Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Lütfen Kullanmayın Artık Bu Sözü (1 Kullanıcı)

GizliOzne

Kayıtlı Kullanıcı
Lütfen. Kullanmayın artık bu sözü. Başka bir şey deyin birbirinize onun yerine. Duygularınıza daha denk düşen bir şey... Benim aklıma gelmiyor ama siz bulursunuz. Ne de olsa sizin duygularınız...

''Seni seviyorum'' öyle ''Kendine iyi bak'' gibi bir söz değildir. Laf olsun diye söylenen...

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde hakkını vereceksiniz.

Bir kere onu gerçekten seviyor olmanız lazım. Yani öyle dokununca geçiverecek arzularla falan karıştırmayacaksınız.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, o biri en az tuttuğunuz takım kadar önemli olacak hayatınızda.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, bir saat eksik uyumayı göze alabileceksiniz onu daha çok görmek uğruna.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, elini tutmak da önemli olacak başka şeyler kadar.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, ''Sevgilimsin'' de demiş olduğunuzu bileceksiniz.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, onu özleyecek, düşünecek, merak edeceksiniz.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, onun gözü telefonda (evet, cep telefonu çıktığından beri kulak değil gözler telefonda) aramanızı beklediğini unutmayacaksınız.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, ona sürprizler yapmayı, ufak hediyeler almayı ihmal etmeyeceksiniz.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, ona şiirler okuyacak hatta kabiliyetiniz varsa, yazacaksınız da.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, şarkıdaki gibi, ellerinizde çiçeklerle kapısında bekleyeceksiniz.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, belki ömrünüzün sonuna kadar değil ama hiç olmazsa yarın, öbür gün de seveceğinizden emin olacaksınız.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, aynı zamanda ''Free takılalım'' da diyemeyeceğinizi bileceksiniz.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, o aşktan söz ederken siz ''Ben almayayım, alana da mani olmayayım'' demeyeceksiniz.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, ona sürprizler yapmayı, ufak hediyeler almayı ihmal etmeyeceksiniz.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, ona şiirler okuyacak hatta kabiliyetiniz varsa, yazacaksınız da.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, şarkıdaki gibi, ellerinizde çiçeklerle kapısında bekleyeceksiniz.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, belki ömrünüzün sonuna kadar değil ama hiç olmazsa yarın, öbür gün de seveceğinizden emin olacaksınız.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, aynı zamanda ''Free takılalım'' da diyemeyeceğinizi bileceksiniz.

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, o aşktan söz ederken siz ''Ben almayayım, alana da mani olmayayım'' demeyeceksiniz.

Nasıl?

çok mu zor?

Fazla mı zahmetli?

insanın birini sevip sevmediği tam da böyle belli oluyor arkadaşlar. Sevmeyince ''iş'' gibi geliyor bütün bu saydıklarım.

O zaman ''Seni seviyorum'' demeyeceksiniz. Bu kadar basit. Bir gün farkında olmadan bütün bunları yapıyor olduğunuzu görünceye kadar.

şimdi ''Ne var bunda? Keşke herkes birbirine bolca 'Seni seviyorum' dese'' diye düşünenler olacaktır.

iyi. O zaman birbirini gerçekten sevenler yeni bir söz bulsunlar söyleyecek. ''Seni seviyorum'' orta malı olsun. Zaten oldu olacağı kadar​

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim daha öncede burda paylaşılmış bir yazı olmasına ragmen yeniden okumak çok hoşuma gitti..
inşaALLAH seni seviyorum u hak edecek insanlar çıkartsın rabbim karşımıza

ahirzamangülü

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.

s.a.

evet çok haklısınız her güzel sözün karşılığı verilmeli bence.buarada bende konyalıyım.aeo

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ben bu devirde ki aşka inanmam zaten yani bu devirde Leyla ile Mecnun gibi sevgililer var mıdır bu devirdeki sevgilerde svgililerde yalan bence bilmem yanlış mı düşünüyorum s.a

GizliOzne

Kayıtlı Kullanıcı
Sizi tenzih ederek söylüyorum lütfen üzerinize alınmayın.
şeytan insana 4 yerden yaklaşır soldan şer olan şeylere bizi sürekler sağdan şer olan şeyleri bize hayır gibi gösterir ve asıl öenmli olan yönler
arka ve öndür arkadan geçmişle ilgili bizi düşündürür önden de gelecekle, hayellerle, heveslerle bizi koşuşturur.Genellikle sonuncusu Batı kökenlidir.Ama bu geçmişe takılı kalma Doğu kültürüne ait birşeydir.Eski olana, maziye aşığızdır ben de öyleyimdir.
Fakat eski güzel olana takılmamalıyız.Leyla ile Mecnun aslında ilahi aşkın merhalesidir.Bakmayın günümüzde bu anlatılan aşkın ne hale geldiğine.O aşkı kutsal bu hale getiren nedir.İki kişinin Allah inanacıdır.İstenilse iki mümin yine bu aşkı yaşayabilir.Bunun önündeki engel nedir?Biz insanlarız.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt