Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

lütfen bunu okuyun ama lütfen (1 Kullanıcı)

lütfen bunu okuyun ama lütfen

• BUNUN BANA CEVAP VERECEK VAR MI

Oylama: 0 0.0%
  • LTFEN NE ANLATMAK İSTİYOR

Oylama: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0

inam_9

Kayıtlı Kullanıcı
LÜTFEN BUNU OKUYUN

Sabit fikirli insan, asla fikrinden caymaz, inadım inat fikrim gerçek, ben doğruyum sen yanlış diyen insanlar zaman kaybıdır uğraşmamak lazım. Bunlarla konuşmaya çalışmak değerli vaktimizi boşa harcamaktan başka birşey değildir. Hem nasılsa hep ben bilirim diyen bu insan tiplemesine, kendinizi ifade etmeye çalışmanız sonuç vermeyecektir. Bu tip insanlar sizi çoktan görmek istediği kalıba koymuştur ve ne yapsanız nafile..Ürettiği senaryolar vardır ve bundan asla vazgeçmeyecektir. Daha eski bir tabirle fikr-i sabite (saplantılara) tutulmuş insan modeli. Söylediğinizi kabul etmeyecek zaten dinlemeyecektir, kendi kafasına göre şekillendirmiştir sizi..En iyisi bunlara he deyip bir an önce oradan uzaklaşmaktır, yoksa sinir krizi geçirebilirsiniz. Dövülesi insan tipidir.. Ne kadar uzak olursanız o kadar mukayyet olursunuz aklınıza. Öyle insan ki bunlar,uğraşmak ikna etmeye çalışmak sizin zararınıza olacaktır. Şimdi su olduğunuzu düşünün, su kadar özel, su kadar faydalı, su kadar çok. Amaaa; ister çeşmelerden dökül, ister göklerden yağ, ister nehirler dolusu ak, dibi olmayan bir kovayı dolduramazsınız. Yani seni dinlemeyene sesini duyurumazsın, bırakın bu tip insanlar kendi hayal aleminde bol bol senaryo yazarak yaşasınlar. Çok bilirim diyen, ben çok akıllıyım, ne desem doğrudur deyip böbürlenen, başkalarını yerden yere vuran bu insan karakterine bir tavsiyem var. ACİLEN TEDAVİ OLUN.. Ben kurtuldum bazı kişilerden çok özel ve güzel bir temizlik yaptım hayatımı temizledim. Dost adı altında ne kadar iki yüzlü varsa hepsini gönderdim, çöpe attım çöpe..Kimse benim kişiliğimi, özel hayatımı karıştıramaz, buna hakları yok o bazı kişilerin..Beni mecbur ederlerse bende gerekeni yaparım yaptım da..Bundan sonra böyle.. Hazır başlamışken devamı gelsin istiyorum, lütfen ama lütfen yorumları ileti ile göndermeniz Yorum yazılacak yerler belli..Bu alan benim ve beni simgeliyor, küçükte olsa şahsıma ait resmimin bulunması çok doğal, ben bunda anormal bir durum görmüyorum, ama ben görmüyorum, anormal görenler hiç aklıma gelmemişti, o zaman resimleri ortalıkta olan bütün insanların niyeti bozuk öylemi, bence herkesi aynı kefeye koyanların niyeti bozuk.Kimseden bir zarar görmedim resmim var diye, bir kaç kişi dışında herkes çok saygılı davrandı bunun için ayrıca teşekkür ediyorum. Bazı kendini bilmez densizler yüzünden bu alanı kapatma kararı almıştım, kısa bir süre kapalı tuttuğum alanım için bir çok mail geldi ve bu iyi insanların ve yakınlarımın hatırı için tekrar açtım. Ben iç dünyamı, yansıtacak yazılar ekliyorum, bu yazıların bazıları bana ait. Benim amacım bunu paylaşmak ve iyi niyetli dost kişilerle sadece yorumlarda buluşmak. Birçok yorum siliyorum çünkü msn adreslerini verip görüşmek isteyen insanlar var, noluyoruz heeyy!!! Bunu isteseydim eğer, davetkar yazılar yazardım o zaman..Şöyle düşünün yazarlar, şairler niyeti bozuk kişiler öylemi?? Yazıp yayınlıyorlar. Spaces ve blogları var, resimleri de, yanlışmı şimdi bu insanlar.Yok ya bu kadar niyeti bozuk toplum olamayız. yapılan her hareketin altında birşey aramak akıllı insanlara göre bir hareket değil. Bu örnekte iyi gidecek sanırım, güzel bir kadın düşünün, evli veya bekar farketmez güzel ya. Çok kişi ilgilidir böyle güzel bayanlara. Kadın masumdur ve kimseyle ilgilenmemektedir. Geçer örümcek beyinlinin biri der ki; hadi canım kadında suç var, yoksa erkek neden ilgilensin ki.. Yok ya.. öylemi kadın olda o zaman anlarsın. Açlık sınırında erkek toplumunun olduğu bir ülkede yaşıyoruz, ateş olmayan yerden duman çıkmaz sözünü kendisini korumak isteyen adamın biri demiştir. Çok rahat fikir üretirsiniz kişi hakkında.Hele ki içinizde bir de Allah korkusu yoksa..

BAĞRIYANIK

Kayıtlı Kullanıcı
Inam Kardeş...

Inam Kardeş...

Yazmiş Olduğun 5 Dakikalik Yazina Aynen Gönülden Katiliyorum. Bunlar Sadece Senin Değil Senin Gibi Düşünen Bizlerinde Fikirleridir.
Dillendirdiğin Için Sağol. Eyvallah

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
...............................

inam_9

Kayıtlı Kullanıcı
burda anlaşılıyorki her kes kendi derdine bakmaya calışıyor demek karşınız deki deyil bu mu insanlık

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
selamün Aleyküm

Birçok Yorum Siliyomuşsunuz Nasil Siliyosunuz Başkalarinin Yorumlarini Mrk Ettim.hem Neden Siliyosunuz Herkes Sizinle Ayni Fikirde Olmak Zorun Dami Yani Siz Sadecede Duymak Görmek Istediğiniz Yazilarimi Birakiyosunuz Ne Alaka ???

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
selamün Aleyküm

Birçok Yorum Siliyomuşsunuz Nasil Siliyosunuz Başkalarinin Yorumlarini Mrk Ettim.hem Neden Siliyosunuz Herkes Sizinle Ayni Fikirde Olmak Zorun Dami Yani Siz Sadecede Duymak Görmek Istediğiniz Yazilarimi Birakiyosunuz Ne Alaka ???

Aleyküm Selam

Canım benim yazımı o silmedi ben kendim sildim kimseyle tartışmak istemediğim için neyse görüşürüz canım haylırlı günler

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam

Canım benim yazımı o silmedi ben kendim sildim kimseyle tartışmak istemediğim için neyse görüşürüz canım haylırlı günler

:):Kişte benimde demek sitediğim o silemez yani herkes kendi yorumunu silebilir nasıl siliyonuz dedim kendisine mrk ettim işte onu soruyorum.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
:):Kişte benimde demek sitediğim o silemez yani herkes kendi yorumunu silebilir nasıl siliyonuz dedim kendisine mrk ettim işte onu soruyorum.

Aslında 2 şekilde silebilir gibime geliyo 1. yetkili ise siler 2. Hekcar ise yani şifre kırıcılar varya senin adın belli şifreni kırarsa senin profilinede girer ve siler başkada şekli varmıdır bilmem

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Aslında 2 şekilde silebilir gibime geliyo 1. yetkili ise siler 2. Hekcar ise yani şifre kırıcılar varya senin adın belli şifreni kırarsa senin profilinede girer ve siler başkada şekli varmıdır bilmem

Evet o ikisi silebilir.Demekki bu arkadaşta silebildiğine göre ikisinden biri olmalı demişya yorumları siliyorum :K

rojda44

Kayıtlı Kullanıcı
vallahi çoook çook haklısınız çook güzel bi yazıydı benmde etrafımda bütür insanalrdan çook var hatta hepsi böyle allah yardımcımız olsun ellerine sağlık

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt