı
Allah sizden de razı olsun...Rabbim en kısa zaman da hayırlısıyla sıkıntılarınızı giderir inşallah..

selam,sevgi ve sonsuz dua ile.....

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm hoşgeldiniz üyeliğniiz hayirli olsun inşallah
rabbim kisa zamanda sikintilarinizdan hayirlisi ile kurtulmayi nasip eylesin

Kaan Erdem

Yönetici
Sizlerden ricamız;

Forum konu başlıkları "Acil Yardım" veya "Acil bakarmısınız" ''Lütfen Yardım Edin'' gibi açılmamalıdır.

konu hakkında sizlerinde destek ve yardımlarınızı bekliyoruz.ALLAH celle celalühu yar ve yardımcınız olsun.sabredin ve şükredin inşaALLAH kardeşim.hakkınızda hayırlısı olsun.

selam ve yürekten samimi dualarımla.

senay74

Kayıtlı Kullanıcı
Allah hepinizden razı olsun. Kaan bey kusura bakmayın daha bugün üye oldum oyüzden bilmiyordum.

Kaan Erdem

Yönetici
estf.sayın ablamız konu hakkında fırsat buldukça üye kurallarımızı okuyunuz.ALLAH celle celalühu yar ve yardımcınız olsun selametle kalın.inşaALLAH hayırlı ve güzel haberlerinizide ALLAH celle celalühu izni ile alırız.

Allah hepinizden razı olsun. Kaan bey kusura bakmayın daha bugün üye oldum oyüzden bilmiyordum.

senay74

Kayıtlı Kullanıcı
İnşallah cümlemizin hayırlı haberlerini alırız. Bu arada ben bayanım Kaan Bey :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt