Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

lütfen okuyun kardeşlerim. (1 Kullanıcı)

tebessumd

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili kardeşlerim bu sitenin huzurunu bile bile bozmak isteyenler var ALLAH.bunun gibi insanlara hidayet nasip eder inşallah.inşallah doğru yolu bulurlar.ama bu yolu bulmak istemiyorsa bu insanlar kendilerini iyi biliyor onlar sözüm ALLAH ın askerleri çoktur.bilmem anlatabildimmi.kardeşlerim benim tavsiyem bunun gibilere cevap yazmayın muhattap olmayın kardeşlerim.bu mubarek günlerde günaha sokturmaya çalışıyorlar insanları.umarım site yöneticilerimizde ilgileniyordur.selam ve dua ile

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı
RE: lütfen okuyun kardeşlerim.

ALLAH RAZI OLSUN İÇİMDEN GEÇENLERİ YAZMIŞSINIZ. SİNİRLERİM BOZULDU YA. BİRAN ÖNCE İLGİLENİRLER İNŞALLAH. ALLAH A EMANET OLUN

tebessumd

Kayıtlı Kullanıcı

selem deyip geçin kardeşim en hayırlısı bu bence.ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR.

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm kardeşlerim.sol tarafta bize ulaşın bölümümüzde rahatsız olduğunuz üyelerin isimlerini bize yazabilrsiniz.selam ve dua ile

sert

Kayıtlı Kullanıcı

Kim bu üyeler hepimizin haberi olsun.Deşifre edin isimlerini de ağızlarının payını verelim.

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

selamunaleykum
sert kardeş doğru söylüyor
rumuzlarını verinki ona göre muamele edelim.

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

A.S. BENİM YAZDIĞIM MAİL YANLIŞ YERE GİDERSE ADLI FIKRANIN BULUNDUĞU FORUMA BAKIN YETER

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

guler yazdı:
selamun aleyküm kardeşlerim.sol tarafta bize ulaşın bölümümüzde rahatsız olduğunuz üyelerin isimlerini bize yazabilrsiniz.selam ve dua ile

nursema19

Kayıtlı Kullanıcı

bence bir an önce aramızda böyle seviyesiz ve siteye zararı dokunacak kişileri siteden uzaklaştırılmalı hemde bir an önce bu böyle devam etmez terbiyesizlik sınırı aşmış

icinay74

Kayıtlı Kullanıcı

allah razı olsun essalamüaleyküm

gecem

Kayıtlı Kullanıcı
RE: DENGESİZ LER

RE: DENGESİZ LER

SEVİYESİZ İNSANLARLA MUHATAP OLMAYA BİLE GEREK YOK.ALLAH ISLAH ETSİN DEMEK EN DOGRU SU:mad::mad::mad::mad::mad:

nur_ege

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)B)B)B)B) hayırlı ramazanlar arkadaşlar..ben buraya yeni üye olduğum için kimlerin saygısız ve seviyesiz konuşmalar yaptığını bilmiyorum,yardımcı olursanız sevinirim..buraya üye olupta sizin gibi insalarla tanışmak beni mutlu etti,hepiniz ALLAH a EMANET OLUN..B)B)B)B)B)B)B)

tebessumd

Kayıtlı Kullanıcı

şu an için bana yapılan bir saygısızlık yok.biri vardı gönderildi siteden.diğer kardeşlerimi rahatsız eden varmı bilmiyorum.üyeliğin hayırlı olur inşallah kardeşim.selam ve dua ile.B)

m_oguzhan

Kayıtlı Kullanıcı

güzel olmuş dindaşlarım selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt