Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

lütfen yardım ediinnnn (1 Kullanıcı)

e_islamiyet

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaslar kusura bakmayın belkı bıraz zamanınızı alcam ama lutfen yardım edın bugunku mesajlar bolumunde 5 6 gun once bırsey okumustum yarım sayfa bı yazıydı altalta sıralı sıkıntıda olanlar bı dılek ısteyenler gunde su kadar salavat su kadar tevhid felan gıbı bırseydı yazacaktım musaıt degıldım bır gun sonra bulamadım butun konulara tek tek baktım ama bulamadım lutfen bı bılgınız varsa solermısınız o yazıyı bulmak istiyorum sımdıden Allah razı olsun

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleykum aradığın bumu kardeşim?

arkadaslar herhangi bir dileğin olmasını isteyen bir kimse bilhassa, iş, rızık,dava,bir hakkın meydana çıkarılması,evlenmek,hapisten kurtulmak,kaçmışı döndürmek vs. ne derdin ve sorunun var ise 16641 defa Ya Latif ismi şerifini gece veya gündüz farketmez önce Allah rızası için 2 rekat namaz kılıp
10 selavat
10 istiğfar
10 kelime-i tevhid
10 tekbir ve tekrar
10 selavat
1 fatiha
okuduktan sonra kıbleye dönük olarak Ya Latif ismini şerifini okuyup tamamlayan ve buna haftada 1 defa olmak üzere 3 hafta devam eden kimseye Cenab-ı Hak mutlak suretle muradını hasıl eder.bu tertibi yapan kimse hergün sabah ve akşam 1000er kere Ya Latif ve günde 100 selavat okursa daha etkili olur.

bunu hergun 1 arkadasımız ıcın yapalımmı ne dersınız

nofeeear

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleykum aradığın bumu kardeşim?

arkadaslar herhangi bir dileğin olmasını isteyen bir kimse bilhassa, iş, rızık,dava,bir hakkın meydana çıkarılması,evlenmek,hapisten kurtulmak,kaçmışı döndürmek vs. ne derdin ve sorunun var ise 16641 defa Ya Latif ismi şerifini gece veya gündüz farketmez önce Allah rızası için 2 rekat namaz kılıp
10 selavat
10 istiğfar
10 kelime-i tevhid
10 tekbir ve tekrar
10 selavat
1 fatiha
okuduktan sonra kıbleye dönük olarak Ya Latif ismini şerifini okuyup tamamlayan ve buna haftada 1 defa olmak üzere 3 hafta devam eden kimseye Cenab-ı Hak mutlak suretle muradını hasıl eder.bu tertibi yapan kimse hergün sabah ve akşam 1000er kere Ya Latif ve günde 100 selavat okursa daha etkili olur.

bunu hergun 1 arkadasımız ıcın yapalımmı ne dersınız

Bu Uygulamanın Kaynağı Nedir? Neye göre yazılmış bir uygulama ?

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt