Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Lütfen oylamaya katılın (1 Kullanıcı)

coy

Kayıtlı Kullanıcı
S.A.
Bu sitede daha çok yeniyim. İlk açtığım formun böyle olması beni çok üzdü. Böyle bir hadiseyi yazmak bile çok can yakıcı. Bu hadise Gönüllerin sultanı canım Efendimizin şahsına değil tüm islam camiasına yapılmış hakarettir.

CNN de yayınlanması düşünülen Peygamber efendimizin karikatürü için oylama yapılmış. lütfen bu adrse girip oylama yapın. oylamada No'yu işaretleyip WOTE yazısını tıklamanız gerekli.

adres: CNN.com - Storm grows over Mohammad cartoons - Feb 2, 2006

ankette şöyle yazıyor:

QUICKVOTE
Should the European press have published cartoons of the Prophet Mohammad?
Yes
No
WOTE or View Results

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
haberdar ettigin için ALLAH razi olsun kardesim dedigin siteye girip no yu isaretledim ALLAH bunlari islah eylesin insallah selam ve dua ile

vildana

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun(c.c) böyle bir forum başlattığınız için ben daha önce oylamaya katılmıştım sayenizde tekrar katıldım.Allah(c.c) onları ıslah etsin.

kasirga

Kayıtlı Kullanıcı
pasif olarakda olsa Efendimize (s.a.v.) yapılan hakarete karşı gelmemizde vesile olduğun için Allah razı olsun kardeşim. lütfen kim bu tarz şeyleri duyarsa bizimle paylaşmakta tereddut etmesin. internette milyonlara hitap ediliyor. bizde bunları daha çok kişiye iletim. fiilen yapılan bir mücadele kadar olmasa da en azından iki tıkla tepkimizi gösterelim.
biz ona gül demişsiz, çiçeklerin en güzeli... Yaradılanların en güzeline gül demişsiz. onlarsa hakaret ediyor.. işte inanla inanmayanın farkı bu.
Yaradan dini değerlemizi koruyabilmemiz için bize akıl, güç, cesaret versin.
saygılarımla

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm Allah(c.c) razı olsun inşallah...
Yanlız bu oylama 1 2 ay öncede vardı
bilmiyorum ne yapmak istiyorlar siteye giriş oranınımı arttırmak istiyolar..Allah(c.c) ıslah etsin inşallah Amin.....

*mine*

Kayıtlı Kullanıcı
saol kardeşim Allah razı olsun. bu insanlar ne amaca hizmet ediyolar anlamıyorum

coy

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm Allah(c.c) razı olsun inşallah...
Yanlız bu oylama 1 2 ay öncede vardı
bilmiyorum ne yapmak istiyorlar siteye giriş oranınımı arttırmak istiyolar..Allah(c.c) ıslah etsin inşallah Amin.....

Allah cümlemizden razı olsun. ben daha yeni öğrendim ve sizinle paylaşmak istedim. Rabbim cümlemizden razı olsun. selam ve dua ile...

leni

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH senden bin kere razı olsun kardeşim

PERCOM

Kayıtlı Kullanıcı
Inşallah Allah Başlarina Yikar O Oylamayi

FEYZAADALI

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun Aleyküm. Rabbim Inşaallah Oyapmak Istedikleri Kötülükleri Onlara çevirecek Onlara Firsat Vermeyecek.allah Daima Yar Ve Yardimcimiz Olsun A.e.o.

doga7838

Kayıtlı Kullanıcı
a.s bende oylamaya katıldım arkadaşlar

coy

Kayıtlı Kullanıcı
a.s bende oylamaya katıldım arkadaşlar

Allah Razı olsun
Bu insanları anlamak çok güç. Biraz önce kıyamet alametlerini okuyordum. Keşke onlarda okuyabilseler ve böyle çok çirkin işlerle uğraşmasalar.
Allah'a emanet olun selam ve dua ile

selenny

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun(c.c) böyle bir forum başlattığınız için ben daha önce oylamaya katılmıştım sayenizde tekrar katıldım.Allah(c.c) onları ıslah etsin.

coy

Kayıtlı Kullanıcı

Amin İnşallah. Allah cümlemizden razı olsun

Tugbis

Kayıtlı Kullanıcı
S.A.
Bu sitede daha çok yeniyim. İlk açtığım formun böyle olması beni çok üzdü. Böyle bir hadiseyi yazmak bile çok can yakıcı. Bu hadise Gönüllerin sultanı canım Efendimizin şahsına değil tüm islam camiasına yapılmış hakarettir.

CNN de yayınlanması düşünülen Peygamber efendimizin karikatürü için oylama yapılmış. lütfen bu adrse girip oylama yapın. oylamada No'yu işaretleyip WOTE yazısını tıklamanız gerekli.

adres: CNN.com - Storm grows over Mohammad cartoons - Feb 2, 2006

ankette şöyle yazıyor:

QUICKVOTE
Should the European press have published cartoons of the Prophet Mohammad?
Yes
No
WOTE or View Results

Allah razi olsun paylasiminiz icin hemen hayir dedim !!!!

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt