Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Lütfen okuyun...Allah rızası için destekleyin.. (1 Kullanıcı)

gecem

Kayıtlı Kullanıcı
http://portal.gmx.net/de/themen/beruf/bildung/schule/3786854-Britische-Schu

Yukarıdaki adreste başörtü yasagını destekliyormusunuz diye soruyorlar..
Ordaki nein yazısını işaretliyip oylama yapalım sayfayı yeniledikçe oy verebiliriniz..İstediginiz kadar oy verebilirsiniz...

Not..sayfayı yenileyip tekrardan oy kullanabilirsiniz..

Selma_

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Lütfen okuyun...Allah rızası için destekleyin..

s.a allah razı olsun. oyu kullandım.a.e.o

derya_derya

Kayıtlı Kullanıcı

o yazdığın yerin üstüne mi tıklıycaz yoksa o adresi yenidenmi gircez.üstüne tıklamıyor da

e_m_i_n

Kayıtlı Kullanıcı

gecem yazdı:
http://portal.gmx.net/de/themen/beruf/bildung/schule/3786854-Britische-Schu

Yukarıdaki adreste başörtü yasagını destekliyormusunuz diye soruyorlar..
Ordaki nein yazısını işaretliyip oylama yapalım sayfayı yeniledikçe oy verebiliriniz..İstediginiz kadar oy verebilirsiniz...

Not..sayfayı yenileyip tekrardan oy kullanabilirsiniz..

canım kardeşim ,sırf istediğin için yaptım ama malesef bunlar pek bişi değiştirmiyor! Zaten bu adaletsizliği yapan ,inançları doğrultusunda yaşama hakkı gibi en doğal olması gerek bir hakkı insanlara çok gören vicdansızlar feryatlarımızı duymuyor malasef.
Ama siz hiç üzülmeyin ,Allah kerim ,Zalimin zulmu varsa mazlumun Allah'ın vardır.Gün ola devran döne !

selamlar !

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

S.A.ALLAH RAZI OLSUN.BEN OYUMU KULLANDIM.AMA SAYFA NASIL YENİLENİYOR BİLMİYORUM.YENİDEN GİRİP ARA ARA KULLANICAM İNŞAALLAH.A.E.O.%71 NEİN DEMİŞ.

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
S.A.ALLAH RAZI OLSUN.BEN OYUMU KULLANDIM.AMA SAYFA NASIL YENİLENİYOR BİLMİYORUM.YENİDEN GİRİP ARA ARA KULLANICAM İNŞAALLAH.A.E.O.%71 NEİN DEMİŞ.

Aleykümselam;

Klavyeden F5'e basarak yenileye bilirsiniz abla. selametle Allah'a emanet olun

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. kardeşim kullandık Allah razı olsun.Avukat abla bilgisayarın dosya düzen yazan kızmın altında araç çubukları var iki tane yeşil ok kursörü üstünde bekletirsen yenile diye yazıyo o düğmeye besınca sayfa yenileniyor umarım yardımcı olmuşumdur Allaha emanet olun

e_m_i_n

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:

Ve aleyküm selam ;

Sayfayı ,kopyala-yapıştır yöntemi ile adres kısmına yazıp enter tuşuna basarsanız yeni bir sayfayıda açmış olursunuz.İşlemi yapıp oylama yaptıktan sonra sayfayı kapatıp,daha önce yaptıklarınızı( kopyala-yapıştır...) tekrarlarsanız sayfayı yenilemiş te olursunuz ve yeni bir oy daha kullanabilirsiniz...

selamlar !

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

aska mecnun yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:

Aleykümselam;

F5'e basarak yenileye bilirsiniz abla. selametle Allah'a emanet olun

S.A.ALLAH RAZI OLSUN.Bizim zamanımızda bilgisayar yoktu.Hesap makinelerinin bile elle çevrilenlerini hatırlıyorum.Teknoloji cahilliği çok zor.Okuyan da beni 70 yaşında sanacak ama ani bir şekilde öyle hızlı değiştiki bir döenm ülkemiz,biz ara kuşak kaldık.A.E.O.

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
aska mecnun yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:

Aleykümselam;

F5'e basarak yenileye bilirsiniz abla. selametle Allah'a emanet olun

S.A.ALLAH RAZI OLSUN.Bizim zamanımızda bilgisayar yoktu.Hesap makinelerinin bile elle çevrilenlerini hatırlıyorum.Teknoloji cahilliği çok zor.Okuyan da beni 70 yaşında sanacak ama ani bir şekilde öyle hızlı değiştiki bir döenm ülkemiz,biz ara kuşak kaldık.A.E.O.

Aleykümselam;

Amin inşALLAH, Herşey şimdi parmakların uçunda eskiden sırf eziyetmiş yaw uğraş dur.. Eski banka memurları aklıma geliyorda çok zor yaw ALLAH kolaylık versin inşALLAH:D:D:D

cakamo

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUNALEYKÜM KARDEŞİM;BEN BAYAĞI BİR OY KULLANDIM BÜTÜN KARDEŞLERİMEDE SESLENİYORUM HEP BERABER OY KULLANALIM VE BAŞÖRTÜSÜNE SAHİP ÇIKALIM,ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN KARDEŞİM BİZİ YÖNLENDİRDİĞİN İÇİN!B)

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUUUU
ARKADSLARRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt