Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

lütfen forward edin..yalvariyoruz !! aynen gönderiyorum‏ (1 Kullanıcı)

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
İnsanlık adına bu maili forward edin.!NEKADAR FORWARD EDERSENIZ AILESI
COCUGUN BAKIMI ICIN PARA KAZANACAK... Resmi ekteki bebek bir yangindan kurtarilmis ve suren tedavinin masrafi agir,bu e-mail her forward edildiginde sistem aileye 3 sent aktaracak.Feyza Atayakul UzmanFinansman ve Muhasebe Sango Otomotiv AcenteleriSan veTic.A.S. Tel: 0262 6... Faks: 0262 6796161

Allahini seven bu maili forward etsin..yalvariyoruz !!NEKADAR FORWARD EDERSENIZ AILESI
COCUGUN BAKIMI ICIN PARA KAZANACAK... Resmi ekteki bebek bir yangindan kurtarilmis ve suren tedavinin masrafi agir,bu e-mail her forward edildiginde sistem aileye 3 sent aktaracak.Feyza Atayakul UzmanFinansman ve Muhasebe Sango Otomotiv AcenteleriSan veTic.A.S. Tel: 0262 6... Faks: 0262 6796161

bu maili görüpte kimseye göndermeyen insan değildir.eğer resimi gördüğünüzde içiniz cız etmiyosa insanlığınızdan şüphe edin

GÖNDERMEK ZORUNDA KALDIM
LÜTFEN SİZ DE MSN DEKİ KİŞİLERİNİZE YOLLAYIN​

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
bu maili görüpte kimseye göndermeyen insan değildir.eğer resimi gördüğünüzde içiniz cız etmiyosa insanlığınızdan şüphe edin

kalemgenç

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. ekremee kardeşim gönderdim birkaç kişiye.Rabbim o yavrucağa şifa versin(amin).
selam ve dua ile.....

ozmofa

Kayıtlı Kullanıcı
cahil olmayın 2005 nisan ayında düzenlenmiş bir mail 2006 kasımda herkese forwardlanarak ulaşmış yıl 2009 aradan 4 yıl geçmiş. 4 yılda bir bebek çocuk olur ya Allah'ın izniyle yaşar ya da vefat eder. Bu tür mailler spam maillerdir. Mail adreslerinin toplanması için hazırlanmış maillerdir. Sırf bunu gördüm uyarayım dedim. Eğer hadi canım öyle şey mi olur vicdansız diyenler olursa tabi efendim hemen bi adres vereyim toplumail.com T burada gözlerini açabilirsiniz :) Bu mailler toplanarak satılır firmalara şahıslara farketmez. Sonra ilaç reklamları +18 reklamları almaya başlarsınız ve nerden geliyor bunlar anlamıyorum ki gibi cümleler sarfetmeniz kaçınılmaz olur. Bun buraya yazmanın sebebi google da hala bu sayfaya yönlenenler. Tarihlere dikkat çekmek amacı ile yazdım. :)

İyi günler.
Ö. Faruk ÖZKARA

necla_38

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ozmofa kardeşim haklısın bu mail benım adresıme gelelı yıllar oldu lütfen iyi araştırın öyle gönderin herkese arkadaşlar

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt