Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Lütfen Okuyun :( (1 Kullanıcı)

fuzgunm

Kayıtlı Kullanıcı
S.a. kardeslerim

BU FORUMU DUA KÖSESINE ACTIM BURAYA DA ACIYORUM CÜNKÜ COK COK PERISANIZ: NE OLURSUNUZ DUALARINIZI EKSIK ETMEYIN

bu sabah annem aradi agliyordu perisandi. kardesim evden kacmis sevgilisine. daha bi kac gün önce 18yasina girdi. yurdisinda kaliyoruz. 18yasin girince polisler bisey yapamiyor.suan annemlerdeyim. ne olursunuz kardeslerim abilerim ablalaarim bize yardim edin. ne olursunuz. annem cok perishan biz perishan gece kacmis gitmis. ne olursunuz bize dua edin eve geri dönsün. o pis adamin yanina gitmeden geri dönsün. ne olursunuz cok perisaniz. elimiz kolumuz bagli. ne yapacagiz bilmiyorz. hemen siz aklima geldiniz. ben burda kendi ismimle üyeyim bile, fakat utandigiimdan kendi ismimle yazamiyorum. insAllah anlayisla karsilarsiniz. bu olaya ayrinti bilgilere insAllah aksam veya en kisa zamanda yazacagim. ne olursunuz kardeslerim, bize dua edin. isterseniz yasin okuyun ve nasil istersen ama ne olursunuz dua edin. annem suan bayilmis vaziyette kardesimin odasinda agliyor. kardesimin kiyafetlerini kokluyor. ne olursunuz. dua edin bize. sizlere cok ihtiyacigimiz var.. ben buraya ilk üye oldugumda ailem icin ozamanlarda kardesim icinde ama ayrintili yzmamistim bana yardim ettiniz, simdi yardiminiza yine lazim. suan esim ve erkek kardesim havalimanina gittiler belki bulurlar diye ama sor. bütün ucak sirketlerine aradik, 18yasindan büyük oldugu icin bilgi veremiyorlar. türkiyeye gitti ama nereye. ne olursunuz dua edin, ucaga binmeden bulunsun. hayirlisini.
ben size yine yzacam, simdi annemle ilgilenmelyim.

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN.ZOR BİR DURUM ALLAH(c.c) SABIR İHSAN EYLESİN. İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA SAĞ SALİM DÖNER KARDEŞİNİZ.BOL BOL DUA EDECEĞİM SİZİN İÇİN. RABBİM HİÇ BİR DUAYI KARŞILIKSIZ BIRAKMAZ. SABIRLA RABBİMİZE TEVEKKEL EDİN KARDEŞİM.ŞU ANDA SENİN İÇİN DUA EDEN KARDEŞLERİN OLDUĞUNU UNUTMA KARDEŞİM.RABBİMİZE EMANET OL. SELAM VE DUA İLE..

istikbal

Kayıtlı Kullanıcı
Selemu alayküm kardeşim,Allah c.c. yardımcınız olsun.Zor bir imtihandan geçiyorsunuz,rabbim sabır versin inşallah.İnşalalh rabbim bütün sıkıntılarınızı gidersin.Dualarımda olacaksınız.Allah emanet olun

selenny

Kayıtlı Kullanıcı
Selemun alayküm kardeşim,Allah c.c. yardımcınız olsun dualarım sizinle inş tez zamanda kardeşinde mantıklı düşünür ve ailesini perişan ettiği için pişman olup geri döner üzülmeyin hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun a.e.o

gulsena

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim kardeşiniz inşallah bulunmuştur,ben yinede sizin için dua edecegim Allah yardımcınız olsun ,SABIRLI OLUN ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR

fuzgunm

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim kardeşiniz inşallah bulunmuştur,ben yinede sizin için dua edecegim Allah yardımcınız olsun ,SABIRLI OLUN ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR

ALLAH RAZI OLSUN kardeslerim yok kardesim hala bulunamadi :A:A:A neolursunuz dua edin bir delilik yapmadan bulalim onu diye. ben simdi anneme gidecegim. annem cok kötü ona destek olmaliyim, dua kösesinde LÜTFEN :( diye ayni forumu actim oraya bikac seyler yazdim.okumak isterseniz. hakkinizi helal edin

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm canim benim allah size yardim etsin dualarimda sizlerde varsiniz ayni durum benim de basima geldi ne demek oldugunu bilirim ben hele bir anne icin en kötü sey ama elden gelen sadece dua edip hayirlari istemek insallah en kisa zamanda hayirli haberler duyarsiniz sakin ha utanmyin bunda utanilacak bir sey yok her 3aileden birisinin kizi kaciyor artik ne diyelim ask mi kafasizlikmi ama insallah iyi bir yerdedir cok gecmis olsun allah annene ve size sabir versin iyi haberler vermen dilegiyle

islamınoğlu

Kayıtlı Kullanıcı
Ah kardeşim 2 Yasin 3 fatiha 1 Tebareke 1 Vakıa 1 Amme suresi ile sana, site içinde iskan edenlere ve ümmete dua edeceğim Rabbim kabul etsin
Amin.

fuzgunm

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm canim benim allah size yardim etsin dualarimda sizlerde varsiniz ayni durum benim de basima geldi ne demek oldugunu bilirim ben hele bir anne icin en kötü sey ama elden gelen sadece dua edip hayirlari istemek insallah en kisa zamanda hayirli haberler duyarsiniz sakin ha utanmyin bunda utanilacak bir sey yok her 3aileden birisinin kizi kaciyor artik ne diyelim ask mi kafasizlikmi ama insallah iyi bir yerdedir cok gecmis olsun allah annene ve size sabir versin iyi haberler vermen dilegiyle

Allah razi olsun canim kardesim. vay be, demek siz annesiniz ve sizin basiniza geldi. söyle söyleyim benim kardesim kacti okudugun gibi, fakat 4-5gündür okadar aci cektikki anlatilacak sey degil. gece gündüz Allahima dua ettim kardesim gelsin diye. 4gündür annemin yanindan ayrilmadim.hepimiz cok perisandik.babam TRye gitti kardesimi bulmaya,simdi bulmus ve geri getirecekmis. bu haberi duydugumda havarlada uctum,bir anlikti, kardesim geri gelecek diye. fakat suan kendimi kötü hissediyorumki, cünkü o 4gün ve 5gece yatmadik. telefonlar ceptelefonlari hic yanimizdan ayirmiyorduk. acaba bir haber gelecekmi diye. gece gündüz Rabbime yalvardim, kardesim geri dönsün diye, annemin babamin sinavini hafiflestirsin diye. ve sükürler olsun kardesim bulundu, fakat kalbim hala yaniyor, kalbim paramparca. kalbim paramparca ve bu olayi kolay kolay unutamiyacagim. ben ablasi olarak bu kadar aci cektiysem, düsünüyorumki acaba annesi olsaydim.. hic düsünmek istemiyorum anne olarak ne kadar kötü dür... ben ablasi olarak 4gündür perisanim, Allah bile annemin babamin icin nasil kan agliyordur. Allah genc kizlarimiza akil fikir versin, hepimizin yardimcisi olsun.

fuzgunm

Kayıtlı Kullanıcı
Ah kardeşim 2 Yasin 3 fatiha 1 Tebareke 1 Vakıa 1 Amme suresi ile sana, site içinde iskan edenlere ve ümmete dua edeceğim Rabbim kabul etsin
Amin.

Allah razi olsun canim kardesim. babam kardesimi bulmus. insAllah kardesim geri dönecek, bir aksilik cikmassa.

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun canim kardesim. babam kardesimi bulmus. insAllah kardesim geri dönecek, bir aksilik cikmassa.

Selamun aleyküm kardeşim. Çok güzel bir haber bu. Gözünüz aydın olsun..İnşaAllah bir daha aynı hataya düşmez kardeşimiz..selam ve dua ile..

kalbiye

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.

s.a.

kardeşim çok sevindim eve dönmesine gözünüz aydın

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
hadi gözünüz aydin allahima cok sükür iyi haberinizi aldim biz burada bir aile olusturuyoruz degilmi senin benim hepimizin problemi bunlar dualarimiz la birbirimize yardimci olmaya calisiyoruz allahimizin izniyle tabiki... evet canim benim kizimda ayni seyi yapti onun acisini ceken daha iyi anlar ve halada cok üzülüyorum ne yaptiysam onu geri getiremedim kizim onunla evlendi 2.de cocuklari oldu ama gel gürelimki cok mutsuz ama elimden gelen bir sey yok.tek sey onlarin hakkinda hayirli dualar etmek rabbim bütün genclere akil fikir versin.sende fazla kafana takma bak geliyor iste onunla abla kardes gibi konus derdini anlamaya calis sana ve ailene tekrar gözünüz aydin diyorum allaha emenet olun

Eygi

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. canim kardesim. cok sevindim kardesinin bulunmasina.....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt