Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Lütfen Cevap Verin Biliyorsaniz? (1 Kullanıcı)

zeynep b.

Kayıtlı Kullanıcı
:ACennetteki eşleri anlatmış bi arkadaş ben de onunla ilğili soruyorum .Eşimin istememe şansı varmı bu kızları ben bunu düşündükçe çok üzülüyorum hep dua ediyorum Allah'ım bu dünyada birleştirdiğin eşimle beni ahirettede birleştir güzelliklerle oda böyle dua ediyo.Benim bildiğim Ahirette seviğinle birliktesindir ama eşimi başkasıyla düşünmek beni çok üzüyo ateşler basıyo bana. biliyorum belki o zaman böyle düşünmeyebilirim ama şimdi canım yanıyo hatta ağlıyorum böyle düşününce kalbime bi hüzün düşüyor .lütfen bi bilgisi olan cevap versin.Ben onu güzel imanı için sevdim yani o benim sadece dünyalıgım degil ahiretliğimde inşallah hep böyle dua ediyorum.Allah rızası için bi bilgisi olan baylaşsın
Allah'a emanet olun:A

SU-İ ZAN

Kayıtlı Kullanıcı
Sa Kardeşim Allah Teala Cennetliklere Orda Tertemiz Eşler Nasip Eeceğini Bildiriyor Kadin Içinde Ayni Vaat Vardir.kadinlar Için Hizmetkar ğilmanlar Erkekler Için Hizmetkar Huriler Vardir Eğerki Allah'tan Eşini Isteyeceksen Allah Sana Ahirette Verecek Lakin Dile Getirmiş Olduğun Gibi Ahiret Hayatinda Bu şekilde Düşüncelerin Olmayacak. Orasi Ebediyen Saadet Yuvasidir.rabbim Cennetine Ulaştirdiği Kulunu Orada Hiç Mahzun Eder Mi.dediğim Gibi şu Anki Düşüncelerin Dünyaya Ait Geçici Hissiyatlardir. Allah Ailenle Güzel Geçimini Artirip Yuvana Mutluluk Ve Berekat Versin. Inşallah Yardimci Olabilmişimdir

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
kardeşim sıratı geçelim önce...

sıratta 7 (başka rivayette 70 ) durak vardır.cehennem lavları 7 mil yukarı fışkırır...lavlar içinde yürümek zorunda kalırız yani , "hepiniz ateşten geçeceksiniz" Abdülkadir Geylani (ks)bunu bu ayetin tefsirinde anlatıyor ...her iki durak arası de 70 yıllık yoldur..
başarılar...

(Allah ö günümüzde yardım eylesin)

Delete

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü.
Aşağıda ki sayfaları bi okuyun isterseniz kardeşim,
Belki faydası dokunur,
Allah'a emanet olun.

http://forum.islamiyet.gen.tr/ahiret-ve-kiyamet/56064-cennettekilerin-esleri.html
http://forum.islamiyet.gen.tr/ahiret-ve-kiyamet/56066-cennetliklerin-dunyadaki-durumlari.html

93270140eb0.gif
97906724wb4.gif

Kaan Erdem

Yönetici
:evet:Gselametle kalın kardeşim.cümle müslüman kardeşlerimiz için hakkımızda hayırlısı olsun.selametle hayırlı ve bereketli geceler olsun...

نعىمة;692880' Alıntı:
kardeşim sıratı geçelim önce...

sıratta 7 (başka rivayette 70 ) durak vardır.cehennem lavları 7 mil yukarı fışkırır...lavlar içinde yürümek zorunda kalırız yani , "hepiniz ateşten geçeceksiniz" Abdülkadir Geylani (ks)bunu bu ayetin tefsirinde anlatıyor ...her iki durak arası de 70 yıllık yoldur..
başarılar...

(Allah ö günümüzde yardım eylesin)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt