Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

LÜTFEN DUA EDİN.... (1 Kullanıcı)

offfffff

Kayıtlı Kullanıcı
ÖZEL BİR OKULDA MUHASEBECİ OLARAK ÇALIŞIYORUM.... (mavi hüzün)

BU SENE İÇİN BEKLEDĞİMİZ ÖĞRENCİ SAYISINA ULAŞAMADIK ....VE MADDİ OLARAK ZOR BİR DÖNEMİN İÇERİSİNDEYİZ... LÜTFEN SİZDEN DUA BEKLİYORUM ... RABBİM İNŞALLAH BU SIKICI DÖNEMDEN HEMEN ÇIKMAMIMIZI NASİP EDER....(amin) SELAM VE DUA İLE RAHMANA EMANET OLUN...​

vildana

Kayıtlı Kullanıcı
RE: LÜTFEN DUA EDİN....

S.A KARDEŞİM ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.RABBİM SİZİ DARDA BIRAKMAZ İNŞAALLAH.ALLAHA(C.C.) EMANET OLUN.BEN YASİN OKURUM İNŞAALLAH FAYDASI OLUR.VEYA ÖNERECEĞİN BİR DUA VARSA BEN ÇOK İYİ BİLMİYORUMDA:(

A

Arzu_76

Selamün aleyküm

Rabbim dularınızı kabul etsin. Rabbim yardımcınız olsun.

Dua ile

offfffff

Kayıtlı Kullanıcı

secret yazdı:
S.A KARDEŞİM ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.RABBİM SİZİ DARDA BIRAKMAZ İNŞAALLAH.ALLAHA(C.C.) EMANET OLUN.BEN YASİN OKURUM İNŞAALLAH FAYDASI OLUR.VEYA ÖNERECEĞİN BİR DUA VARSA BEN ÇOK İYİ BİLMİYORUMDA:(

ve aleyküm selam kardeşim... inşallah rabbim dualrıumızı kabul eder ne okursanız kabulümdür yeter ki rabbim kabul etsin inş.... rabbim sizin de sıkıntılarını gidersin inş...selametle.....

offfffff

Kayıtlı Kullanıcı

Arzu_76 yazdı:
Selamün aleyküm

Rabbim dularınızı kabul etsin. Rabbim yardımcınız olsun.

Dua ile

ve aleyküm selam kardeşim inşallah.... tek temmemmin dualarımın kabul olması ....dualrında bizleride unutmayın inş...selam ve dua ile.....

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı

s.a kardeşim ALLAH yar ve yardımcınız olsun inşALLAH.RABBİM hakkınızda hayırlısı nasip etsin.dualaeınızı kabul buyursun ama kullanıcı ismini pek uygun görmedim OFFF deyip isyan eder gibi değil de AF ya ALLAH desek daha uygun olmaz mı güzel kardeşim.SELAM VE DUA İLEB)

offfffff

Kayıtlı Kullanıcı

mabet_bekcisi yazdı:
s.a kardeşim ALLAH yar ve yardımcınız olsun inşALLAH.RABBİM hakkınızda hayırlısı nasip etsin.dualaeınızı kabul buyursun ama kullanıcı ismini pek uygun görmedim OFFF deyip isyan eder gibi değil de AF ya ALLAH desek daha uygun olmaz mı güzel kardeşim.SELAM VE DUA İLEB)

ve aleyküm selam kardeşim.... kardeşim ben mavi hüzün şifremi kaybettim ne yaptıysam da bana ıulaşmadı yöneticilere bildirdim onlar henüz göndermedi siteden de ayrılamadım ne yazsam kullanıcı adı olarkata kabul etmedi ağzımdan çıkıverdi olacak ya işte bu offff u kabul etti nasıl şifrem gönderilir diye önemsemedim ama bu gidişle yani of lakalacam sanırım....​

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı

offfffff yazdı:
mabet_bekcisi yazdı:

ve aleyküm selam kardeşim.... kardeşim ben mavi hüzün şifremi kaybettim ne yaptıysam da bana ıulaşmadı yöneticilere bildirdim onlar henüz göndermedi siteden de ayrılamadım ne yazsam kullanıcı adı olarkata kabul etmedi ağzımdan çıkıverdi olacak ya işte bu offff u kabul etti nasıl şifrem gönderilir diye önemsemedim ama bu gidişle yani of lakalacam sanırım....​
YA MAVİ HÜZÜN SÜN DEMEK HAKKINI HELAL ET KARDEŞİM AMA YOLLARLAR İNŞ.MERAK ETME SEN
OFFFF SIK KULLANDIĞIMIZ BİR KELİME MALESEF SIKIŞTIĞIMIZ ZAMAN HEMEN AĞIZDAN OF KELİMESİ ÇIKIYOR AMA HALBUKİ KULLANMAMAK GEREK AF YA ALLAH AF DESEK DAHA UYGUN OLUR.BEN DE BÖYLE BİR GAFLETE DÜŞMÜŞTÜN SAĞOLSUN AŞKA MECNUN NABİM KURTARDIB)
SELAMETLE KAL KARDEŞİM ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.İŞLER HALLOLUR MERAK ETME DUA ET GERİSİNİ RABBİ,NE BIRAKIP TEVEKKÜL ET.

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı

uzulme kardesim RABBIM yar ve yardimciniz oolacaktir insallah O herzaman için yanimizdadir biliyorsun umutsuzluga dusme B)

offfffff

Kayıtlı Kullanıcı

mabet_bekcisi yazdı:
offfffff yazdı:
mabet_bekcisi yazdı:

YA MAVİ HÜZÜN SÜN DEMEK HAKKINI HELAL ET KARDEŞİM AMA YOLLARLAR İNŞ.MERAK ETME SEN
OFFFF SIK KULLANDIĞIMIZ BİR KELİME MALESEF SIKIŞTIĞIMIZ ZAMAN HEMEN AĞIZDAN OF KELİMESİ ÇIKIYOR AMA HALBUKİ KULLANMAMAK GEREK AF YA ALLAH AF DESEK DAHA UYGUN OLUR.BEN DE BÖYLE BİR GAFLETE DÜŞMÜŞTÜN SAĞOLSUN AŞKA MECNUN NABİM KURTARDIB)
SELAMETLE KAL KARDEŞİM ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.İŞLER HALLOLUR MERAK ETME DUA ET GERİSİNİ RABBİ,NE BIRAKIP TEVEKKÜL ET.

inşallah kardeşim inşallah rabbime emanet ol inşallah...

offfffff

Kayıtlı Kullanıcı

huzunlu_gurbet yazdı:
uzulme kardesim RABBIM yar ve yardimciniz oolacaktir insallah O herzaman için yanimizdadir biliyorsun umutsuzluga dusme B)

evet biliyorum ama çok üzülüyorum inşallah dualarınıla bu sıkıntıyı atlatacagız kurum olarak...

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı

Rabbim yardımcınız olsun, felaha kavuştursun inşaallah selam ve dua ile...

offfffff

Kayıtlı Kullanıcı

zynp_rukiye yazdı:

inşallah kardeşim inşallah ....dualrınıda bulunabilmek ümidiylke....

offfffff

Kayıtlı Kullanıcı

zynp_rukiye yazdı:

inşallah kardeşim inşallah ....dualrınıda bulunabilmek ümidiylke....

sevval

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH SIZE HAYIRLI OGRENCILER VE HAYIRLI KAZANCLAR NASIP ETSIN.BU RAMAZAN -I SERIF HURMETINE ALLAH RIZKINIZI COGALTSIN.ALLAH EMANET OLUN.

offfffff

Kayıtlı Kullanıcı

sevval yazdı:
ALLAH SIZE HAYIRLI OGRENCILER VE HAYIRLI KAZANCLAR NASIP ETSIN.BU RAMAZAN -I SERIF HURMETINE ALLAH RIZKINIZI COGALTSIN.ALLAH EMANET OLUN.

amin kardeşim ne güzel dua inşallah kardeşim inşallah...rabbim kabul eylesin inşallah..

fevzisultansu

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH HAYIRLI İŞLER VERSİN.AMİN

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleykum. Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaAllah.B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt